• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TANKIE_: bez chuti, ale na to moje domaci usrkavani...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SEDELAVLOKALE: a bylo dobrý? 8)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Pondělí. Uvařila se voda, hodila jsem do hrnku sáček čaje, zapla minutku a odešla. Po zazvonění se vrátím a blbě čumím na prázdný hrnek se sáčkem čaje. Tak opáčko.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dite mi prineslo do pracovny kaficko, uvarene v detske kuchynce. Dite uz tu davno neni, presto jsem si nekolikrat "srkla" kaficka a az ted mi to doslo 🤦
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Klub "sedm" se díky současnému tématu stává dočasným protipólem tohoto klubu. :)
    [SEDM - 7 věcí, bez kterých byste ráno nevyšli z domova]

Já třeba jednou bez sukně - punčocháče jo, kabát jo, ale mezitím nic.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Včera jsem se tady srdečně smála historkám s kafem.
    Dnes jsem si nestihla do práce navařit, při obědě došlo na záložní čínskou polívku. Připravila jsem si talíř, uvařila v konvici vodu, balení jsem opatrně rozbalila a ty sušené nudle pečlivě do posledního drobečku vysypala do koše.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    TANKIE_: Sestro. Stalo se mi to nedávno. A ještě fail číslo dva: mame dvě moka konvičky a ta větší je nějaká starodávná a má těsnění. Při mytí jsem to těsnění vyndala a pak se divila, proč že se po 10 min. kafe nevaří. ;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: taky jsem to tak četla🤣
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TANKIE_: Gratulujeme!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRISSIE: v teplé boudičce... :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    takový dobře naložený pes, třeba na česneku.... :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Naložit do auta.
    ILTU
    ILTU --- ---
    Jen jsem vám chtěla říct, že když chcete vzít psy do parku u školy, kam vezete děti, je lepší je taky naložit. Výrazně víc si to užijou ;-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Proč by někdo předstíral inkontinenci????

aha, tak ne :-)
    Předstíraná inkompetence mužů v domácnostech: Kdo opravdu „pomáhá“? - Médium.cz
    https://medium.seznam.cz/clanek/monika-margatet-wilweber-predstirana-inkompetence-muzu-v-domacnosti-kdo-opravdu-pomaha-117128
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TANKIE_: asi by sis před přípravou kafe měla dát kafe.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Jen hlásím, že dneska ráno to dopadlo dobře a káva byla bez chyby. Sice s plným soustředěním na každý úkon a s psychickou vzdálenou podporou místního osazenstva, ale připadám si opět svéprávná. Děkuji 8)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ILTU: třetí pokus už dopadl. Necháme se překvapit ráno, třeba si dám lahodnou ohořelou kávu bez vody.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TANKIE_: Jak to dopadlo?!
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Dneska jsem si už PODRUHÝ udělala kafe v moka konvičce bez kafe. Takže jen lahodný výluh z konvičky. Teď znovu čekám, až konvička vychladne, budu ji moci rozšroubovat a dát si tam to kafe. Snad nezapomenu na vodu. Držte mi palce, dost bych to kafe potřebovala.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: To umí kamarádka. Byla jsem u toho. Nedoporučuji ;-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ERRTU: měla jsem výživnej minulej týden, všecko se mi povedlo až napodruhý. Dala jsem prát jednu várku prádla, při vyndávání prádla z pračky mi došlo, že jsem ho prala bez prášku (teda téměř, prostě jsem nepřecvakla v zásobníku takové to cosi, co máte v jedné poloze při použití pracího gelu a v jiné poloze při použití prášku, takže většina prášku se k prádlu prostě nedostala, nějaká část jo...). Když jsem dávala prát další várku prádla, tak jsem si už dala záležet, aby tam to plastové cosi bylo v takové poloze, aby se prášek ze zásobníku k prádlu tentokrát dostal, spokojeně jsem od vrnícího spotřebiče odešla, za dvě hodiny se vrátila, zjistila jsem, že jsem pračku vůbec nezapnula a že to spokojené vrnění nebyl zvuk pračky, ale sušičky hned vedle... a potom jsem šla dát nádobí do myčky, dala tabletu, načasovala... a ráno jsem koukala, že uvnitř myčky je úplně špinavý nádobí... No jo. Dala jsem tabletu, jj. Načasovala, jj. A pak jsem to celý zase vypnula...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam