• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    RANDOM_NIGHT: dneska sem bilila novej byt na druhy strane prahy a myslela na to, ze mi dva psi nejsou zvykly bejt doma sami tak dlouho, takze musim maknout, abych se mohla vratit co nejdriv. davam si pauzu, koukam na telefon, jestli nahodou nekdo neco nechtel, treba kluci, jeslti nepsali, ze neco potrebujou :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Plot twist: jsou tam zmíněný, že spí pár metrů od tebe!
    ILTU
    ILTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: To jsou super jména 😊
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Vyskočil mi na fb Psí detektiv, tak jsem šla proskenovat poslední příspěvky, abych se ujistila, že nikdo nenašel Jackylla a Modřína, kteří spokojeně spí pár metrů ode mě.
    ILTU
    ILTU --- ---
    SAL: Aleprt. Jsi jen nevyspalá a unavená.

Hm, zase jsem tiskla bez připojené tiskárny. Fakt to nejde.
    SAL
    SAL --- ---
    Debil týdne jsem dneska asi já.
    V noci hrábnu po kničícím děcku, že ji nakojím a spíme dál - ale ona je komplet mokrá! Proto kničí!

Plenka mnohem lépe absorbuje vlhkost, pokud ji dáte savou vrstvou na děcko a ne ven.

Ještě že jsem ten den konečně dala nepromokavá prostěradla. Ještě že se ta holčička počurala až po přenesení do ložnice, ne na posteli manžela a dcery v pokojíčku.
    Nevím kdo při mě stál, ale asi to byli všichni svatý :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    "a za těchto okolností bude zpracování osobních údajů letální"

jako já to vždycky říkám, že mě z toho GDPR jednoho krásnýho dne trefí, ale od svých právníků očekávám, že mi asistovanou sebevraždu nabízet nebudou....
    legální. legální tam bylo!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ILTU: na druhou stranu, kdyz vyperes pracku na 90 s praskem a avivazi ale bez prosteradel ktera zustanou na podlaze v loznici, tak pak moc hezky voni, vyzkouseno za vas :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TANKIE_: prave americano :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JFM: ja mam nejspis nejake lehci ocd ktere se projevuje tak ze si pred spanim musim overit ze jsou vsechna okna zavrena a pred odchodem z bytu se trikrat (klasicky ritual) overim ze je zavreno a zamceno.
    blby je kdyz pak clovek odejde s tim ze necha byt zamceny ale klice zustanou v zamku :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Na plazmě, dotazník vyplněnej, závěrečná otázka:
    "A co si dáte k pití?"
    Jo, aha, ciwe, rychle, jak se jmenuje ta červená limonáda, dělej, malinovka?...

- "Dám si malinádu." : )
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    ILTU: prádlo se hlavně lépe vypere, když se skutečně vypere. to jsem si takhle jednou nastavil program tak, aby dopral, až se vrátím z práce. když přijdu, tak už je moje prádlo vyndané v prádelním koši vedle a v pračce se pere jiné. Jasně, říkám si, ne vždycky je ta pračka dochvilná a asi doprala dřív. Tak jdu věšet a v půlce si říkám, že je to prádlo opravdu nějak podezřele suché, i když už je nějakou dobu venku...

Asi víc mozkový error mého bratrance, který u mě tou dobou bydlel, než můj - přišel k pračce, která neprala, ignoroval svítící display, vyndal moje věci a dal tam svoje :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    (Já tenhle klub prostě miluju, že v tom nejsem sama 😍
    ILTU
    ILTU --- ---
    RAHUF: I prádlo se líp vypere, když se dá do pračky prášek.
    (furt mi bylo divný, že moje Boshka, speciální edice na dětské prádlo, to dětské prádlo blbě pere. Nojo, program dětské prádlo chce naplnit OBA zásobníky na prášek :-)
    JFM
    JFM --- ---
    Vylezu z garáže, zavřu vrata, zamknu, odcházím k autu... Moment, opravdu jsem zamknul? Vrátím se, zkusím odemknout, a dobrý, opravdu jsem zamknul. Spokojený jsem, že nejsem zapomnětlivý, a odjíždím od odemčené garáže.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    RAHUF: cha, lahodný výluh z konvičky, můj oblíbený.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Chystám se na dnešní přijímačky na doktorát, a jako každé ráno za posledních asi půl roku si vařím kávu v moka konvičce. Slyším povědomé bublání a chraptění, tak ji vezmu, naliju obsah do hrnku a... Vidím, že leju čistou vodu.

Poučte se z mých chyb, káva z moka konvičky chutná podstatně lépe, pokud tam to kafe nezapomenete dát.
    VIDA
    VIDA --- ---
    "Říjnové termíny jdou do pr..."
    ...
    ...
    ...
    Jo do prodeje.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Při cestě autem jsem si všimla, že řidič-přítel si prohmatal kapsy. On si takhle napůl bezmyšlenkovitě kontroluje mobil a další cennosti v kapsách poměrně často.
    Napadlo mě, že bych si taky měla zkontrolovat, že mám v kapse mobil... Přeci jen, jedeme z akce poměrně daleko domu...
    V kapse nebyl...
    ...
    ...
    ...
    Možná proto, že ho mám v ruce a mám na něm spuštěnou navigaci domů...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Jasně jsem z telky slyšel že budou dávat Pana prstenů: Jen v leže
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    A cist taky neumim. Treasure room. Nikoliv pleasure room.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A vzápětí: každodenní vyprošťování koček z chuchvalců.

[KAIAFOX @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

Tentokrát jsem to četla třikrát, než mi došlo, že mi zas spadnul systém a je tam "koleček'. V kontextu debaty o kočičích chlupech to ale dávalo dokonalej smysl - potvory línají tak, že se samy zamotávají do vlastních chuchvalců
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TRISSIE: To jsem si taky říkala. A proč si ho nenechat přivézt, copak si člověk pro svoje lemury musí dojet vždycky sám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam