• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TANKIE_: Příště bych umístila plamen spíš pod konvičku než do ní.
    ILTU
    ILTU --- ---
    DANYSEK: No, to je právě divný!
    Startovací je vedle volantu, ten na zrcátka je na dveřích...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ERRTU: bud rad, ze se ti rovnou nesmazal... :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ILTU: a kde ze mas ten cudlik? :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    Vyzkoušeli jsme za vás: Čudlíkem na zaklápění zrcátek chcíplý motor nenastartujete ani opakovaným usilovný mačkáním.
    Naštěstí se na omyl dá brzy přijít, páč se zběsile zaklápěj a vyklápěj zrcátka ;-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    právě jsem si zablokoval na deset minut telefon sveřepým trváním na tom, že se odemkne pinem do mobilního bankovnictví...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tyvole. Já a moje kafe.
    Tak dneska moka konvička obsahovala kávu, vodu i plamen, ale já na to zapomněla (Jak jako? Vždyť na to čekam od probuzení!) a vařila a vařila…
    Takže mam extra koncentrované ohořelé ristretto.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ERRTU: Mam doma stejny vynalez a nehodam s nim sa nevyhybam ani po 10+ rokoch. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    z kategorie "furt dokola, hergot šuviks!"
    měli jsme vanovou bateri s přepínáním na sprchu tím klasickým pusť vodu+vytáni čudl=sprcha.
    pak se nějak rozhodla, že těsněj jenom looseři s kterýmžto názorem jsem se neztotožnili a došlo k výměně. nová baterie ma geniální featuru: nemá vytahovací čudl, ale přepínací páčku.

výhoda: na sprchu lze přepnout bez bežící vody nebo s minimálním čůrkem.
    nevýhoda: musí se samozřejmě přepnout ručně zpátky.

takže určitě uhodnete který debil si chce po ránu napustit vanu, nakloní se ke kohoutku, pustí vodu... a do týla mu ze sprchy chrstne proud ledové vody která zůstala v hadici.
    kolikrát sám sebe překvapím svoji bohatou slovní zásobou a kreativitou s jakou ty nadávky kombinuju.
    toto komické číslo předvádím v naší koupelně minimalně jednou za měsic, při zvýšeném zájmu publika i častěji.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Včera jsem si dělala noční svačinku. Nevzala jsem si ani talířek 🐽 Následně jsem v kuchyni zhasla světla a přesunula se do obýváku. Ještě jsem postrádala telefon, odložila jsem na stolek obložený chleba a šla ho hledat. Vrátila jsem se do šera obýváku, usedla do křesla a zakousla se do chleba. Chvilku jsem se divila, jak chleba chutná a že už je asi ztvrdlý. No rozkousala jsem ho, spolkla a až při třetím soustu mi došlo, že jsem ho ze stolu vzala s korkovým podtáckem. Takže jsem snědla kus podtácku, juch!
    Ten chleba jsem kupovala v Albertu poprvé a sám o sobě chutná velmi papírově a bez chuti, tak mi to asi nepřišlo.
    1KA
    1KA --- ---
    Teď jsem si vzpomněla na super error. Syn měl 15.2. Maturitak. Nějak žijeme, všechno se daří, synator přijde pár dní předem domu a připravuje nás na program maturitního plesu. Říkám mu, fajn, to ale stejně zapomenu, když to je za měsíc. Podívá se na mě jak na debila a rika: "mami, je to pozítří!!". Nevěřícně na něj zírám, bud mi nedošlo, že je už únor nebo jsem měla za to, že maturak je v březnu.
    ALEA
    ALEA --- ---
    DRAGON: já včera měla být na desátou v Praze i na Kladně, jedno doktor, druhé úřad. Schůzku v Praze jsem v kalendáři měla na 16 hodin a tak nejdřív den předem panikařila, když se mi přišla SMS připomínající úřad, pak se uklidnila, když v kalendáři to bylo jinak než v paměti a vypadalo to, že to půjde a pak mi přišla SMS od doktora...
    1KA
    1KA --- ---
    Ani ne error, ikdyz...obiram krůtí stehna a ochutnávam maso. Nějak mi nedošlo, kolik kostí a v jaké velikosti stehno má. Takže jsem, na poslední chvíli, přestala užírat a nakonec klukům na dvě porce zbylo. :-))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a aby toho nebylo dost, tak zazvoním na zvonek a říkám "dobrý den, jméno, jsem objednaný k panu doktorovi na preventivní prohlídku"
    Ozvalo se "jste si jist zvonkem?"
    Dnešek zatím slušný:)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: já jsem prostornější, ale ne tolik :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: to dáš!! )
    ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: Já takhle před lety, když jsme chvíli žili v Gdaňsku (v pronajatém 3+kk, se dvěma dětmi), pozvala dvě návštěvy na stejný prodloužený víkend. To byl teprv fofr nás všech 8 uložit ;-) A to překvapení, když se mužovi rodiče ubytovali a volali kamarádi, že jsou na nádraží!
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Čtu si tak Samomluvu od nejnovějších příspěvků k starším... Čtu nějaké to sdílení nadšení nad zimou a mrznutím... a pak čtu Proč jsem aspoň z půlky nepodědila takovou srst? a nepřijde mi na tom vůbec nic divného
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: jo, 4. Března mám být na dvou místech 200 km od sebe
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Vůbec nevím, jak se mi to podařilo, ale i přestože používám diář a věci kontroluju, tak se mi podařilo domluvit si tři věci na dnešek na stejný čas. Jednu věc sem si napsal správně na dnešek, jednu na zítřek a jednu na příští čtvrtek. Nepříjemné zjištění, můj mozek si žije svým životem, nebere na mě ohledy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam