• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: případně čekají další a tohle je na gender reveal party...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vidím sousedku, jak míří ke vchodu do baráku. Nese hrst růžových lesklých balonků a jeden velký žlutý... penis?

No, spíš budou slavit první narozeniny, a to dítě, se kterým ji někdy potkávám, bude teda holka.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TRISSIE: Teď jsem přemýšlela, kterej blbec chce sladit něco kabátem
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Takova klasika....jdu do kuchyne ztisit hudbu na pocitaci, prijdu do kuchyne, zhasnu, zmatene se rozhlizim, aha, rozsvitim a uspesne dokoncim misi...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    TRISSIE: proč by si někdo potřeboval osladit kabát?Aha...
    ILTU
    ILTU --- ---
    FEEDER: Moje dcera by je kupříkladu přijala s nadšením, miluje tu bílou chrupavku z konce stehýnka (říká jí bílek) a obvykle ji dojíždí i po nás 😊
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Turné sudová přitažlivost - Alkehol a Tři sestry...pořád jsem čekala, kdy začne hrát ta Sudová přitažlivost:-)))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FEEDER: kost hodit pres rameno a do jejich vlasu si utrit mastny ruce, jako kral.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Já jsem si hned říkala, že je něco divnýho na doporučení sladit kabát s barvou moči!

Očí tam bylo :-)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ATUARFIK: ...a imbem opravuje kazetak, ktery nekdo vyhodil z autobu, neb jeho miny prevazovaly nad ply.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Docela nekrátkou chvíli jsem přemýšlela, jestli je správně "žába sedí na lotusu", nebo "žába sedí na lotu".
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    Na rodinný oslavě jím kuře, okolo se motají segřiný děti. No a protože si nejsem jistej a chci respektovat stravovací návyky jejich rodiny, tak se segry ptám, jestli můžu dětem dávat ohryzaný kosti.
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Ano, rovněž mě napadla Zeměplocha :-)
    Ale on byl autor asi čitelný...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALDARION: To zní spíš jako něco o trpaslících ze Zeměplochy. Piva zůstala nedopitá, protože se pohádali, jestli je ve třetí sloce pijácké písně Zlato, zlato, zlato nebo Zlato, zlatoo, zlato, a začali po sobě vrhat bojové pečivo.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Prave jsem prosel okolo chlapika, co si v metru cte Nedopita piva.
    Mne teda vzdycky potesi, kdyz vidim jak si nekdo cte neco od Tolkiena, treba UNFINISHED (T)ALES. Ale ted sedim a porad nedokazu nepremyslet, jaky by takovy Nedopity piva byly a o cem a jestli by v nich taky byli hobiti, nebo aspon trpaslici... Predstava bude asi utkvela. Mozna bych nel nekoho na Fenixconu opit a presvedcit, at na to tema napise aspon povidku...
    Co nedokaze prst drzeny pres nadpis. :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    [PREKOTKA @ Samomluva ... vylití duše a mozku]
    Četla jsem pomočit a nepřišlo mi to divný.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    co jsou sakra kondenzační sudičky a proč se jejich výkon udává ve kWh?? (E2E4)
    ILTU
    ILTU --- ---
    STRAZCEMAJAKU: I my :-)
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    TRISSIE: My taky měly, když byla dcerka malá. :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    máme krásný barevný velký tašky na tříděnej odpad. že jsem si tenhle týden nachystala na odvezení plasty do modré a papír do žluté, to není nic neobvyklého, to se mi občas povede. ale že jsem pak tu žlutou s papírama vysypala do žlutého kontejneru, aniž bych se nad tím zamyslela... no byl pak na mě moc krásný pohled, když jsem ty kartony z toho tahala, abych aspoň něco zachránila!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ISCH: To je obchod s použitými rovnátky, že jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam