• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kdo si neudělal čaj či kafe s kyselinkouu a vápenitými solemi vůbec nemá co dělat v téhle diskuzi!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ocet dokáže pobavit ještě v původním obalu. My máme tč. v kuchyni jeden s bezpečnostním nápisem.

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TANKIE_: Jo do caje to jde. Hadej, jak to vim.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: To u nas chlapi taky delali. Ale technicky postoupili - jedna konvice na parky, jedna na polivku, treti na vodu.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ja vymenila ocet za kyselinu citronovou a taky bych vam ji do kavy nedoporucila. Do caje by to mozna slo 8)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    zel, nejde mi hromadne opalcovat celou historii, tak to berte jako poklonu vsem, kdo se potkali s octem a konvici.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Jo, parky v rychlovarke a nejaku cocku z konzervy spominal vedlabyvajuci na matfyzackej koleji. Hned potom som si odstahovala konvicu zo spolocnej kuchynky do izby. :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Nejen ty. Ale vědoma si svých schopností jsem tu vodu za tepla vylila ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: to jsem ráda. To já ohřívala klobásky a párky v rychlovarce. Asi nejen já :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Nene :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: bydlelas na ubytovně pro lesní inženýry s náma?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PAKOBYLKA_: Mala som tu cest ochutnat caj, ktory uvarili z vody, v ktorej sa predtym varili klobasky. Nie je to dobry napad. :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MORGYSZ: Mne to pripomnelo brachu, jak si hladovej dal hrnec na plotnu a zacal nevedomky ohrivat oranzovou vodu s jarem (uz tam nebyla pena) s tim, ze to je omacka. Nebyla. Dodneska vidim ten zmatenej, smutnej a zoufalej pohled. Udelala jsem mu tehdy aspon vajicka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já četla lahev na výrobu vodíkové bomby. A dávala to tak stejný smysl.

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    TRISSIE: Jo, to muži taky došlo až u druhého kafe s novým mlékem. :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SPIKE411: presne tak. A navic natahnou kyselost.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TRISSIE: V kyselém brambory nezměknou, že?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORGYSZ, ALEXIS: já si z té octové vody uvařila kafe dvě. po prvním jsem vylila krabici mlíka, že je zkyslý, a teprve u druhýho mi to začalo bejt divný!

A taky jsem v octové vodě uvařila brambory. Nebo teda, pokusila se uvařit brambory. Nedělejte to. Není to dobrý nápad!
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MORGYSZ: Po dlouhé době se mi to stalo před měsícem a odneslo to mléko - muž si myslel, že je zkažené, když si ho nalil do toho kyselého kafe, a vylil ho. :D
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    K tomu kafi - kolikrát se vám stalo, že jste čistili varnou konvici octem, nechali to zavřít a odstát, bo vodní kámen, to je prevít.
    No a pak jste zapomněli a vy, nebo někdo další, jste si zalili kafe octovou vodou....? :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam