• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ILTU: já taky a podvědomí to ví :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALEXIS: Já bych spíš umřela.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Uklízím papíry ze stolu a koutkem oka zahlédnu "TESCO umřete na vánočních nákupech"
    To je sice pravda, ale čože?
    Jo, ušetřete s Clubcard na vánočních nákupech.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Stroj nabízí dvojitý podpěrný stůl proti dezinformacím.
    ???
    Ahá, de-for-ma-cím!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    výborně, díky všem, teď se mi do narozenin motají i přirozeniny :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To se dělá před narozením. Holt ta jednička vypadá tak trošku jako přirození. Zvlášť z některých úhlů.
    NVT
    NVT --- ---
    Nechápu, proč v supermarketu prodávají střelivo pro kočky. Nestačí, co ty bestie dokážou zlikvidovat neozbrojené?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Čeština to řeší, tam jsem to už několikrát viděla jako "odhalení pohlaví" a to musí být teprve jízda.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: jestli nese kokota, tak to neni gender, ale genitalia reveal party :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: případně čekají další a tohle je na gender reveal party...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vidím sousedku, jak míří ke vchodu do baráku. Nese hrst růžových lesklých balonků a jeden velký žlutý... penis?

No, spíš budou slavit první narozeniny, a to dítě, se kterým ji někdy potkávám, bude teda holka.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TRISSIE: Teď jsem přemýšlela, kterej blbec chce sladit něco kabátem
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Takova klasika....jdu do kuchyne ztisit hudbu na pocitaci, prijdu do kuchyne, zhasnu, zmatene se rozhlizim, aha, rozsvitim a uspesne dokoncim misi...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    TRISSIE: proč by si někdo potřeboval osladit kabát?Aha...
    ILTU
    ILTU --- ---
    FEEDER: Moje dcera by je kupříkladu přijala s nadšením, miluje tu bílou chrupavku z konce stehýnka (říká jí bílek) a obvykle ji dojíždí i po nás 😊
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Turné sudová přitažlivost - Alkehol a Tři sestry...pořád jsem čekala, kdy začne hrát ta Sudová přitažlivost:-)))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FEEDER: kost hodit pres rameno a do jejich vlasu si utrit mastny ruce, jako kral.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Já jsem si hned říkala, že je něco divnýho na doporučení sladit kabát s barvou moči!

Očí tam bylo :-)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ATUARFIK: ...a imbem opravuje kazetak, ktery nekdo vyhodil z autobu, neb jeho miny prevazovaly nad ply.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Docela nekrátkou chvíli jsem přemýšlela, jestli je správně "žába sedí na lotusu", nebo "žába sedí na lotu".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam