• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    FAT: já už projela i rybářské věci, protože jeden plyšáky byl žralok a jeden chobotnice :D
    FAT
    FAT --- ---
    EFFILA: Koukni se i pod ležérně pohozená trička... ;-)
    Doporučuje šest z pěti Fatů.
    :-D
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    FAT: něco podobného jsme teď předváděli o víkendu doma. Kdysi jsme malému pořídili 2 plyšáky, docela velké, že se tak snadno nepřehlédnou. Někam jsem je logicky uklidnila. Prohledali jsme celý byt a nemůžeme je najít. Přítel měl snahu to omluvit tím, že můj těhotenský mozek používá jinou logiku než normální, ale zazdil to pak tím, když konstatoval, že nechápal logiku mého mozku ani predtim.
    Jsem zvědavá kdy a kde ty plyšáci vyplavou.
    ILTU
    ILTU --- ---
    FAT: Haleluja!
    FAT
    FAT --- ---
    FAT: Záhada zamčeného pokoje rozluštěna! Oba sáčky mi zákeřně schovalo ležérně pohozené tričko...
    :-)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Potetovaná... ne... potentovaná... hmm, taky ne... aha, patentovaná. Ehm, tak tahle reklama na mě zapůsobila fakt divně.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    TLOUDEV: třeba se jí ptal,
    ale bzučela to na něj moc potichu
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AUDIAC: stačilo se zeptat ;-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Pohybem kurzoru mouchu z monitoru neodeženete. Vyzkoušeno za vás.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MADIETTA: A to já si rovnou přisadím se svým včerejším zjištěním, při troše dobré vůle řekněme errorem. Díky seriálu "Bones" jsem se na stará kolena dozvěděla, že slovo "catholic" znamená rozmanitý, obecný nebo všezahrnující.

Catholic Definition & Meaning - Merriam-Webster
    https://www.merriam-webster.com/dictionary/catholic

catholic | Etymology of catholic by etymonline
    https://www.etymonline.com/word/catholic#etymonline_v_5498
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: Tenhle byl Slovak, strizlivej, dali mu dejchnout. Aspon tak vypravel.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    MADIETTA: O co jde?

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Čtu si na wikipedii. "Starokatolické církve v jednotlivých zemích jsou autofekální." Následovalo zamyšlení, jestli by právě odsud nemohlo pocházet rčení "srát si do vlastního hnízda", a posléze zjištění, že neznám slovo "autokefální".
    FAT
    FAT --- ---
    Včera jsem si koupil dva sáčky zeleného čaje do práce. 2x250 g. Dal jsem si je do batohu. A někde jsem je vyndal. Doma nejsou nikde, v batohu taky ne. V práci.jaem.jw dneska nevyndával...
    Někde se vznáší půl kila čaje...
    😳
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Právě jsem šla po ulici, ve sluchátkach Pána prstenů, na mobilu čtu nějaký milý věci co se staly lidem na internetu a najednou se zastavím a nahlas prohlásím "co to dělám?"

Wtf? Proč jsem to řekla? Myslela jsem, že někam jdu a vím co dělám, ale teď budu asi celý večer přemýšlet, co to vlastně dělám :-D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Tenhle neni muj, ale je podarenej.

Policejni hlidka pri namatkove kontrole zastavila kolegu a zatimco ukazoval vsechno potrebne, prohnalo se kolem jine auto, ktere o par metru dal narazilo do svodidel.
    Nez se policajti rozbehli k nehode, sykli na kolegu: “Vsechno v poradku, jedte.” Tak rychle nasedl a jel, jak pravil, nez na nem neco najdou. Vecer u nej zvonila policejni hlidka: “Vy jste nam zcizil vozidlo!”
    Policajti meli jedno klasicke a jedno neoznacene, jako na potvoru stejne, jako mel kolega. Bylo odemcene, starer bez klicku a on se snazil rychle zmizet.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Hodinu pred odchodom z prace som dala nabit tel, aby som potom mohla vyrazit na dlhsie nakupy a neponahlat sa domov. Dopracujem, idem balit a zistim, ze som tu nabijacku omylom strcila do notebooku a chudak mobil uz takmer chcipa. Takze tu teraz cakam dalsiu hodinu uplne zbytocne navyse. A este zda sa kvoli tomu aj zmoknem.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ILTU: Frederyk.

ILTU
    ILTU --- ---
    ATUARFIK: Asi jsem taky v erroru?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam