• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    HRAFNAIN: jo, autocorrect dělá divy, já dneska psal šéfovi, že jsem vyřešil logování na serverech a autocorrect mi to změnil na losování. A nevšiml jsem si toho, takže jsme vypadali jak banda gamblerů :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    RAHUF: služební pochoutka zaujala ovšem
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vyrážím narychlo na šetření do terénu a pro jistotu s sebou beru pracovní počítač. Ve dveřích kanceláře si vzpomenu, že jsem si do systému docházky zapomněl dát, že odcházím na služební pochoutku. Přijdu zpátky k monitoru, klepnu do klávesnice a čekám, až se probere obrazovka. Nic. Nervózně zahýbám s myší a párkrát kliknu - zase nic. Asi už jsem si vypnul monitor, říkám si a zmáčknu tlačítko napájení - ale pořád nic.

A tak koukám na prázdnou dokovací stanici na notebook a přemýšlím, co tam asi chybí.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KAERI: N posuneš doprava a na začátku přidáš N. Teda ne.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ERRTU: Správně jsem pochopila, jaké slovo ti padá do oka, docela dobu jsem ale nechápala, jak ho vytvoříš přidáním jednoho N do slova "nudy".
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TAPINA: Bill Bailey někde vzpomínal jak zaparkoval svoje staré auto, po delším čase se k němu vrátil a zjistil, že nemá klíče. no nic, přece vím jak se vloupat do vlastniho auta, alarm to nemá atd... otevřel si kufr, vlezl na zadní sedadlo a spadl na dětskou autosedačku. hergot já ale nemám děti... oh no...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    STARE_CASY: nejsem sto přečíst kudyznudy.cz normálně. cpe se mi tam nativně jedno N navíc...
    VANEK
    VANEK --- ---
    Only Boomers Will Understand This Post, mupy mup! [VANEK @ Duolingo]
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    DOCKINEZ: cestou domů pravidelně vídávám reklamu na EXTRÉMNÍ KÁZÁNÍ. Pokaždé se zaseknu na tom, proč by měl někdo kázat zavěšený na stromě a ještě s motorovkou v ruce. Mozek mi to už nikdy nepřečte jinak.

Každopádně pár kazatelů znám a představit si každého jednoho z nich v takhle extrémním kázání není kupodivu až tak nereálné. Půlka z nich by do toho šla zcela určitě i dobrovolně.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Stalo se mi to zas! Vracím se z Rybitví do Pardubic, když tu po pravý straně v dálce spatřím tabuli avizující ekumenickou likvidaci vozidel. Během pár sekund jsem si stihl představit mons. Graubnera, an spolu s bratry protestanty a pravoslavným popem rukou společnou a nerozdílnou demontují obstarožní F150.

No a jasně, bylo to jen „ekologická“ likvidace vozidel.

Že já se pokaždý nachytám.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    AUDIAC: A error erroru je, že se nevložil předmět mého zmatení

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TAPINA: ale ta úleva co?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Přicházím k autu u obchoďáku a ty vole, mně někdo promáčknul zadní dveře! Až když zámek nereagoval na povel k odemčení, všimla jsem si, že moje auto, úplně jiné značky, jen přibližně stejného tvaru a barvy, stojí o tři místa dál.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tyhle dvě tuby jsou si podobnější, než by se zdálo. Sice maj podobnej účel a kulky jako kulky, ale ta co je na určená ložiska není zrovna ideální do rozkroku…
    ILTU
    ILTU --- ---
    Manžel dnes pral. Byl dost překvapený, že na konci byla pračka plná pěny.
    Bodejť by ne, když pro jistotu nalil prací gel do všech třech přihrádek... 🤣
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Koukám na teploměr na varné konvici a říkám si, když je tam studená voda a nic se nevaří, neměla by ta stupnice být na nule?

ERRTU
    ERRTU --- ---
    hledám v noci mobil a svitim si na to čímpak asi?
    letošní jaro je nějaký náročný.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Potřebovala jsem dneska nějakej super rychlej oběd, tak si říkám, že je to příležitost využít výjimečně služeb fastfoodu a půjdu zkusit nově otevřené Popeyes u Anděla. Vlezu dovnitř objednávám u samoobslužného panelu, hmm, na to, že je to kuřecí fastfood, tak mají překvapivě širokou nabídku hovězího, ale tak když už jsem v Popeyes, tak si dám přece kuře. Objednávám nějakou kapsu s kuřetem, jdu si sednout o patro výš a čekám, až mi objednávku přinesou, koukám tak různě po interiéru, je to tu v Popeyes docela hezký, ještě takový nový. Dorazí objednávka, zakusuju se, docela dobrý, ale že by to byla nějaká pecka to taky zas ne. Celou dobu žvýkání koukám na velkou obrazovku, kde se promítají reklamy na jednotlivé produkty, hmm, Whopper, to říkají burgeru stejně jako v Burger Kingu..... a najednou všude kolem značnou vyskakovat loga Burger Kingu!!
    Popeyes mi dnes nebyl souzen.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: to se mi stalo taky, byl to mazec🤣
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Včera jsem hodně sportovala a ráno se nemohla vůbec probrat. V kanceláři jsem nemohla ani zaostřit na monitor, jak mi padala víčka. Další dvě hodiny spánku proložené dvěma dabl espressy moc nepomohly.

Aby ne. Právě jsem zjistila, že jsem ráno pokla večerní léky včetně triticca na spaní.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    RAHUF: Četla jsem rozpis služek a s ohledem na kvalitu tvého nadřízeného mi vlastně ani nepřišlo moc divné, že vás nazývá služkami…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam