• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    SCHIZOGENES: ona dlouhodobá práce s dětmi se bez jistých rituálů neobejde
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    "moje mama uctivala ve skolce" misto "ucivala"
    no comment :-D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    celej den se ošívám, furt si rovnám trenky a mám pocit že mi nějak divně nesedí. Tak ahá, já si je oblékl "prdelí dopředu" 🤭 zdravím zpátky ze školní družiny 🤦
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Koukám do knihovny na asi osm centimetrů tlustou knihu a čtu ČESKÝ BROUK... Hm, co je to za brouka, že potřebuje takovou bichli? Aha, barok.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: jezis a zatim co zvejkam divne vonici spenat, dochazi mi, ze jsem si tam nenakrajela hribek. Ten jediny hribek, ktery jsem rano nasla a koupila si kvuli nej spenat. Cumi na me vysmesne z linky!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vcera jsme varili s klukem repelent na bubaky. Dnes vidim prazdny hrnec, ok, hodim si do nej spenat, vzdyt je jen po vode s vrtakem, nabojnici, kamenem, kolickem, dvema listky medunky...
    ... kdyz se spenat zacal zahrivat, vzpomnela jsem si, ze i s vonavkou. Takze mam dneska spenat s ricottou a vuni citrusu, santalu a bergamotu. Asi to nesnim.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som si prave ozdobila zbytok kremoveho rizota, ktore chladlo v otvorenej krabicke na linke, slusnou davkou chilli. Mozno si nabuduce spomeniem dat vsetko z dosahu, ked sa presypa korenie.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    "Bratři Grimmové: Zvracení v pohádkovém lese."
    No, jsou to Grimmové, u těch je možná jakákoli nechutnost, že.

Ztracení! Samozřejmě. Ztracení v pohádkovém lese 🤦🏻‍♀️😆
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    SALVATOR: To rozhodně 🙂
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    STRAZCEMAJAKU: Tenhle hrnek si svýho rybáře najde.
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    Tak schválně … 🙂

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MALLOCH001: já se takhle na hodinky jednou nepodíval a protože jsem tehdy chodil do práce pěšky, tak mi ani nebylo divné že nejezdí MHD. Ale vrátnej ve fabrice, na mě koukal jako na zjevení, proč ho budím ve dvě ráno :-)
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Jdu si lehnout v deset, že zítra vstávám brzo ráno do práce (ve 4). Usnu, najednou se sám od sebe probudím, že už je čas vyrazit do práce, tak se začnu připravovat... už si skoro dávám pastu na kartáček když si všimnu, že hodiny ukazují 23:55. Zamračeně na ně koukám. No nic, jde se zase spát :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ono to není jakože CHA-ONE-DLER [čauandlr]?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DR_NIKITA: Ech... ajo!
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Týjo, já celou dobu na nyxu čtu id CHA1NDLER jako CHANDELIER... aha :D
    ZPATKYNAZEM
    ZPATKYNAZEM --- ---
    vstanu hodinu pred odchodem. cviceni, snidane, caj. stale hodne casu do odchodu (??) tak teda jeste kavu. najednou zbyva par minut, rychle vypit kafe. dve deci si vyleju na triko. umyvam, susim fenem (tohle triko jsem dnes musela mit). konecne odchazim. a! jeste jsem nedopila to kafe, hrkam ho do sebe, vetsina skonci opet na triku. opakuji umyvani suseni a letim. pred barakem zjistim, ze mam na sobe kratasy od pyzama. nahoru prevlect a beh do prace. az v praci mi doslo, ze jsem vstala tak brzy a mela tolik casu, pze jsem si mela jet vyzvednout OP. au, a to je teprve utery.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: To je kuře, co se smaží samo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ...obalené v piko strouhance? WTF?

Smažené stehenní řízky obalené v panko strouhance, šlehaná bramborová kaše, rajčatový salátek
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DOCKINEZ: ja se nedivim...ty jejich kostymy vypadaji jako se sci-fi parodie...i ty jejich vyrazy ve tvari.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Adventní Cosplay... divná akce, kdo by se na Vánoce převlíkal za černochy... aha!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam