• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ERRTU: Znam pani, ktera vsechny tekutiny v domacnosti prelila do lahvi z hnedeho skla a pak usmazila rizky na jaru.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tss, mama jednou uspesne smazila asi dve minuty kureci prsa na panvicce s octem. to ze to necitila bylo dano probihajici rymou, ale ze si nevsimla jak to prska, az kdyz jsem ji upozornil, to do ted ani jeden z nas nechape :)
    ja to pak trumfnul kdyz jsem si do michanych vajicek misto papriky naladoval skorici.
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    ALEA: Ve dvou ze třech pokusů nedám do kávovaru kapsli …
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ALEA: to ti řeknu přesně. Třeba u moka konvičky by sis dělala střídavě pražený kafe bez vody a bezkafový vývar z konvičky.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Do studené vody patří šumák, ne kafe... Rychlovarka funguje lépe, když se do ní dá voda a zapne se, než když na ni zmateně zírám v očekávání, že se tam ta horká voda magicky objeví.
    Jsem ráda, že si ráno dělám jen rozpustnou kávu, nechci vědět, co bych provedla při přípravě něčeho složitějšího.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Hmm... takže stačí pořešit příchuť, a "I VY MŮŽETE SJÍŽDĚT ZDRAVOU LAJNU!!!" :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    pomalu uvolnovane ketaminy. to taky dava smysl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PISKVOR: strašný. Fakt jsem teď konečně vypláchla z nosu zbytky tablety.

Mně se jako stává, že prskám vodu nosem, ale tohle? Bizár.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Pomalu uvolňované vitamíny: UNEXPECTED BREAKTHROUGH!!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Před odchodem k volbám jsem ještě spolka vitamínovou tabletu - železo, B vitamíny a Céčko.
    Jenže jsem ji nespolkla, v okamžiku zapíjení jsem škytla a všechna ta voda s příchutí tablety mi vletěla do nosu a nosem ven.
    A vyrazili jsme z domu. Za chvíli začalo pálení, dráždění v nose půlce dutin, na patře nechutná chuť pangaminu a po chvíli jsme začala smrkat zelené bahno.
    Kloním se k závěru, že ta tableta vletěla do nosu, uvízla tam a pomalu se na sliznici rozpouští. Je to strašný, trpím, vyplachuju, dávám mořskou vodu a pořád hrůza.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tyhlety nepůvodní obaly. Já jsem tuhle potřebovala v kuchyni sójovou omáčku a měla jsem za to, že tam mám od kamarádky odlitou litrovou z nějakého obřího gastrobalení, co si koupila (nějakou kvalitní). Nemohla jsem to za boha najít, třikrát jsem oddělala stranou flašku Vincentky, co tam tak blbě překážela. Hádejte, co bylo na té hnědé flašce Vincentky velkým nápisem lihovkou napsáno?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kdo si neudělal čaj či kafe s kyselinkouu a vápenitými solemi vůbec nemá co dělat v téhle diskuzi!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ocet dokáže pobavit ještě v původním obalu. My máme tč. v kuchyni jeden s bezpečnostním nápisem.

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TANKIE_: Jo do caje to jde. Hadej, jak to vim.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: To u nas chlapi taky delali. Ale technicky postoupili - jedna konvice na parky, jedna na polivku, treti na vodu.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ja vymenila ocet za kyselinu citronovou a taky bych vam ji do kavy nedoporucila. Do caje by to mozna slo 8)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    zel, nejde mi hromadne opalcovat celou historii, tak to berte jako poklonu vsem, kdo se potkali s octem a konvici.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Jo, parky v rychlovarke a nejaku cocku z konzervy spominal vedlabyvajuci na matfyzackej koleji. Hned potom som si odstahovala konvicu zo spolocnej kuchynky do izby. :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Nejen ty. Ale vědoma si svých schopností jsem tu vodu za tepla vylila ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: to jsem ráda. To já ohřívala klobásky a párky v rychlovarce. Asi nejen já :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam