• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    UNUX
    UNUX --- ---
    neboľo na zemiaky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Po příchodu domů jsem položila mobil na botník. Už jsem si ho byla třikrát přinést, donesla jsem si vodu a svačinu. Teď už to ale fakt vyjde!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    1KA: Například tělo. :)
    1KA
    1KA --- ---
    Jsem po nemoci, unavená z práce, jdu se psem ven. Je večer, svití lampy. Pes jde napřed a zastaví se před člověkem, který sedí vedle vchodu do paneláku a začne ho olizovat. Říkám si, jestli mu není špatně, dojdu psa a začnu na něj mluvit. Za chvíli mi dojde, že to jsou dva pytle postavený na sebe, jeden větší jako tělo, druhý menší jako pokleslá hlava. Nějakej, dle reakce mýho psa soudě, vonnej obsah.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ALEXIS: To mi pride ako este celkom skore uvedomenie :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska to stojí za to. Hledám v práci mobil a nemůžu ho nikde najít. Tak se prozvoním z pracovní pevné linky a zjistím, že jsem ho založila do spisu a spis uklidila do skříně. Po hodině si všimnu, že mám nepřijatý hovor, tak na něj zavolám a začne mi vyzvánět telefon na stole, tak mobil položím a telefon zvednu. A myslím si, že se někdo spletl. Až když na to číslo volám podruhé, tak mi to dojde :-)))
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Omylem jsem si pustila místo písničky hodinovu loop té písničky. Uvědomila jsem si to až po 15 minutách, takže asi na páté opakování. 😅
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: No právě, proto mi to mozek asi doplnil.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: debilizace už asi nastala :-)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Píšu příteli, že bychom si mohli udělat výlet do Jáchymova, že tam byl komunistický lágr a on mi odepíše "On tam byl Jágr a co tam dělal? A proč bychom tam kvůli tomu měli jezdit?"...podotýkám, že jsem se neupsala. Vzhledem k tomu, že už si tři měsíce "vyzvedává" silnější brýle, tak jsem mu doporučila, ať to uspíší:-)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Slovensku hrozí debilizace země, tvrdí tamní tajná služba.
    Destabilizace, sakra!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    V periferním vidění jsem se lekl ikonky id ppnekk
    jsem myslel že mi něco leze po mobilu
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    DEADSLUT: neboj, to mě taky pokaždé vyděsí a přitom žádnou medikaci nemám.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ...platí mladej!

Mno, já si před chvílí do bialetky nasypal zrnkovou kávu...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ATUARFIK: Velmi ďábelské :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    tak sem asi po roce, co ten caj kupuju, zjistila, ze ta patnactka v tom obrazku hrnicku znamena, ze tam je 15 cajovejch sacku, a louhovat se to ma jen 3-5 minut. Takovejch caju, na ktery sem za tu dobu zapomnela, protoze se louhovaly moc dlouho!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: To jsem chtěla navrhnout!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ANNIE: Příště mu řekni, že zvlášť. :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SALVATOR: Doporučuju. Chudák číšník v kavárně dneska chvíli vypadal, že mu bouchne hlava :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam