• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ARGANNAH: a to já bych si teda lemura přivézt nechala! sice nevím, co bych s ním dělala, ale lemur, chápej .-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    [KOVOVAMINCE @ Samomluva ... vylití duše a mozku]

...protože přece si od těch věcí nenechám vozit lemura
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Stehovani.
    Dostala jsem ten chytrej napad darky zabalit, at nestehuju predmety a role papiru.
    Jeste chytrejsi by ovsem bylo si popsat, co je uvnitr.
    Myslim, ze se hodne zasmejeme.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    WEWERKA: Este ryzu k tomu :D

(Nikdy som to nepochopila, preco to na Slovensku takto divne miesaju)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AUDIAC: na houbičku narozdil od soji nemám alergii
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vcera sem si sypala do misky krekry a rikala sem si, ze je to slany, budu mit zizen, potrebuju este vodu. naleju si ji do ty misky, at nemusim nosit dve veci, ne?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ERRTU: Ale houbička se o poznání hůř kouše s tráví. I když by zároveň vyčistila zuby :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AUDIAC: podobně nejen vypadaji ale taky chutnají
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TRISSIE: houbičku vymáčknutou do čaje jsem kdysi testoval. Taky žádnej šlágr
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Málem bylo stir fry. Naštěstí mi to došlo při prvním pokusu o upižlání, že tam něco nehraje
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AUDIAC: a měl jsi houbičkové stir fry, nebo špatně umyté nádobí?

já bych k této problematice dodala, že půlka citronu je sice stejně žlutá jako žlutá houbička na nádobí, ale v kvalitách drhnutí připálených hrnců tolik nevyniká.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Vypadají podobně, ale stejný nejsou. Právě jsem zaměnil kostku tofu a houbičku na nádobí.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    Černý víčko z kelímku od kafe a bezdrátová nabíječka sice vypadají dost podobně, ale s tím nabíjením už je to horší.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    v odpovedi sestricce na rtg kolik merim a vazim jsem misto kilogramu pouzil kilometry..
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jako prilohu mam dneska brambory, ale z nejakeho duvodu jsem si udelala i hranolky.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Napsala jsem do mailu pozdrav: Dobrý sen, ...
    Asi to budu používat úmyslně :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Doma máme pračku s automatickým dávkování pracího prášku ze zásobníku. Není tedy až tak překvapivé, že jsem na chajde vyprala v čisté vodě. Sama sobě jsem se zasmála a pustila pračku znovu. Opět bez prášku. V druhém cyklu mi to naštěstí došlo dříve, jak po doprání. Snad to nesouvisí s tím, ze jsem změnila barvu vlasů na blond.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    LOVE_DALI: Křovinořez zajišťující sestřih podle zvoleného etnického stylu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Etnický křovinořez!
    Elektrický..
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Vyšla jsem včera z baráku zadním vchodem a první, co mi blesklo hlavou bylo, že se nesmím držet moc blízko u domu, aby na mě nespadl TAJÍCÍ SNÍH!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SHARKIE: já myslím, že vedu:-) už jste někdy strčili maso místo do ledničky do pračky?:-))) Vybalovala jsem nákup a myslela na to, že musím dát vyprat:-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam