• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MEI
    MEI --- ---
    TRISSIE: Nepřekvapím tě - ručníky byly ulepené, ale druhé kolo s větší dávkou pracího gelu a octa! to zpravilo.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ERRTU: mám pračku se sušičkou a ráno dávám odložený start, akorát to zapomínám zapnout. Tak už několikrát (!) se mi stalo, že jsem se děsila, že ta pračka špatně pere, když to prádlo je špinavé a smrdí a jednou dokonce jsem to rovnou špinavé naskládala do skříně.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    ERRTU: Dneska vyrábějí samé sméčka, to je děs…😁
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jo a když už si teda stěžujeme, tak pouhým vložením do pračky se prádlo minule taky nevypralo, šlendrian tohleto!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A víte, že když si zalejete prázdný hrníček horkou vodou a pak do něj nalejete mléko, nezískáte kávový nápoj, ale horké rozředěné mléko?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MORGYSZ: Naopak pokud rychlovarnou konvici postavíte na zapnutá hořák, oproti očekávání se voda nevaří dvakrát rychleji.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MORGYSZ: o rýžovaru nemluvě. pobyt ve studené vodě nemá na rýži vliv, jako by v ní snad vyrostla nebo co.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    ALEA: i kafe v mokka se vari rychleji,ldyz zapalim hořák a jen nečekám,co na to zapnutý plyn….
    ALEA
    ALEA --- ---
    Není nad klasiku, aneb voda se vaří zpravidla výrazně rychleji, když je kabel od konvice zapojen do zásuvky než když se válí na lince.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MEI: a jak to dopadlo?
    MEI
    MEI --- ---
    Aaa, to je skvělý klub! Díky za tip TRISSIE!

[MEI @ Samomluva ... vylití duše a mozku]
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Lepší 😊🤓🥷🏿🐈‍⬛

LAMIE
    LAMIE --- ---
    Neumím komentovat… 20 minut přišívám utržené poutko 🤦‍♀️🙏🫡

ERRTU
    ERRTU --- ---
    MCD: papacop!
    MCD
    MCD --- ---
    QUARATH: Ale jistě, ozvalo se ze sluchátka...

QUARATH
    QUARATH --- ---
    ATUARFIK: kdyz uz, tak robopopa
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jak toho papeže chtějí vylepšit, a jak tím přispějí k lepší ventilaci? Představa papeže jako robocopa mě ruší v přemýšlení.

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/improving-pope-reduces-use-ventilation-oxygen-vatican-says-2025-03-15/
    JONY
    JONY --- ---
    Ráno otevřu nyx, projíždím kluby a tu mě zaujme "co jste dnes vyhubili?"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem se vracela za tmy z nákupu a na obzoru v Jizerkách jsem viděla hrozný požár. Přemýšlela jsem, co se stalo - spadlo letadlo? Bomba? Hoří celá Jizerka? Čekala jsem, jestli budou něco říkat v rádiu. Neříkali nic. Vycházel totiž jenom měsíc - krvavý, ohromný. To se nikde nehlásí 🙂
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AZTEC_MIA: mame v praci na baraku venkovni zaluzie ktere se automaticky zatahuji a vytahuji podle toho jak je domecku zima nebo horko... no a ja takhle stal se sluchatkama u stolu zady k tomu oknu, takze jsem ty zaluzie neslysel a jak se stmivalo tak jsem se uplne krecovite chytnul stolu protoze jsem regulerne veril ze ztracim vedomi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam