• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MCD
    MCD --- ---
    TRISSIE: Koksovatelný koláč ;⁠)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: ani minutka někdy nestačí... manžel onehdá hlídal koláč. zazvonila minutka, otevřel troubu, zkontroloval, že koláč je upečený, vypnul minutku, troubu nechal otevřenou na větračku, a odešel.

Zlatého bludišťáka dostane ten, kdo zjistí, co z procesu vypadlo :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    CROSS: Já už si prostě nastavuju budík/minutku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CROSS: To se matkám stává na denní bázi, cílem je nezapomenout nikde to dítě a to se ti daří :o)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pořád si myslim, že žena týden na služební cestě je v pohodě, všechny tři děti stále naživu. Ale.

Když jsem včera ráno postavil termohrnek na botník, abych se obul a následně poslal dítě do školy, říkal jsem si, tvl, ty ho tady zapomeneš (hrnek, ne dítě). Ale tak kafe se odpoledne po návrate z kanclu sešlo.

No dneska home office, si říkám, ne, to kuře v troubě nechám ještě čtvrt hoďky, posledně mi přišlo, že by ještě chvilku sneslo. No tak ještě čtvrt hoďky. O hodinu a půl později… (ale dobrý, kuchyň nevyhořela a dokonce ten skleněnej pekáč vypadá, že ho myčka zachrání).

Powerpoint : kuře — 1:0.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Ano, tak zvané Mimini
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Nebo jeste lepe na Ministerstvu miru.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    snažil jsem se z prostředku klávesy oškrábat nějakou špínu, ale on to byl symbol čárky
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Podle mě je fakt promarněná šance, že není na obraně.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Poslouchám rádio: "Ministr válek prohlásil... .

Ministr válek...

Zajímavá funkce.

Ale proč se vyjadřuje ke zdravotnictví?

...

...

...

Jo Vlastimil Válek!

🤦‍♀️
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Již delší dobu si chci do práce odnést sbírku kamínků a kamenů, ale až dnes ráno jsem měla dostatečně prázdný batoh (ntb v práci, žádný papíry), tak jsem těch “pár kilo” konečně mohla odnést ❤️

Jsem doma 👍

A kde si myslíte, že jsou ty zasr šutry teď???? Furt v batohu ??? Yes 👏
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ADELHAIDA: Aprés-Ski má dneska už úroveň :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ADELHAIDA: Tak čtu "kravaty", no smysl to moc nedávalo, ale co konečně v dnešním světě dává
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Koupila jsem pěkný krevety a chci je udělat podle kuchařky Marty Kocábový, po kreolsku. Mám ten recept vyfocenej v mobilu, ale nechce se mi ho hledat bůhví kde v galerii, tak to zkouším na internetu. Vyjede mi jen pár odkazů a jsou to dost haluze. No nic, Češi mořskejm plodům moc nehodludujou, ale Marta psala, že to v USA vaří každej, tak v angličtině najdu jistě hromadu receptů. A zase samý divný věci, vůbec nic, jak si to pamatuju! To bych totiž musela hledat krevety po kreolsku, a ne po tyrolsku, že.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Když spěcháte a narychlo si ještě na cestu děláte tousty, tak dost pomůže si ten toustovač zapnout.
    Ale to vy tady už asi tak nějak tušíte...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ja mela s brylema, resp.jejich nedostatkem problém po laseru - byla jsem zvyklá jako první vec po probuzení nandat zrak a posoupnout brýle výš na nose.
    A dost dlouhou dobu jsem posoupavala již nepřítomné brýle a píchala se tak do oka...🤦
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MONIOUS: já když nosím čočky, tak si stejně pošoupávám na nose nahoru neviditelný brejle :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    TERRANCE: Ja nedavno takhle vlezla do vany s ponozkama a doslo mi to treba az za 3 minuty))
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ja se zase docela casto snazim sundat si brejle, ktery uz lezej vedle me na pracce, kdyz si vecer cistim zuby a chci si umej oblicej. PRED ZRCADLEM.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Včerejší oběd. Uvařila jsem omáčku, těstoviny. Hele, těstoviny už jsou uvařené, je třeba je slít. No nevzala jsem do rukou namísto toho hrnec té omáčky? Vzala. Ale zastavila jsem se těsně před okamžikem naprosté katastrofy a neudělala to, ale bylo to o fous!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam