• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Start-stop v autě, vypíná se čudlikem u řadičky. Auto se startuje čudlikem pod volantem. Takže normální sekvence je tlačítkem nastartovat a dalším hned vypnout S-S. No, už dostkrát se mi stalo, že jsem to nastartoval a tím samým knoflíkem to vzápětí chcípnul.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ERRTU: Batoh se vykládá v kuchyni! To jsou pravidla a pravidla se musí dodržovat! Nad pravidly se nepřemýšlí, vojáku!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    přijdu domů. vstoupím do kuchyně. položím bágl na stůl. vyndám asi deset věci. ty posbírám a ruzně je na sebe vybalancuju a navěsím... jako poslední vezmu bágl a jdu s tím do obýváku. tři mi cestou spadnou. zbytek složím na gauč.
    může mi někdo racionálně vysvětlil proč jsem celej ten batoh i s obsahem nedonesl rovnou od obývaku a nevyložil to až tam??? ne, radši jsem předvedl cirkusové číslo na téma "klaun se snaží urdžet celý sběrný dvůr".
    hledím na hromadu předmětů uprostřed níž se výsměšně tyčí poloprazdný batoh, zipem se na mě opovržlivě šklebí a googlim formuláře o zažadání zbavení svépravnosti.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ELIZHANNAH: mě zase zarazilo k čemu může někoho nutit šnek na břiše...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    1MALALISTICKA: :)) měla jsem taky eror, první větu jsem přečetla s hlukem, který tam reálně napsán nebyl
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    “Nadměrný tuk u lidí způsobuje stres, jemuž čelí přejídáním. Riziko obezity je pak velké.”
    Jako ze špek na břiše mě nutí se dál přejídat a kupodivu pak budu ještě víc tlustá? Kdo by to byl řekl…
    Nadměrný hluk to byl. Hluk, Hano. Čti pořádně.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Nansela jsem na ruce dezinfekcni gel, pustila kohoutek a umyla si tim gelem ruce, jako by byl mydlo.
    Nedoporucuju, znacne slizke.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BALAENA: právě
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: no joo jsme v mozkových errorech😉
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    NELLAS: ciste teoreticky :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Bílou bych si nespletla s černým tričkem.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MARKYSHA: ty máš májovku, ne? ty to mají vychytaný, jsou kontrastní na všem
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: no jo ty máš vlastně černou, to já bych měla samý bílý chlupy
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Proč? Moje kočka je barevně sladěná s mými tričky.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: mně přijde vůbec jako error si házet v kočičí domácnosti černé tričko na židli🤣
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ILTU: no ruku na srdce, zrovna touhle casti pokoje se dost chodi takze je to tam tak nejak nativne preluxovano ponozkama :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Mám jeden monitor a jednotlivé aplikace přes celou obrazovku na různých virtuálních plochách. Pravidelně potřebuju podle poznámek na jedné ploše vyplňovat formulář na druhé ploše, takže pořád přepínám sem a tam.

Až dneska mi došlo, že ty aplikace jsou normální okna a můžu si je na tenhle úkon dát vedle sebe na společnou plochu…
    ILTU
    ILTU --- ---
    ERRTU: Ale zase to znamená, že máš doma čisto. Já bych to poznala po prvním tahu ;-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    úplně jsem se zapoměl pochlubit, že jsem o víkendu statečně vyluxoval půlku obýváku vypnutým vysavačem.
    všiml jsem si toho až když jsem nebyl schopný na několikátý pokus vysát chomáč prachu z rohu.
    no prostě ten noise-canceling na sluchátkách funguje možná zbytečně dobře.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Chtěla jsem vzít benzín, ale bylo to u drahé pumpy, tak si říkám, vezmu jenom za 500 a zbytek dotankuju u nás za levnějš. Stoupla jsem si ale s autem tak, že jsem na číslíčka viděla blbě ze strany. Říkám si, tyjo, už mám přes 17 litrů a na tý pětistovce ještě nejsem...

No tak mám v nádrži 50 litrů za 1800, protože jsem si prohodila litry a cenu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam