• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Misto sladkyho tvarohu jsem k palacinkam udelala budapestskou. #zatracenejAutopilot
    ILTU
    ILTU --- ---
    CASTROL: A maj to moc dobrý. Ale na ty tvarohový mě taky nachytali :-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MONIOUS: popravdě řečeno ne. Nutno podotknout, že jsem koupila víc druhů pirohů. Mají to v Polsku se vším možným. Takže na talíři byla půlka "s gribami" a pulka s tvarohem...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MONIOUS: No říkal jsem si, že to vypadá stejně. No a pak jsem dneska ráno zkombinoval fazole, párky, vejce...a marmeládu, protože vypadala, že k tomu patří.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vy nikdo neznate tohle?

ANNIE
    ANNIE --- ---
    CASTROL: Přesně tohle jsem před pár dny naservírovala rodině s boloňskou omáčkou a nastrouhanou goudou. Úspěch to velmi nemělo.
    NVT
    NVT --- ---
    Na displeji se objeví VÝPRODEJ HC SPARTA PRAHA. 35 % SLAVIA.
    To je nějaká divná reklama, říkám si. Jo aha, 35 % sleva.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MARKYSHA: tak děti samozřejmě taky :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CASTROL: no já to četla ještě jinak🤣
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    BERRUNA:https://www.ceskatelevize.cz/porady/11114009212-slavne-a-krasne-vily/
    jsem si vzpomněl jen na Amálku, tak jsem tam klikl, abych si doplnil znalosti a oni jsou tam jen nějaké baráky...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jako zkušená pohraniční turistka bych měla vědět, že tohle nebude dobré s cibulkou a pažitkou, anžto je to sladké

PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    https://www.nyx.cz/discussion/4/id/57016218

Moje hlava: "čtvrtého července/ na strahovských hradbách / stáli sokolíci / v dlouhých rovných řadách"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Hen, ten, ani onen!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Čtu si popis hotelu...

Important Details
    This property will not accommodate hen, a sakra, co to? to je tam běžné vozit s sebou na dovolenou opeřené mazlíčky?
    stag ne, počkat, tohle je už moc divné...
    or similar parties. facepalm!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TAPINA: Záleží na obsahu alkoholu ve zmrzlině:

Gin&tonic žádný problém, na zmrzlou vodku to bude chtít něco trochu lepšího než běžný mrazák a na absinthe v kostkách jít suchým ledem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: bylo to měkko trochu tekutý. Část tonic převládala. Ta lednička má mrazáček ;)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jak se mrazí chlast a jak se zařídí, že vydrží v ledničce mraženej?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: zas je ale pěkný, žes do toho šla pěkně po hlavě a když si ochutnala poprvý, zjistila, že to je chlast, tak si neucukla, kudos!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koupila jsem si včera v kavárně gelato (taková zmrzlina) s příchutí gin tonic a uložila ji v kanclu do ledničky.
    Teď jsem si ji dala ke kafi a ona to nebyla zmrzlina, on to byl mražený gin tonic a já nemůžu z práce, jelikož jsem tu autem.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TAPINA: Žejo? Podobnost se slovem tuna není náhodná!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam