• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEXIS: Sím tě, zvládlo se přejmenování jiných zastávek (třeba Na návrší > Pod dálnicí nebo Vápenka > Vozovna Žižkov, kdy i místní párkrát vystoupili, protože si mysleli, že ta tramvaj nejede až na Spojovací, ale končí ve vozovně).
    A ta zastávka u Sazka/O2/Multisport arény se přejmenovává snad co dva roky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ALEXIS: to vis... musi se vykazat cinnost, aby se dotycnemu treba cistou nahodou nezrusilo pracovni misto :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PISKVOR: to bude fakt chaos
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: V nedalekém kostele jsou nějaké ty katakomby, tak pokud jsou zvyklí tam nastupovat na tramvaj...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: No to bych chápal, ale jde o přejmenování tramvajové zastávky na Pražské Jezulátko.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Krtkům metro naruší jejich podzemní systém.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    „Bude v tom zmatek,“ míní krtci.

Co je krtkům do pražský MHD? Jak se jich vůbec zeptali? Jako krtek z "mole", v organizaci nasazený agent?

Aha. „Kritici.“
    DIVA
    DIVA --- ---
    Tak to ja takhle prilezitostne na domovni dvere vytahnu klic od auta a pipnu, nekdy i dvakrat kdyz napoprve nezaberou. Pak toho vetsinou po lehkem treninku mimiky necham
    1KA
    1KA --- ---
    Dneska jsem si otevírala dveře od výtahu klíčem od bytu.

Včera jsem šla navštívit kamarádku na boulder, přijdu tam a zahlasím, že mám nového bombera, od kámošky. Načež se ozve, cože, bobra? Sleduju ty puberťák, chechtajici se na baru a raději odcházím.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "... the Sperm Court ruled unanimously..."

No, to se nám v USA ten soudní systém ale pěkně zvrhává...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Plot twist: jsou tam zmíněný, že spí pár metrů od tebe!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jedna moje kolegyně pracuje kromě mého projektu také pro blízkou základní školu. Dneska jsem mluvila s ředitelem a chválili jsme ji, jak je pracovitá a svědomitá. A on mi povídá: "ona si teď dodělává nějaké studium a ochotně u mě hodiny nahrazuje v jiné dny...." v tu chvíli se mi zatmělo před očima - dodělává si nějakou školu a já o tom nevím, nahrazuje si hodiny ve dny, kdy má pracovat pro mě. Jedu domů a přemítám, jestli to je průšvih, jak to vyřešit, co všechno mi tají! Až za hodinu se mozek probral a připomněl mi, že jsem ji poslala na kurz, který probíhá právě ve čtvrtky vyhrazené pro školu. Takže logicky si musí ty hodiny nějak přehodit. A protože je svědomitá, tak to zařídila automaticky, aniž by mě s tím otravovala (nemůžu na tvůj kurz protože učím ve škole). Co vám budu povídat, dívám se na seriál KANCL a vždycky když toho šéfa vidím, tak se opotím, že to jsem určitě taky já.
    ILTU
    ILTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: To jsou super jména 😊
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Vyskočil mi na fb Psí detektiv, tak jsem šla proskenovat poslední příspěvky, abych se ujistila, že nikdo nenašel Jackylla a Modřína, kteří spokojeně spí pár metrů ode mě.
    ILTU
    ILTU --- ---
    SAL: Aleprt. Jsi jen nevyspalá a unavená.

Hm, zase jsem tiskla bez připojené tiskárny. Fakt to nejde.
    SAL
    SAL --- ---
    Debil týdne jsem dneska asi já.
    V noci hrábnu po kničícím děcku, že ji nakojím a spíme dál - ale ona je komplet mokrá! Proto kničí!

Plenka mnohem lépe absorbuje vlhkost, pokud ji dáte savou vrstvou na děcko a ne ven.

Ještě že jsem ten den konečně dala nepromokavá prostěradla. Ještě že se ta holčička počurala až po přenesení do ložnice, ne na posteli manžela a dcery v pokojíčku.
    Nevím kdo při mě stál, ale asi to byli všichni svatý :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    "a za těchto okolností bude zpracování osobních údajů letální"

jako já to vždycky říkám, že mě z toho GDPR jednoho krásnýho dne trefí, ale od svých právníků očekávám, že mi asistovanou sebevraždu nabízet nebudou....
    legální. legální tam bylo!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ILTU: na druhou stranu, kdyz vyperes pracku na 90 s praskem a avivazi ale bez prosteradel ktera zustanou na podlaze v loznici, tak pak moc hezky voni, vyzkouseno za vas :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TANKIE_: prave americano :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JFM: ja mam nejspis nejake lehci ocd ktere se projevuje tak ze si pred spanim musim overit ze jsou vsechna okna zavrena a pred odchodem z bytu se trikrat (klasicky ritual) overim ze je zavreno a zamceno.
    blby je kdyz pak clovek odejde s tim ze necha byt zamceny ale klice zustanou v zamku :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Na plazmě, dotazník vyplněnej, závěrečná otázka:
    "A co si dáte k pití?"
    Jo, aha, ciwe, rychle, jak se jmenuje ta červená limonáda, dělej, malinovka?...

- "Dám si malinádu." : )
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    ILTU: prádlo se hlavně lépe vypere, když se skutečně vypere. to jsem si takhle jednou nastavil program tak, aby dopral, až se vrátím z práce. když přijdu, tak už je moje prádlo vyndané v prádelním koši vedle a v pračce se pere jiné. Jasně, říkám si, ne vždycky je ta pračka dochvilná a asi doprala dřív. Tak jdu věšet a v půlce si říkám, že je to prádlo opravdu nějak podezřele suché, i když už je nějakou dobu venku...

Asi víc mozkový error mého bratrance, který u mě tou dobou bydlel, než můj - přišel k pračce, která neprala, ignoroval svítící display, vyndal moje věci a dal tam svoje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam