• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Dneska jsem si už PODRUHÝ udělala kafe v moka konvičce bez kafe. Takže jen lahodný výluh z konvičky. Teď znovu čekám, až konvička vychladne, budu ji moci rozšroubovat a dát si tam to kafe. Snad nezapomenu na vodu. Držte mi palce, dost bych to kafe potřebovala.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: To umí kamarádka. Byla jsem u toho. Nedoporučuji ;-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ERRTU: měla jsem výživnej minulej týden, všecko se mi povedlo až napodruhý. Dala jsem prát jednu várku prádla, při vyndávání prádla z pračky mi došlo, že jsem ho prala bez prášku (teda téměř, prostě jsem nepřecvakla v zásobníku takové to cosi, co máte v jedné poloze při použití pracího gelu a v jiné poloze při použití prášku, takže většina prášku se k prádlu prostě nedostala, nějaká část jo...). Když jsem dávala prát další várku prádla, tak jsem si už dala záležet, aby tam to plastové cosi bylo v takové poloze, aby se prášek ze zásobníku k prádlu tentokrát dostal, spokojeně jsem od vrnícího spotřebiče odešla, za dvě hodiny se vrátila, zjistila jsem, že jsem pračku vůbec nezapnula a že to spokojené vrnění nebyl zvuk pračky, ale sušičky hned vedle... a potom jsem šla dát nádobí do myčky, dala tabletu, načasovala... a ráno jsem koukala, že uvnitř myčky je úplně špinavý nádobí... No jo. Dala jsem tabletu, jj. Načasovala, jj. A pak jsem to celý zase vypnula...
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Napouštím vodu do hrnce, kde jsou nakrájené brambory a myslím na to, že se tam musí něco přidat (sůl) a automaticky tedy beru do ruky lahev s jarem a chystám se přidávat. Zarazila jsem se včas.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DOCKINEZ: příště takový věci ve spoiler tagu! :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tvl vlezu po ránu na Xitter a tam tohle. Než mi došlo, že jde o uzeninu v nějakým těstě, problesklo mi myslí něco o tom, co jako mezi mými sledovanými dělá škaredý péro stižený nějakou vleklou kožní chorobou.

No fuj.

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    TRISSIE: už se mi povedlo roztavit konvici, když jsem pod ní omylem zapnul varnou desku.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: mě onehdá zastavilo jen to, že jsem si nemohla vzpomenout, na kterej hořák ji obvykle dávám :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: to si šetřím na důchod
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: ještě bys mohl elektrickou konvici postavit na plynovej sporák.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ježíši to je tejden! v jedné ruce držím elektronickou cigaretu, v druhé zapalovač a dumám jestli už mi hráblo definitivně nebo se to bude ještě nějak vylepšovat....
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    ERRTU: Auta co neumožňujou couvání s otevřenými dveřmi vymyslel idiot. S některými vleky prostě jinak zacouvat nejde.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PREDSEDA: léta jsem měl ruční brzdu. teď čtyři roky elektrickou. snad úplně pokaždý když otevřu dveře na couvání, zařadím zpátečku, šlápnu na plyn.... cuk! demente blbče kreténe! už zase?? :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    dneska sem premejslela, co budu jist, nechtelo se mi nic varit, tak sem hledala neco jednoduchyho, otevru skrin s nadobim a koukam, jestli budu jist hrnky nebo talire..
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Start-stop v autě, vypíná se čudlikem u řadičky. Auto se startuje čudlikem pod volantem. Takže normální sekvence je tlačítkem nastartovat a dalším hned vypnout S-S. No, už dostkrát se mi stalo, že jsem to nastartoval a tím samým knoflíkem to vzápětí chcípnul.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ERRTU: Batoh se vykládá v kuchyni! To jsou pravidla a pravidla se musí dodržovat! Nad pravidly se nepřemýšlí, vojáku!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    přijdu domů. vstoupím do kuchyně. položím bágl na stůl. vyndám asi deset věci. ty posbírám a ruzně je na sebe vybalancuju a navěsím... jako poslední vezmu bágl a jdu s tím do obýváku. tři mi cestou spadnou. zbytek složím na gauč.
    může mi někdo racionálně vysvětlil proč jsem celej ten batoh i s obsahem nedonesl rovnou od obývaku a nevyložil to až tam??? ne, radši jsem předvedl cirkusové číslo na téma "klaun se snaží urdžet celý sběrný dvůr".
    hledím na hromadu předmětů uprostřed níž se výsměšně tyčí poloprazdný batoh, zipem se na mě opovržlivě šklebí a googlim formuláře o zažadání zbavení svépravnosti.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ELIZHANNAH: mě zase zarazilo k čemu může někoho nutit šnek na břiše...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    1MALALISTICKA: :)) měla jsem taky eror, první větu jsem přečetla s hlukem, který tam reálně napsán nebyl
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    “Nadměrný tuk u lidí způsobuje stres, jemuž čelí přejídáním. Riziko obezity je pak velké.”
    Jako ze špek na břiše mě nutí se dál přejídat a kupodivu pak budu ještě víc tlustá? Kdo by to byl řekl…
    Nadměrný hluk to byl. Hluk, Hano. Čti pořádně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam