• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SATOO: Ono to totiž přesně tak dopadlo.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Chválím sousedce kapesního pejska a uprostřed ňuňání mi dojde, že bych možná neměla použít svoje obvyklé slovo "mrška", tak jsem v polovině přehodila výhybku na oslovení "prdka". No, to jsem si pomohla.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Vcera jsem premyslela, kdo je Pan Davelka a proc o nem deti udelaly obrazek s pandama. Nejakej chovatel? Provazel je po zoo? Nene, byla to panda velka, mile deti. #hrdybudzes
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    E-mail: "Plazova sezona zacina!"
    Já: jako že by bylo letos hodně hadů? Kdy jsem dal mail nějakýmu herpetologickýmu obchodu?
    Otevřu: *urputná diskuse, jestli je potřeba písek, aby se to počítalo za pláž*
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Když jsme u toho, na mě před lety na zádušní hostině za babičku padl projev k hostům (zbytek rodiny byl příliš zdrcen), a já teda suverénně pozvedla číši nikoli na babiččinu památku, ale na její ZDRAVÍ. 🤦🏻‍♀️
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    my sme takhle jeli na pohreb babi do Nejdku, a jak sme se domlouvali, kdo priveze kytky, kdo zaridi neco dalsiho, kde se potkame, atd, tak me napadlo, ze vlastne, kdyz budeme v Nejdku, tak bysme se mohli stavit za babi..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Případně tátova partnerka.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Kdyby brácha nemoh, tak by mohl hlídat táta.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Čtu "živá PREKOTKA - Praha"... ehm, co? To se na ni prodávají vstupenky?
    Tak teda... znovu a lépe.
    ŽIVÁ EXOTIKA - PRAHA
    https://www.facebook.com/events/7371598399618923
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Chudák, táta ho nepozval? :)))
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALEA: To jsou ty pondělky!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Přemýšlím, kdo by nám mohl pohlídat psy, až pojedeme tátovi na svatbu, a dostala jsem skvělý nápad – brácha!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska jsem málem odjela z benzínky bez zaplacení. Uvědomila jsem si to tak po pěti metrech. Co nás ještě v tom vyšším věku čeká?
    ALEA
    ALEA --- ---
    Člověk by nevěřil, jak je taková snídaně složitá... Chci šumák do studené vody ve skleničce, kávu s mlékem v hrnku, kus buchty na talířku a nějaké ovoce.

Studenou vodu jsem nalila do hrnku, jen těsně nedala kávu do skleničky (konečně mi došlo, že není dělaná na horkou vodu), jablko opláchla 3x, blumy vůbec, zato jsem chvilku přemýšlela, proč držím ve dřezu mléko v krabici a zjevně se ho chystám opláchnout...

Ale zvládla jsem to nakonec i správně.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Vyjadřuji názor na starší redakce lidových historek, a mluvím a mluvím: "No, ty dřívější verze jsou hrozně ukecaný. Vem si třeba: Karel Jaromír Kolben, ten má ty [sakra, něco je špatně] svoje pohádky [úplně špatně, ale co?] hrozně na dlouhý lokte [Ahá!]"
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Nebol to moj error, ale pobavil. Nieco nepodstatne sme riesili na rodinnej WhatsApp skupine, az to mama utala s tym, ze ma surnu pracu a nema cas a ze nemame pol hodinu pisat. Asi by som jej mohla prezradit, ze ten tel moze odlozit bokom, alebo si aspon vypnut notifikacie. :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Před chvílí sem si nasypala Geladrink do páky od kávovaru s tím, že si udělám kafe.
    Hezky sem ho tam zatlacila tím bazmekem na upechovani a pak mi došlo, že takový kafe asi pít úplně nechci.

Nemůžu dělat dvě věci najednou, pak to dopadá špatně.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Právě někdo pod oknem rozsvítil světla v autě a já se lekl že už svítá 🤦 a to sem střízlivej a marně se snažím usnout, protože moc brzo ráno vstávám
    (jenže vedle maj mejdan a mě ty beaty nenechají spát
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Koukám na auditka a čtu: Hra na vztahy.
    Ha, něco nového, to je něco pro mě.
    Akorát že Hra na vzkazy.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ILTU: ja se smala taky, kdyz mi to doslo, neboj :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam