• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Koukám na auditka a čtu: Hra na vztahy.
    Ha, něco nového, to je něco pro mě.
    Akorát že Hra na vzkazy.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ILTU: ja se smala taky, kdyz mi to doslo, neboj :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    MONIOUS: Řehtám se nahlas! :-)))))
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Ted sem jela dolu po plzensky, a u jednech semaforu sedeli na zemi dva pupici v monterkach. Pekne proti sobe, jak na pikniku v trave, kazdej oprenej dozadu o jednu ruku, tu druhou natahovali smerem k tomu druhymu a zamilovane na sebe hledeli.
    Trochu me to prekvapilo, ze zrovna takhle na zemi u silnice, co si budem.

Ukazalo se, ze ve skutecnosti maj mezi sebou plechovku barvy, a natiraj zabradli :D
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    ELIZHANNAH: Jo, docela casto si nevybavuju, v jakem jazyce jsem co cetla nebo videla :-) pry je to pozitivni deviace :-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Dívala jsem se s dcerou na nějaké její oblíbené youtubery. Najednou mě napadne: „Proč zničehonic začali mluvit anglicky?“ Dcera: „Mami! Ale oni mluví anglicky celou dobu!“ No tak jo. Ale nebudu to brát úplně jako error, ale jako známku, že jsem na tom s angličtinou docela dobře, protože jsem jim celou dobu rozuměla, jako by mluvili... česky :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    QUANTI: :D tak tohle je dobré. Nejen, že jsem to četla v tom, co píšeš ty, ale následně jsem tu benzínku viděla i v tom textu v obrázku. Dvakrát jsem to přečetla, pokaždé to byla benzínka. Tzn. jsem nechápala, co je tu směšného, kromě teda té myšlenky o léčivosti benzínky...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    GENEVIEVE: Kupodivu není 😂

A tohle teda taky typický 🤦🏼‍♀️ "jak jako pod benzínkou!'

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    QUANTI: to zní jako Brno :-D
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Včera byl zvláštní den.
    1. Vyrazila jsem s dcerou do volnočasového areálu cca 20km od našeho domu. Nikdy jsme tam nebyly, těšila jsem se zejména na dětské hřiště v areálu. Hřiště bylo ovšem dočasně uzavřeno z důvodu nějakého postřiku..
    2. Spadly mi klíče do výtahové šachty. Naštěstí tady byl technik cca za 15 minut.. Jen jak jsem byla ve stresu, tak jsem s dcerou v kočárku šla čekat ven a zavřela jsem vchodové dveře (klíče v šachtě, musela jsem zvonit na všechny sousedy, aby nám otevřeli bzučákem dveře).
    3. Zapomněla jsem na večerní procházku vzít pláštěnku na kočár. A přišla šílená bouřka. My s přítelem promokli na kost, dcera měla naštěstí softshellový fusak, tak měla jen lehce mokré nohy.
    Takže parádní den, moje dva errory a jedna náhoda..
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Domluvila jsem se s muzem, ze mi prijede vytahnout pracku, az dopere.
    Prisla sms od pracky, ze doprala, takze obratem pisu, ze doprala.
    Nic.
    Mas cas na tu pracku?
    Nic.
    Muzes mi prosim prosim prosim pomoct s tou prackou??
    Nic.
    Tak si hrkni! Poprosim souseda!

Vecer jde muz kolem, stavi se, ja na nej z poslednich sil vyjedu, ze mi i ty majtky musi veset soused...
    No... nemusel by, kdybych o tom, ze pracka doprala, neinformovala zpatky na stejne cislo pracku. Rikam si, jestli odpovedi na automaticke sms nekdo cte. Musel by se docela dobre bavit.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Harmonogram cyklistické deratizace na stránkách naší MČ... Chudáci cyklisti!
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PIKKMA: a tak oni jsou tak trošku mimozemšťani...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    27.6. den památky obětí kosmického režimu
    ALEA
    ALEA --- ---
    Věděla jsem, že u doktora budu celkem dlouho čekat, tak jsem si chtěla vzít pití.
    Láhev doma jsem nechala ležet na stole...
    Nevadí, pro jednou nebudu eko a koupím si vodu v láhvi.
    Nevím, jak se mi to povedlo, ale až k doktoru jsem ji nedonesla.

Hm... Jak to tak píšu, už vím, kde asi skončila...
    Potkala jsem cestou velmi velmi přítulného psíka a trval na tom, že na drbání se používají obě ruce...
    Ok... To za to asi stálo...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    DELIRIUM: Chvilu som rozmyslala, co za skratka hubu je ten trs a ze to bude o nejakych divnych ajtakoch. :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jak jsme se prestehovali na male mesto, vidam tu spoustu zahadnych napisu...dnes treba "kukuřice pro nosnice" a muj mozek si predstavil, ze nosnice = nejaka kost v nose, nechapala jsem proste. A kdykoli jdu kolem samosky, kde je na ceduli "Vážená bryndza", rikam si pro sebe "Dobry den, vazena bryndzo!"
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    DELIRIUM: četla jsem Už fakt potřebuju pizzu.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    A před chvílí, že mongolové varovali před silnými bourkami.
    Už fakt potřebuju pauzu.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Největší orgasmus na světě je trs hub. WTF?
    Největší organismus...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam