• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Lepší 😊🤓🥷🏿🐈‍⬛

LAMIE
    LAMIE --- ---
    Neumím komentovat… 20 minut přišívám utržené poutko 🤦‍♀️🙏🫡

ERRTU
    ERRTU --- ---
    MCD: papacop!
    MCD
    MCD --- ---
    QUARATH: Ale jistě, ozvalo se ze sluchátka...

QUARATH
    QUARATH --- ---
    ATUARFIK: kdyz uz, tak robopopa
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jak toho papeže chtějí vylepšit, a jak tím přispějí k lepší ventilaci? Představa papeže jako robocopa mě ruší v přemýšlení.

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/improving-pope-reduces-use-ventilation-oxygen-vatican-says-2025-03-15/
    JONY
    JONY --- ---
    Ráno otevřu nyx, projíždím kluby a tu mě zaujme "co jste dnes vyhubili?"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem se vracela za tmy z nákupu a na obzoru v Jizerkách jsem viděla hrozný požár. Přemýšlela jsem, co se stalo - spadlo letadlo? Bomba? Hoří celá Jizerka? Čekala jsem, jestli budou něco říkat v rádiu. Neříkali nic. Vycházel totiž jenom měsíc - krvavý, ohromný. To se nikde nehlásí 🙂
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AZTEC_MIA: mame v praci na baraku venkovni zaluzie ktere se automaticky zatahuji a vytahuji podle toho jak je domecku zima nebo horko... no a ja takhle stal se sluchatkama u stolu zady k tomu oknu, takze jsem ty zaluzie neslysel a jak se stmivalo tak jsem se uplne krecovite chytnul stolu protoze jsem regulerne veril ze ztracim vedomi.
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Já měla včera totální zatmění - fyzicky i mentálně. Večer jsem si sundávala svetr. Všude kolem bylo už trochu šero, ale jak jsem svetr přetáhla přes hlavu a sundala, nastala úplná tma! Fakt jsem si třeba 3 vteřiny myslela, že jsem oslepla / mám mrtvici. Ne, to jsem si jen svetr přetáhla přes hlavu i s černým oversized tričkem, který mi zakrylo výhled, chjo.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ale kámoš mi připomněl, že jsem mohl dopadnout ještě hůř :)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Sedím v pracovně u stolu, chci si otřít brýle, tak vezmu ten super kvalitní hadřík z mikrovlákna, sundám brýle z nosu, odložím je před sebe na stůl... a do hadříku z mikrovlákna se vysmrkám.

Well played vole.

(Ale to vysmrkání bylo fakt pohodlný :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    SALAMAN: Četl jsem to naprosto stejně a nepřipadalo mi to divné :-))
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Trumpova vyslance pro Ukrajinu vyhodili z okna ven"

Jo aha, z kola ven.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    kousek ode me bydli/bydlela maminka myho kamarada, uz byla hodne hodne stara, a on mluvil i o tom, ze by se prestehoval do vetsiho, a vzal ji k sobe, aby nebyla sama, kdyby treba upadla, nebo tak neco. dneska sem na srealitach videla jeji byt na prodej, a premyslela sem, jestli ji stihl prestehovat, nebo jestli uz zemrela. uzavrela sem to s tim, ze se ji zeptam, az ji priste potkam.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    z kohoutku teče voda a z tiskárny lezou papíry.
    když si tedy potřebujete vytisknout smlouvu, je docela dobré si tohle uvědomit dřív, než začnete mávat přístupovým čipem nad umyvadlem...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Koupila jsem si limonádu, ale na pití z láhve je v ní na můj vkus moc bublinek, tak že si jich část vyštěrchám. V autě. Samozřejmě, že jsem to pak otevřela rychle.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Tramvajová zastávka "Divorce".
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Právě jsem použila kalkulačku na výpočet 9 000 : 6.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ANNIE: vcera jsem se na posledni chvili zarazil abych nedopitej caj nevylil do odpadkoveho kose...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam