• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Když spěcháte a narychlo si ještě na cestu děláte tousty, tak dost pomůže si ten toustovač zapnout.
    Ale to vy tady už asi tak nějak tušíte...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ja mela s brylema, resp.jejich nedostatkem problém po laseru - byla jsem zvyklá jako první vec po probuzení nandat zrak a posoupnout brýle výš na nose.
    A dost dlouhou dobu jsem posoupavala již nepřítomné brýle a píchala se tak do oka...🤦
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MONIOUS: já když nosím čočky, tak si stejně pošoupávám na nose nahoru neviditelný brejle :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    TERRANCE: Ja nedavno takhle vlezla do vany s ponozkama a doslo mi to treba az za 3 minuty))
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ja se zase docela casto snazim sundat si brejle, ktery uz lezej vedle me na pracce, kdyz si vecer cistim zuby a chci si umej oblicej. PRED ZRCADLEM.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Včerejší oběd. Uvařila jsem omáčku, těstoviny. Hele, těstoviny už jsou uvařené, je třeba je slít. No nevzala jsem do rukou namísto toho hrnec té omáčky? Vzala. Ale zastavila jsem se těsně před okamžikem naprosté katastrofy a neudělala to, ale bylo to o fous!
    ILTU
    ILTU --- ---
    TERRANCE: Teda, brýle nosím 40 let a nestalo se mi to. A nebo si už prd pamatuju ;-)
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Dneska jsem se osprchoval s brýlemi. Došlo mi to až ve chvíli, kdy jsem si pustil proud vody do obličeje.Jediné, co mě na tom překvapuje, je, že se mi to za těch dvanáct let, co nosím brýle, stalo poprvé.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ze by som po navrate z vikendu domov pustila zavretu vodu, ma nenapadlo ani pri pusteni pracky, a to mala chudak dost divny zvuk bez nej. Doslo mi to zase az s rukami plnymi mydla, kedy sa uz ta voda pusta fakt luxusne. Opakujem si to vlastne pravidelne 2 z 3 navratov. Mozno by pomohol listocek na dverach. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    beru nenačatou 1,5l kolu z lednice, ta se mi vysmekne, padá asi třicet cm, bouchne dnem o přihrádku, odrazí se a jako pevně odhodlaný losos vrhá se do kuchyně.
    tu má ruka bleskne vzduchem a lahev v letu pevně zachytává.
    zaraduju se jaký to nejsem ninja a celý takový spokojený sám se sebou... ji rázně otevírám.
    no, karamelovou apokalypsu se povedlo zpacifikovat (podle zbytků šlo tak o litr) aniž se večeře nějak moc připálila a tu kuchyň jsme stejně letos chtěli přemalovat...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Na záchodě se zhasíná, takže mám automatický pohyb jak zavřu dveře, rozsvítím světlo.
    Někdo nechal na záchodě svítit, takže jsem vešla, zavřela za sebou dveře a zhasla. Chvíli jsem zmateně stála a přemýšlela, kde se stala chyba.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Ne můj, ale synův. Drží v ruce pastu a tvrdí, že nemůže najít pastu. Eh.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Aha, asi by som mohla opravit tie analogove hodiny. Ma to vobec nenapadlo. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: V tom případě tak nějak tuším, co se ve třetím verši rýmuje se slovem "řvát".
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nechtěně sem vyslech z rádia nějakou hitovku Lucky Bílý a přísahal bych, že tam zpívá "Nechci už řvát, svěrače svírat..." Nehodlám zjišťovat, co tam je ve skutečnosti, beztak to bude nějaká mainstreamová konina. Takhle mě to aspoň pobavilo.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ILTU: to se nám doma stává taky :D Jedno dítě se mnou konverzuje omylem (neví, že telefonuju) a zároveň se mnou muž konverzuje záměrně (přestože/právě proto že mluvím s někým jiným). Fakt výborný!
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Von to má posichrovaný - kotel mu soustavně vyhazuje pojistky, tak už hodiny na troubě ani nenastavuje 🤣
    (Já pochopitelně při změnách času podle hodin na troubě kontroluju, že se čas na mobilu skutečně posunul. :-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    TRISSIE: Dnes jsem konečně přeřídila i hodiny v ložnici. :D
    Ale zas přichází doba, kdy nemůžeme stoprocentně věřit nástěnným hodinám v obýváku. Za letního času se občas zblázní a seknou se o dvě hodiny. Očividně je to nějaký bug letního času, protože v zimě se to nestalo ani jednou. Ale v létě mi spadly z ruky na zem (žádný velký pád, jen důlek v rámu), tak jsem je ani nemohla reklamovat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: jen hodiny na troube zoufale blikaji a tise krici "ja si to pamatuju! Cely svet se zmenil a nikdo si toho nevsiml, jen ja!" :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    Bratr vůbec nezaregistroval, že se měnil čas. Prostě se mu mu mobil i komp přeřídily a nepřišlo mu divný, že je dýl světlo. 😊
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam