• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Nastoupim do metra a na okamzik zavaham, jestli jsem nastoupila do spravneho cisla tramvaje....
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V Karlíně je nová cukrárna.
    Jdu kolem, když zrovna vyleze pán a (možná trošku zklamaně) říká paní: "No, tak to není zeleninová, ale Zelenkova cukrárna."
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    NAMATHUR: to muselo být docela sklamání:-)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Fitness, pilates, krysosaurus.
    ???????
    KRYOSAUNA!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vstanu od počítače, že si odskočím na záchod. Cestou si na poličce všimnu dvou odložených gumiček na vlasy a vezmu je, že je při té příležitosti odnesu do koupelny, kde na ně mám krabici. Přijdu do koupelny. Hodím gumičky do záchoda a odejdu.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Jsem lehce nachlazená, rozhodla jsem se udělat si termosku čaje.
    Termoska je 0.8L.
    Já nechtěla hořkou tekutinu, takže jsem louhovala v půllitrovém hrnku, abych měla lepší kontrolu nad barvou a chutí. (Je to sice pytlíkový čaj, ale zelený s jasmínem a není špatný). Plán byl, že zbytek čaje můžu vypít rovnou.
    První půllitr jsem nalila do termosky trychtýřem a sotva jsem viděla hladinu.
    Ok... Uvařím další, říkám si, proč vlastně používám jeden půllitr, vždyť můžu vzít rovnou dva.
    I vzala jsem rovnou dva hrnky...

Je to zvláštní, do 0.8L konvice se litr čaje prostě nevejde. Zas je výhoda, že když jsem zbytek dolila dovnitř (a jak jsem lila automaticky, tak i přelila na vnější část...), tak jsem ráda, že jsem měla ještě jeden hrnek a mám rovnou co pít...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Euroseptic Andrej Babiš eyes return to power in Czech Republic ...tak jen Eurosceptic.... FT
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ALEA: dumpster diving je náhodou užitečné umění pro jednadvacáté století. Ještě si ho užijeme všichni. uč se.
    ALEA
    ALEA --- ---
    HEJSEK23: Možná, ale já potřebovala odcházet a nechtěla jsem se prát se psem v popelnici…
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Popelnice, říkáte. Tak já dneska jdu z práce, zamknu jedny dveře, zapnu alarm, otevřu venkovní dveře a uvědomím si "dneska je čtvrtek, popelnice!" Vrátím se dovnitř, vezmu pytel z koše, dám ho do popelnice, zamknu jedny dveře, zapnu alarm, otevřu venkovní dveře... sakra ta popelnice!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ALEA: když byla ta popelnice prázdná, nebylo by snazší ji překlopit na bok a pak trochu nazdvihnout dno a klíče 'vysypat'?
    ALEA
    ALEA --- ---
    NAMATHUR: first time s hlavou v popelnici, skoro vzhůru nohama... Moje klaustrofobie říká, že další zkušenosti nepotřebuju...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ALEA
    ALEA --- ---
    ALEA: jedinou útěchou jsou mi desinfekční ubrousky, co nosím vždycky s sebou, protože jinak bych se asi hned vrátila domů a plánovanou cestu odpískala.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Projeli popeláři.
    Vyběhla jsem do deště, v jedné ruce křížovky na vyhození, v druhé klíče.
    Zkontrolovala jsem, že je popelnice opravdu vyvezená a pak ji rychle táhla zpět dovnitř, protože vítr otevřel vrátka a já se bála, že psina zkusí vyrazit ven...
    Když jsem zavřela vrátka a pohladila psinu, tak jsem v jedné ruce měla křížovky a druhou prázdnou.
    Nevím, kdy se mi to povedlo a jsem fakt ráda, že popelnice byla prázdná... Pokud vím, bylo to poprvé a snad naposled. Při mé výšce je i menší domácí popelnice náročná překážka. Ještě víc jsem ráda, že vrátka byla zavřená a jediným svědkem mi byla psina... Která vypadala velmi překvapeně, že někdo, kdo jí zakazuje tahat věci z košů a hrát si s odpadky, předvádí něco podobného sám...

Klíče zachráněny.
    Teď někde najít mou ztracenou důstojnost.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Hlavně že se chudáci nemuseli potýkat s komunistickými aligátory. Ty sou nejhorší.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Odolali aligátorům i okupantům, ale povodeň jim vzala všechno. Jesenicko, drsný horský kraj plný příběhů o boji a odolnosti." Týjo, tak to je hodně drsný kraj. To je jak na Floridě, tam taky vždycky při záplavách vyplavou.

Komunističtí agitátoři. Paměť národa zpovídá pamětníky, kteří pamatují komunistické agitátory.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jedu výtahem s paní a najednou se lednu,co to visí že stropu za kokony? Na stropu je zrcadlo🤣
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Cely vikend jsem travila vyklizenim bytu, skrinkam samozrejme sebrat police a urvat dvere, at jsou co nejlehci a lepe se likviduji.
    V nedeli v noci dojedu domu, udelam si caj, chci dat pytlik do kose a zustanou mi dvirka od skrinky pod drezem v ruce (ano, zabrala jsem stejne, jako dva dny predtim, a proste si je vyrvala).
    Vydrzela jsem na to chvili naprosto pomatene koukat, nez mi to nekdo vzal z rukou i s pytlikem od caje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam