• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Koupila jsem si limonádu, ale na pití z láhve je v ní na můj vkus moc bublinek, tak že si jich část vyštěrchám. V autě. Samozřejmě, že jsem to pak otevřela rychle.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Tramvajová zastávka "Divorce".
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Právě jsem použila kalkulačku na výpočet 9 000 : 6.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ANNIE: vcera jsem se na posledni chvili zarazil abych nedopitej caj nevylil do odpadkoveho kose...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Beru ze stolu balíček kapesníků, abych si ho vzal s sebou do práce. Zároveň ale vytáhnu z balíčku kapesník, protože se potřebuju vysmrkat. Vytažený kapesník strčím do kapsy a v ruce žmoulám balíček s kapesníky, zatímco přemýšlím, do čeho budu smrkat.
    VIDA
    VIDA --- ---
    MAR_TINA: Loni v létě sem chvátala, hodila sem si doma přes ruku kabát a dokud bylo venku teplo, nechala sem ho tak. Pak sem si ho chtěla přehodit přes sebe a byly to šaty.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: taky byly čistý!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: V období čerstvého rodičovství jsem jednou u pokladny vytáhla místo peněženky plenu. Čistou!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já se v pátek pokusila zaplatit smotaným párem ponožek, byly tyrkysové jako moje peněženka, no.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Ráno jsem si udělala kafe a pak s dózou s cukrem stála před otevřenou lednicí a přemýšlela, kde je chyba...

A zjevně pokračuji...
    Ty večerní/noční na mě už asi mají efekt.
    Pozdravila jsem pána: "Dobrý večer-ráno-odpoledne-já-nevím-co-vlastně-je-nezlobte-se..."
    Začala jsem normálně a zbytek byl víceméně jedno slovo...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Soužití s tříletým dítětem s sebou jako jeden z vedlejších produktů nese fakt, že mám neustále kapsy plný kamínků, který mi dcera dává "na památku". Až nepříjemně často se přistihnu, že stojím u koše / kontejnerů a přemýšlím, kam vlastně kameny vytřídit...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kraťasy do fitka — doporučuju černou barvu. Je pak míň nápadný, když si je oblíknete naruby.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: svět miluje lidi, co si umí dělat ze sebe srandu! :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    musim rict ze se mi hrozne libi ten kontrast mezi errorama a co vas sere.
    v co vase sere napisete co vas sere, a mate kybl reakci jak vas to srat nema, co delate blbe, premoudrele a povysenecke a opovrzlive kecy included.
    tady napisete jakou jste udelali hovadinu, a ostatni se zacnou predhanet v tom kdo udelal jeste vetsi a vyhrava ten s nejvetsim zkratem, tedy presne podle bible, ti prvni jsou posledni a posledni jsou prvni. je to super a miluju to! :D
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    TRISSIE: tos mi pripomnela, jak zacatkem zari cely nas admin tym zjistil, ze se neprihlasi do banky (coz je potreba k zaislani mezd zaměstnancům). V ramci dvoufaktoroveho overovani tam NEKDO nastavil čísla na teamsy (sluzebni tlf z nas nikdo nemel, meli jsme tam soukroma cisla). U spousty z nas nastal problem, protoze uz jsme treba nwmohli dolozit puvodni cislo obcanky (ja se stehovala, kolegyne se vdala) a bylo potreba udelat kolecko po vsech CEO vsech nami obsluhovaných firem, aby nam znovu povolili přístupy.
    A jak jsem tak potom ve výpovědní lhute skolila za sebe náhradu, zjistila jsem od ni, ze to zpusobila jeji kolegyne. I pro cely cesky tym citajici 30 lidi.
    Rekla si, ze cisla, co tam vidí, nejsou určitě aktuální, protože na teamsech máme jiná.... 👌
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: to nepotěší, ale I can give you a better one!

já jsem zablokovala mobilní bankovnictví nějakýmu cizímu člověkovi! protože jsem zadávala svoje správný heslo (dokonce jsem si ho šla i zkontrolovat do papírů!)... ke špatnýmu klientskýmu číslu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALVATOR: a to nemusíš pracovat s PMS (probační a mediační služba)
    TABO
    TABO --- ---
    ERRTU: Podobny error se ted odehral u nas doma. Za tech cca 50let bychom si stejne nevzpomneli, tak jsme ho vymazali. :)

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tak tu mám další ze série My coffee needs a coffee:
    Mokka konvička je zrádná a espresso mašina se zdá blbuvzdorná, ale právě jsem si dělal kafe, akorát že jsem pod páku nedal šálek. Dvakrát.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: dpč tak nedík, teď už je to nevratné
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam