• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: V období čerstvého rodičovství jsem jednou u pokladny vytáhla místo peněženky plenu. Čistou!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já se v pátek pokusila zaplatit smotaným párem ponožek, byly tyrkysové jako moje peněženka, no.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Ráno jsem si udělala kafe a pak s dózou s cukrem stála před otevřenou lednicí a přemýšlela, kde je chyba...

A zjevně pokračuji...
    Ty večerní/noční na mě už asi mají efekt.
    Pozdravila jsem pána: "Dobrý večer-ráno-odpoledne-já-nevím-co-vlastně-je-nezlobte-se..."
    Začala jsem normálně a zbytek byl víceméně jedno slovo...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Soužití s tříletým dítětem s sebou jako jeden z vedlejších produktů nese fakt, že mám neustále kapsy plný kamínků, který mi dcera dává "na památku". Až nepříjemně často se přistihnu, že stojím u koše / kontejnerů a přemýšlím, kam vlastně kameny vytřídit...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kraťasy do fitka — doporučuju černou barvu. Je pak míň nápadný, když si je oblíknete naruby.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: svět miluje lidi, co si umí dělat ze sebe srandu! :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    musim rict ze se mi hrozne libi ten kontrast mezi errorama a co vas sere.
    v co vase sere napisete co vas sere, a mate kybl reakci jak vas to srat nema, co delate blbe, premoudrele a povysenecke a opovrzlive kecy included.
    tady napisete jakou jste udelali hovadinu, a ostatni se zacnou predhanet v tom kdo udelal jeste vetsi a vyhrava ten s nejvetsim zkratem, tedy presne podle bible, ti prvni jsou posledni a posledni jsou prvni. je to super a miluju to! :D
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    TRISSIE: tos mi pripomnela, jak zacatkem zari cely nas admin tym zjistil, ze se neprihlasi do banky (coz je potreba k zaislani mezd zaměstnancům). V ramci dvoufaktoroveho overovani tam NEKDO nastavil čísla na teamsy (sluzebni tlf z nas nikdo nemel, meli jsme tam soukroma cisla). U spousty z nas nastal problem, protoze uz jsme treba nwmohli dolozit puvodni cislo obcanky (ja se stehovala, kolegyne se vdala) a bylo potreba udelat kolecko po vsech CEO vsech nami obsluhovaných firem, aby nam znovu povolili přístupy.
    A jak jsem tak potom ve výpovědní lhute skolila za sebe náhradu, zjistila jsem od ni, ze to zpusobila jeji kolegyne. I pro cely cesky tym citajici 30 lidi.
    Rekla si, ze cisla, co tam vidí, nejsou určitě aktuální, protože na teamsech máme jiná.... 👌
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: to nepotěší, ale I can give you a better one!

já jsem zablokovala mobilní bankovnictví nějakýmu cizímu člověkovi! protože jsem zadávala svoje správný heslo (dokonce jsem si ho šla i zkontrolovat do papírů!)... ke špatnýmu klientskýmu číslu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALVATOR: a to nemusíš pracovat s PMS (probační a mediační služba)
    TABO
    TABO --- ---
    ERRTU: Podobny error se ted odehral u nas doma. Za tech cca 50let bychom si stejne nevzpomneli, tak jsme ho vymazali. :)

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tak tu mám další ze série My coffee needs a coffee:
    Mokka konvička je zrádná a espresso mašina se zdá blbuvzdorná, ale právě jsem si dělal kafe, akorát že jsem pod páku nedal šálek. Dvakrát.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: dpč tak nedík, teď už je to nevratné
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nejsem schopnej přečíst DPČ jako dohoda o provedení činnosti. Vždycky tam čtu do pyče.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    TANKIE_: ma to grady, co? Taky to znam...🤔
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Ehm, já kdysi na vysoké po probuzení zkoušela zapnout svoji Nokii 3310, kterou jsem měla na PIN. Když mi došla místa na displeji, uvědomila jsem si, že heslo do emailu (vyťukávala jsem písmenka jako bych psala SMSku) mi mobil neodemkne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TANKIE_: Příště bych umístila plamen spíš pod konvičku než do ní.
    ILTU
    ILTU --- ---
    DANYSEK: No, to je právě divný!
    Startovací je vedle volantu, ten na zrcátka je na dveřích...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ERRTU: bud rad, ze se ti rovnou nesmazal... :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ILTU: a kde ze mas ten cudlik? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam