• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: bývalá kolegyně si takhle do podprsenky schovala telefon s vypnutým zvoněním, jen s vibracemi. a pak jí někdo zavolal.
    zvláštní pocit na prsou připsala příznakům infarktu a začala se shánět po telefonu k přivolání pomoci. a telefon nebyl k nalezení! :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem čtvrt hodiny hledala telefon. Byl v podprsence.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALENNAI: dva tři týdny i měsíce neideálních granulí zvládne s přehledem.
    Přinese ti za to dalšího tučného potkánka.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ILTU: Jooo, to jooo! Ona už byla u nás narozená, takže má zlatou lžíci v tlamě od kotěte.
    Anyway- přijela jsem na víkend na chalupu, jak byly ty vedra... Jdu do ložnice a čuchám, čuchám mrtvolinu. Koukala jsem, jestli není někde zakousnutá myš a nic jsme nenašla.
    Když jsme šla večer spát, tak jsme to vyhodnotila jako nemožný v tom smradu spát a začala hledat vyloženě po čuchu.
    To, že jsme se nosem zastavila asi tak centimetr od monster obřího voňavého potkana je asi jasné. Pěkně ukrytého, asi na horší časy.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALENNAI: Je to VENKOVNÍ kočka. Zvládne to :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Přijdu ráno do práce a pustím se do přípravy kafe. Odměřím do konvice půllitr vody, dám ji do kávovaru, zapnu ho a odejdu.
    Po chvíli přijdu kouknout, jestli je už hotové. K mému lehkému překvapení a zklamání je konvice pořád plná vody, zatímco kávovar běží naprázdno.

Ahoj pondělí.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Na chalupě se o víkendech hodně pečlivě staráme o kočku. Má všechno, co si jen venkovní kočka může přát. Veliký zásobník na granule s časovačem, máme tam i webku, abychom viděli, že je ok. Má pelech na hambálkách s voňavým kupovaným senem. Každý víkend jí vozíme kuřecí srdce a dostává obranej skelet.
    Prostě totál princezna.

Cca tři týdny zpět jsem začala aktivně řešit, jak to udělat, když pojedeme na dovolenou.

Plán:
    Tak do zásobníku udělám nástavec, jako každý rok a nasypu tam 3+ kg suchého, co má ráda. Sousedka je domluvena a bude chodit jí dávat kapsičky, který jsme otestovali, že jí jedou nejvíc.

Realita:
    Nenakoupila jsem nic! Prostě jsme zapomněla. A teď má ta chuděra v krmítku nasypaný nejhorší sračky- jediný pytel s granulema, co měl vesnický vietnamec :(
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska ráno jsem dávala chráničku na struhadlo

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "... říká v rozhovoru s HN jednatel CS Beton Matějka."

Hm, Beton, to je hezký křestní jméno, a pěkně mu pasuje s tím příjmením Matějka.
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    LAMIE: Ale zjištění přišlo PŘED ranním kafem (naštěstí) …. Takhle strávili noc 🤣
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Taková klasika 🤦‍♀️

NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    jeden den v týdnu máme v práci pro veřejnost zavřeno (úklid, příprava, akce apod.).
    Myju a čistím regály, oprašuju knihy, v průběhu si odskočím na cigáro. Tak si sedím, dumám o koncepci výstavy, kterou mám připravit, když vtom mi utkví zrak na prstech. Jsou nějaké tmavé, sakra. Nojo, kouřím přes dvacet let, do toho kafíčka, chronický spánkový deficit, cévy se zanášejí a nestíhají, gangréna se blíží.

Smutně koukám zblízka, hele spousta petechií, zajímavý příznak. Nebo ... že by to byl gumový prach z hlavního tahu městem, co máme pod okny, protože přece MEJEŠ TY REGÁLY, BLBČE?!!!!

Ano, po důkladném omytí bylo po gangréně. Čistota – půl zdraví.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Samoskladaci dazdnik je super. Len je vhodne z neho pred stlacenim tlacitka najprv vytiahnut hlavu.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Tak nevim, jestli byl vetsi error snazit se posvitit si na ovladac jinym ovladacem nebo si pred spanim pustit Kladivo na carodejnice.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALEA: Jj, máme jezevčíky, s oblibou spící na gauči :-)
    A s pudlem to bylo stejné.
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    To zrcadlově obrácené vyrývání do formy mi nejde. 🙄

ALEA
    ALEA --- ---
    ILTU: mně tohle funguje jen u malých psů (třeba velikost Yorkšíra nebo jezevčíka). Co máme Choďáka a ještě hyperaktivního a venkovního, tak se mi s věcmi neplete :-D
    A maminčin psí senior cca stejné velikosti se mi taky neplete, přestože polehává všude možně (už skoro neslyší a chce mít přehled, kdo kam chodí)... Možná je to tím, že buď člověk vidí, že na zemi je černý tvar, co zabírá 2/3 průchodu nebo o ni prostě zakopne... V téhle velikosti není moc věcí, co by náhodně ležely uprostřed chodby...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEA: Já už taky párkrát mluvila na hromádku oblečení.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALEA: Se psema je to stejný 😊
    ALEA
    ALEA --- ---
    Je to malý error, ale děje se mi to skoro pořád...
    Málem jsem podrbala botu, nadechuju se, že pozdravím tašku a málem jsem hromadě igelitu dala pamlsek...
    Cokoli vypadá jako kočka... Zvlášť když je ještě/už šero a nebo jsem ospalá...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Do kin jde další batmanovskej spin-off, The Penguin. V mailu k tomu čtu:
    …další film z gothajského podsvětí. Tak doufám, že tam bude mít roli i kapitán lovečák.
    (Fakt tam byl gothaj, kolegyni zradil autocorrect)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam