• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LIMETA: "...podzemku" :D
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Asi si umíte představit, co že jsem tam četla

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Čert by do kosmu měl letět, shodují se experti.
    Hmm, zase nějaká nová pohádka? Nebo nějaká přezdívka?
    Ale kdeže... Čech.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Jedu metrem a vidím z úhlu reklamu. A říkám si od kdy je v metru reklama na Majdanek... A on majaland!
    DEAFINA
    DEAFINA --- ---
    PIKKMA: Já už si několikrát vymáčkla krém na ruce na kartáček na zuby. 😉
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PIKKMA: naopak je to horší ;)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Kdo myslíte že si právě pomazal rameno zubní pastou místo voltarenem? :D v přítmí vypadají ty tuby úplně stejně!
    JIMMMY
    JIMMMY --- ---
    Vracel jsem dnes nahradni auto a vyzvedaval svoje opravene. Pred odjezdem od bytu jsem v aute nalezl nekolik synovych veci, takze jsem je roztridil (donest zpatky do bytu / vyhodit odpadky) a vyrazil jsem. Cestou si rikam, nekoukl jsem se do kastliku, ale co by tam asi mohlo byt, no kouknu se az dojedu tech 80km do servisu. Auto jsem vratil v poradku, do sveho jsem si premistil vsechny klice a drzak na telefon a zakoupene piti a cigara a vyrazil jsem. Po zhruba 2/3 cesty mi vola syn, ze jestli jsem jel vratit auto, tak at mu vezmu z kastliku penezenku. Sakra! no tak za tri tydny snad budu zase v Tabore a mezi tim mi to tam kamarad uschova.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    PAKOBYLKA_: Světový den Drákuly by nestačil? Ale prosvihla si ho: https://www.daysoftheyear.com/days/dracula-day/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAKOBYLKA_: Přiložilas mu ho doufám na čelo.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    nalejvám si vodu, že si vezmu prášek. Se skleničkou v ruce jdu do batohu pro prášek, vytahuju tampón, koukám na tampón, na skleničku, jak mám tohle sakra spolknout... jo aha.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    GENEVIEVE: Tak ale ja chci svetovej den upiru!!!

A k tematu. Vcera me uplne odrovnal soused. Cekal na balik a ja sla z kramu. Podrzel mi dvere do vchodu. Ja mela uz pripravenej cip. A pak jsem si vubec nevedela rady s tim, jak otevrit dvere od bytu, kdyz cip nebylo kam prilozit.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    světový den upírů...

... cože?

... jo uprchlíků!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vojdem do vytahu, stlacim poschodie a rovno pokracujem kodom, bez ktoreho sa nepohne vytah u nasich na Slovensku. Zarazilo ma az to, ze som tie vyssie cisla v tom nasom ceskom vytahu nevedela najst.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Prijde mi zprava, co mam po ceste koupit. Komunikujeme anglicky. Ve zprave se pise: “veet, coke”.
    Kurva vim ja, kde se kupujou drogy? Eh.
    VIDA
    VIDA --- ---
    SHARKIE: Čtu "Mam spolocnu bakteriu...". Rozjelo to zajímavý obrazy.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    V nasi jedine koupelne tece voda ze sprchy nad hlavou pri poloze packy "dolu". Problem je, ze moje dite ji zapomina davat zpatky nahoru a ja se zapominam koukat, v jake poloze je. Tak se nedavno z ranni rychlovky "jeste si oholim nohy, saty vyhrnu, at si je nezmacim", stalo "vyfoukam vlasy, znovu se namaluju, povesim pradlo a obliknu si kalhoty, protoze na nohy uz nemam cas".
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ELIZHANNAH: Hlasite je caps lock, nie? :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MCD: Mam spolocnu bateriu umyvadlo/sprchu. Omylom to na seba hodim par krat za mesiac. Uz cez 11 rokov. Ale je pravda, ze uz celkom stiham uskakovat. :)

Uz aby bola moznost rekonstrukcie..
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    QUANTI: zjevně bych měla přidat na hodinách spánku každou noc :) četla jsem tvůj příspěvek: „... a tam takovým tichým písmem podtitulek...“ :)) Jako říkala jsem si, písmo ale je vždycky tiché, kdyby to bylo hlasité, tak to je, že někdo mluví :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam