• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MORGYSZ: Po dlouhé době se mi to stalo před měsícem a odneslo to mléko - muž si myslel, že je zkažené, když si ho nalil do toho kyselého kafe, a vylil ho. :D
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    K tomu kafi - kolikrát se vám stalo, že jste čistili varnou konvici octem, nechali to zavřít a odstát, bo vodní kámen, to je prevít.
    No a pak jste zapomněli a vy, nebo někdo další, jste si zalili kafe octovou vodou....? :-)))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HRAFNAIN: to je cheat! :-)
    (ale ano, bylo by to pomohlo :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    TRISSIE: k tomu bych jako chápající vetchozraký stařec připodotknul, že je dobrý vzít si na to brejle
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Pro tebe by rada, jak zacházet s mečem (stick 'em with the pointy end), měla cenu zlata.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    víte, že když chcete navlíknout nit do jehly, tak:
    1. to, co je potřeba olíznout, je nit, nikoli jehla
    2. ten kousek jehly, kam patří nit, je ten s očkem, nikoli ten pichlavý?

Pat a Mat by ze mně měli radost!
    KAERI
    KAERI --- ---
    Zalévala jsem kytky vodou z PETky. Otevřu PETku a dojde mi, že musím květináč v závěsu ponadzvednout z ozdobného kěvtináče, abych tu vodu měla kam nalít. Přehodím PETku do druhé ruky, nadzvednu květináč, u toho PETku v druhé ruce přestanu hlídat, a tudíž ji tím pohybem nahnu... Tož Miss Mokré tričko dneska.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Při čištění zubů zabloudil můj zrak na niku pod zrcadlem na tubu s nápisem INVISIBLE DICK.
    Přemýšlím, co za doplněk ke zpestření intimního života pořídila drahá..
    Ne, jen synek má gel na vlasy s nápisem INVISIBLE LOOK. Jak jsem si to dokázal splést, netuším.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    OVERWATCH: Jasné znamení, že toho kafe potřebuješ celý hrnec
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    v ramci kalneho rana jsem se pokusil vycistit si zuby vatickou do usi...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: sezrala jsem modelinu.
    Na mou omluvu, na jidelnim stole mely byt jen olivy! Ale dcera si prinesla k veceri i svuj "projekt"
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Double impact. Chtel jsem si udelat kafe a pak uvarit ryzi a ryzi vsypal do hrnicku na kafe a kafe do hrnce s vodou. ;o) Ehm.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Kterým směrem!?!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MACSKA: a manžel se cítil dotčen, že na pixle s rýží je napsáno rýže. Dám mu to přečíst.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MACSKA: splest si olivu s cernou modelinou taky nic, vyzkouseno za vas! :-)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    tohle GIRAFFKA mi připomnělo, že když je člověk trochu nepozornej, tak kuskus vypadá skoro jako hnědej cukr. A musím říct, že kuskus v kakau nic moc.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: bývalá kolegyně si takhle do podprsenky schovala telefon s vypnutým zvoněním, jen s vibracemi. a pak jí někdo zavolal.
    zvláštní pocit na prsou připsala příznakům infarktu a začala se shánět po telefonu k přivolání pomoci. a telefon nebyl k nalezení! :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem čtvrt hodiny hledala telefon. Byl v podprsence.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALENNAI: dva tři týdny i měsíce neideálních granulí zvládne s přehledem.
    Přinese ti za to dalšího tučného potkánka.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ILTU: Jooo, to jooo! Ona už byla u nás narozená, takže má zlatou lžíci v tlamě od kotěte.
    Anyway- přijela jsem na víkend na chalupu, jak byly ty vedra... Jdu do ložnice a čuchám, čuchám mrtvolinu. Koukala jsem, jestli není někde zakousnutá myš a nic jsme nenašla.
    Když jsme šla večer spát, tak jsme to vyhodnotila jako nemožný v tom smradu spát a začala hledat vyloženě po čuchu.
    To, že jsme se nosem zastavila asi tak centimetr od monster obřího voňavého potkana je asi jasné. Pěkně ukrytého, asi na horší časy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam