• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    světový den upírů...

... cože?

... jo uprchlíků!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vojdem do vytahu, stlacim poschodie a rovno pokracujem kodom, bez ktoreho sa nepohne vytah u nasich na Slovensku. Zarazilo ma az to, ze som tie vyssie cisla v tom nasom ceskom vytahu nevedela najst.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Prijde mi zprava, co mam po ceste koupit. Komunikujeme anglicky. Ve zprave se pise: “veet, coke”.
    Kurva vim ja, kde se kupujou drogy? Eh.
    VIDA
    VIDA --- ---
    SHARKIE: Čtu "Mam spolocnu bakteriu...". Rozjelo to zajímavý obrazy.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    V nasi jedine koupelne tece voda ze sprchy nad hlavou pri poloze packy "dolu". Problem je, ze moje dite ji zapomina davat zpatky nahoru a ja se zapominam koukat, v jake poloze je. Tak se nedavno z ranni rychlovky "jeste si oholim nohy, saty vyhrnu, at si je nezmacim", stalo "vyfoukam vlasy, znovu se namaluju, povesim pradlo a obliknu si kalhoty, protoze na nohy uz nemam cas".
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ELIZHANNAH: Hlasite je caps lock, nie? :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MCD: Mam spolocnu bateriu umyvadlo/sprchu. Omylom to na seba hodim par krat za mesiac. Uz cez 11 rokov. Ale je pravda, ze uz celkom stiham uskakovat. :)

Uz aby bola moznost rekonstrukcie..
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    QUANTI: zjevně bych měla přidat na hodinách spánku každou noc :) četla jsem tvůj příspěvek: „... a tam takovým tichým písmem podtitulek...“ :)) Jako říkala jsem si, písmo ale je vždycky tiché, kdyby to bylo hlasité, tak to je, že někdo mluví :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PISKVOR: alenotak! 😆
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    QUANTI: Ne, opak tichýho jelena je "rujný jelen" ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: já měla takovej mírnej zásek při středečním dopoledni, kdy jsem koukala na Jelena na ruční praní, co máme v koupelně, a tam takovým psacím písmem podtitulek "Tichý". Heršvec, to už se vyrábí i perlivé prací prostředky? No, ne, byl "Tekutý".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    poněkud unaveně zírám do nabídkové prezentace jednoho IT dodavatele, když v tom mě probere nabízená služba "waterboarding klientů".
    je pravda, že naši klienti jsou trochu masochisti, ale něco takového???

onboarding. onboarding to byl!
    MCD
    MCD --- ---
    V malé koupelně teče voda po zvednutí páky baterie do sprchy na hadici, po přepnutí vytažením čudlu do sprchy pod stropem.
    Ve velké koupelně teče voda po zvednutí páky baterie do vpusti do vany, po přepnutí vytažením čudlu do sprchy na hadici.
    Z praktického hlediska to dává dokonalý smysl, ale občas se nad tím zaseknu.
    No, vlastně je zázrak, že jsem si při napouštění kýblu v malé koupelně dal překvapivou studenou sprchu od hlavy k patě až po pěti letech, co...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KUBIIK: Mam doma na jednom umyvadle prehodenu teplu a studenu. Mimochodom, netusim na ktorom. Nejak som sa naucila, kde to jak je. Ale sposobilo to zase to, ze vsade inde mimo moj byt som z toho uplne zmatena a nikde neviem, kde ma byt aka. A vacsinou to skusam presne naopak. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TRISSIE: Vím, v jakém jsem klubu.
    (Myčka bez tablety myje překvapivě dobře, ale nechává pak na plastovém nádobí mastný povlak.)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Vcera jsem pekla v troube obed a kdxz jsem ho vyndapa, rovnou jsem tam soupla nadivku a sla myt nadobi. Po chvili mrknu na troubu a tyvole! zase jsem ji zapomnela vypnout, ja jsem fakt uz mental....tak to vypnu, domeju nadobi, jdu delat hromadu jinych veci a asi po hodine objevim v troube smutnou chladnouci nedopecenou nadivku.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AXTHEB: myslím, že jeden každý člověk, co sem píše, pozná na první pohled kupříkladu lis na česnek od brousku na nože, nebo kari od skořice (ať střílím jen do vlastní nohy), ale to nás přeci nezastaví :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TRISSIE: Rozpustný obal je lepkavý.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KUBIIK: to je ještě relativně lehce napravitelný... ale představ si pendlovat mezi místem, kde jsou kapsle do myčky v rozpustném obalu, a místem, kde jsou v obalu svlíkacím! :-)
    (zas jako ty druhé docela dlouho vydrží, to je pravda!
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Pobývám teď čtyři dny v týdnu na jednom místě a tři na jiném. Na prvním místě je vypínač u držadla varné konvice nahoře, na druhém dole. Hrozný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam