• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    TRISSIE: k tomu bych jako chápající vetchozraký stařec připodotknul, že je dobrý vzít si na to brejle
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Pro tebe by rada, jak zacházet s mečem (stick 'em with the pointy end), měla cenu zlata.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    víte, že když chcete navlíknout nit do jehly, tak:
    1. to, co je potřeba olíznout, je nit, nikoli jehla
    2. ten kousek jehly, kam patří nit, je ten s očkem, nikoli ten pichlavý?

Pat a Mat by ze mně měli radost!
    KAERI
    KAERI --- ---
    Zalévala jsem kytky vodou z PETky. Otevřu PETku a dojde mi, že musím květináč v závěsu ponadzvednout z ozdobného kěvtináče, abych tu vodu měla kam nalít. Přehodím PETku do druhé ruky, nadzvednu květináč, u toho PETku v druhé ruce přestanu hlídat, a tudíž ji tím pohybem nahnu... Tož Miss Mokré tričko dneska.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Při čištění zubů zabloudil můj zrak na niku pod zrcadlem na tubu s nápisem INVISIBLE DICK.
    Přemýšlím, co za doplněk ke zpestření intimního života pořídila drahá..
    Ne, jen synek má gel na vlasy s nápisem INVISIBLE LOOK. Jak jsem si to dokázal splést, netuším.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    OVERWATCH: Jasné znamení, že toho kafe potřebuješ celý hrnec
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    v ramci kalneho rana jsem se pokusil vycistit si zuby vatickou do usi...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: sezrala jsem modelinu.
    Na mou omluvu, na jidelnim stole mely byt jen olivy! Ale dcera si prinesla k veceri i svuj "projekt"
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Double impact. Chtel jsem si udelat kafe a pak uvarit ryzi a ryzi vsypal do hrnicku na kafe a kafe do hrnce s vodou. ;o) Ehm.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Kterým směrem!?!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MACSKA: a manžel se cítil dotčen, že na pixle s rýží je napsáno rýže. Dám mu to přečíst.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MACSKA: splest si olivu s cernou modelinou taky nic, vyzkouseno za vas! :-)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    tohle GIRAFFKA mi připomnělo, že když je člověk trochu nepozornej, tak kuskus vypadá skoro jako hnědej cukr. A musím říct, že kuskus v kakau nic moc.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: bývalá kolegyně si takhle do podprsenky schovala telefon s vypnutým zvoněním, jen s vibracemi. a pak jí někdo zavolal.
    zvláštní pocit na prsou připsala příznakům infarktu a začala se shánět po telefonu k přivolání pomoci. a telefon nebyl k nalezení! :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem čtvrt hodiny hledala telefon. Byl v podprsence.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALENNAI: dva tři týdny i měsíce neideálních granulí zvládne s přehledem.
    Přinese ti za to dalšího tučného potkánka.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ILTU: Jooo, to jooo! Ona už byla u nás narozená, takže má zlatou lžíci v tlamě od kotěte.
    Anyway- přijela jsem na víkend na chalupu, jak byly ty vedra... Jdu do ložnice a čuchám, čuchám mrtvolinu. Koukala jsem, jestli není někde zakousnutá myš a nic jsme nenašla.
    Když jsme šla večer spát, tak jsme to vyhodnotila jako nemožný v tom smradu spát a začala hledat vyloženě po čuchu.
    To, že jsme se nosem zastavila asi tak centimetr od monster obřího voňavého potkana je asi jasné. Pěkně ukrytého, asi na horší časy.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALENNAI: Je to VENKOVNÍ kočka. Zvládne to :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Přijdu ráno do práce a pustím se do přípravy kafe. Odměřím do konvice půllitr vody, dám ji do kávovaru, zapnu ho a odejdu.
    Po chvíli přijdu kouknout, jestli je už hotové. K mému lehkému překvapení a zklamání je konvice pořád plná vody, zatímco kávovar běží naprázdno.

Ahoj pondělí.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Na chalupě se o víkendech hodně pečlivě staráme o kočku. Má všechno, co si jen venkovní kočka může přát. Veliký zásobník na granule s časovačem, máme tam i webku, abychom viděli, že je ok. Má pelech na hambálkách s voňavým kupovaným senem. Každý víkend jí vozíme kuřecí srdce a dostává obranej skelet.
    Prostě totál princezna.

Cca tři týdny zpět jsem začala aktivně řešit, jak to udělat, když pojedeme na dovolenou.

Plán:
    Tak do zásobníku udělám nástavec, jako každý rok a nasypu tam 3+ kg suchého, co má ráda. Sousedka je domluvena a bude chodit jí dávat kapsičky, který jsme otestovali, že jí jedou nejvíc.

Realita:
    Nenakoupila jsem nic! Prostě jsme zapomněla. A teď má ta chuděra v krmítku nasypaný nejhorší sračky- jediný pytel s granulema, co měl vesnický vietnamec :(
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska ráno jsem dávala chráničku na struhadlo

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "... říká v rozhovoru s HN jednatel CS Beton Matějka."

Hm, Beton, to je hezký křestní jméno, a pěkně mu pasuje s tím příjmením Matějka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam