• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    LAMIE: Ale zjištění přišlo PŘED ranním kafem (naštěstí) …. Takhle strávili noc 🤣
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Taková klasika 🤦‍♀️

NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    jeden den v týdnu máme v práci pro veřejnost zavřeno (úklid, příprava, akce apod.).
    Myju a čistím regály, oprašuju knihy, v průběhu si odskočím na cigáro. Tak si sedím, dumám o koncepci výstavy, kterou mám připravit, když vtom mi utkví zrak na prstech. Jsou nějaké tmavé, sakra. Nojo, kouřím přes dvacet let, do toho kafíčka, chronický spánkový deficit, cévy se zanášejí a nestíhají, gangréna se blíží.

Smutně koukám zblízka, hele spousta petechií, zajímavý příznak. Nebo ... že by to byl gumový prach z hlavního tahu městem, co máme pod okny, protože přece MEJEŠ TY REGÁLY, BLBČE?!!!!

Ano, po důkladném omytí bylo po gangréně. Čistota – půl zdraví.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Samoskladaci dazdnik je super. Len je vhodne z neho pred stlacenim tlacitka najprv vytiahnut hlavu.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Tak nevim, jestli byl vetsi error snazit se posvitit si na ovladac jinym ovladacem nebo si pred spanim pustit Kladivo na carodejnice.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALEA: Jj, máme jezevčíky, s oblibou spící na gauči :-)
    A s pudlem to bylo stejné.
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    To zrcadlově obrácené vyrývání do formy mi nejde. 🙄

ALEA
    ALEA --- ---
    ILTU: mně tohle funguje jen u malých psů (třeba velikost Yorkšíra nebo jezevčíka). Co máme Choďáka a ještě hyperaktivního a venkovního, tak se mi s věcmi neplete :-D
    A maminčin psí senior cca stejné velikosti se mi taky neplete, přestože polehává všude možně (už skoro neslyší a chce mít přehled, kdo kam chodí)... Možná je to tím, že buď člověk vidí, že na zemi je černý tvar, co zabírá 2/3 průchodu nebo o ni prostě zakopne... V téhle velikosti není moc věcí, co by náhodně ležely uprostřed chodby...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEA: Já už taky párkrát mluvila na hromádku oblečení.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALEA: Se psema je to stejný 😊
    ALEA
    ALEA --- ---
    Je to malý error, ale děje se mi to skoro pořád...
    Málem jsem podrbala botu, nadechuju se, že pozdravím tašku a málem jsem hromadě igelitu dala pamlsek...
    Cokoli vypadá jako kočka... Zvlášť když je ještě/už šero a nebo jsem ospalá...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Do kin jde další batmanovskej spin-off, The Penguin. V mailu k tomu čtu:
    …další film z gothajského podsvětí. Tak doufám, že tam bude mít roli i kapitán lovečák.
    (Fakt tam byl gothaj, kolegyni zradil autocorrect)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    SCHIZOGENES: ona dlouhodobá práce s dětmi se bez jistých rituálů neobejde
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    "moje mama uctivala ve skolce" misto "ucivala"
    no comment :-D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    celej den se ošívám, furt si rovnám trenky a mám pocit že mi nějak divně nesedí. Tak ahá, já si je oblékl "prdelí dopředu" 🤭 zdravím zpátky ze školní družiny 🤦
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Koukám do knihovny na asi osm centimetrů tlustou knihu a čtu ČESKÝ BROUK... Hm, co je to za brouka, že potřebuje takovou bichli? Aha, barok.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: jezis a zatim co zvejkam divne vonici spenat, dochazi mi, ze jsem si tam nenakrajela hribek. Ten jediny hribek, ktery jsem rano nasla a koupila si kvuli nej spenat. Cumi na me vysmesne z linky!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vcera jsme varili s klukem repelent na bubaky. Dnes vidim prazdny hrnec, ok, hodim si do nej spenat, vzdyt je jen po vode s vrtakem, nabojnici, kamenem, kolickem, dvema listky medunky...
    ... kdyz se spenat zacal zahrivat, vzpomnela jsem si, ze i s vonavkou. Takze mam dneska spenat s ricottou a vuni citrusu, santalu a bergamotu. Asi to nesnim.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som si prave ozdobila zbytok kremoveho rizota, ktore chladlo v otvorenej krabicke na linke, slusnou davkou chilli. Mozno si nabuduce spomeniem dat vsetko z dosahu, ked sa presypa korenie.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    "Bratři Grimmové: Zvracení v pohádkovém lese."
    No, jsou to Grimmové, u těch je možná jakákoli nechutnost, že.

Ztracení! Samozřejmě. Ztracení v pohádkovém lese 🤦🏻‍♀️😆
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam