• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    VANEK
    VANEK --- ---
    Možná spíš do [Mozkové errory renewed] : Jedu (na poslední chvíli) ruštinu a docela jsem se zahloubal, proč klikám na tlačítko označené SNĚSK.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tybrďo a to máte kde? 😁
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    KOMPAS: Nevím, ale děje se mi to též :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KOMPAS: To bude urcite jedna z mnohych random chyb :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Poslední dobou se mi stává, že mám Today's Review lekci v jiném jazyce, než ve kterém jsem přepnutý. Například dneska jsem ve španělštině, ale Listen-Up je zatvrzele v němčině.To je schválně, nebo nějaká chyba?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ATOMINATOR: jj, dokonce mám pocit, že se mi ve vietnamštině objevují i věty, co v průběhu kurzu vůbec nebyli. Už to není těch 50 vět furt dokola, alespoň trochu použitelný to je.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: Divné, na Androidu by to házelo posledních as 3-5 lekcí, na Applu všechny - ale vždy jen probrané nebo probírané.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELDE: tak to mi před pár týdny selhalo, protože jsem někde v poslední třetině, ale začalo to házet cvičení z úplně celého včetně konce, takže to neumím a nemá to smysl.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: Já takhle jedu mluvená cvičení v Target Practice - vybírá náhodně ze všeho probraného a hezky si tím zapamatovávám fráze. Plus když nějaké slovíčko nevím, tak si ho osvěžím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATOMINATOR: ještě je možnost, za málo bodů, ale hrajem na učení se ne na body ;), znova projíždět už udělané lekce, jakmile ji má člověk i s tím definitivním opakováním hotovou, lze libovolná spustit znova jako procvičovací za asi 10 bodů.
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    ATOMINATOR: Řečtina je teď v Daily refresh také pestřejší, takže ano. To jsem ráda, že se mi to nezdá, já už jsem u Duolinga opatrná :)
    Už jsem to tu v minulosti řešila a byl i rozdíl mezi Apple a android, kdy Apple fungoval lépe (čerpal z více lekcí), tak možná to jenom konečně stejně upravili i pro android.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Tak pisali, ze umrel. Asi ho na Velku noc chceli vratit medzi zivych. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: Pro mě jo. Já měla doteď ikonku pořád stejně oranžovou.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Dodělal jsem před necelým měsícem hebrejštinu ve všem na Legendary, tak jsem si říkal, že už nemá smysl se k ní v Duu vracet, protože Daily Refresh mi házel stále ty samé věty dokola, ale teď to vypadá, že to možná i opravili a funguje to mnohem lépe. Má někdo podobnou zkušenost u jiných jazyků?
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELLAS: To není úplná novinka, ne?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tvl wtf?! :-o

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Tak snad mi ostane co najdlhsie. 🙂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Asi hej. Ale vraj to odstránili pre Android aj zo starších verzií.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Ja mam stale tu oranzovu. Nebol zas nejaky update?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Stěžuje si víc lidí...

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/duolingo/comments/1j202x3/app_icon_change_vanished/?rdt=64780
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam