Ne můj:
Známý je právník a dělá částečně i něco pro čvut, nějaké obchodní smlouvy, prostě když univerzita něco dražšího nakupuje. Dlouho jsme se neviděli, potkali jsme se ve městě a že dáme kávu a jak se má. A on, jestli jsem slyšela o šoustoprdovi. Já jsem samozřejmě koukala jak puk a on mi to teda pověděl. Zapomněl na nějakou důležitou telekonferenci právě s ČVUT, rektor, dva děkani, další dva advokáti, tak se připojil, vypadal hrozně, na sobě jen tričko, všichni v saku, děkanka nějská sedmdesátiletá šaty, nějaké perly či co, no a připojuje se pozdě v okamžiku, kdy padají otázky: no, jestli v té věci vidíte šoustoprd, tak to nepůjde... pane advokáte, vidíte ta šoustoprd? Advokát: no já šoustoprd nevidím... přichází řada na mého známého, aby se vyjádřil k šoustoprdovi, je zmatený, neví a tak se ptá a omlouvá, že neví o jakém šoustoprdovi mluví.
Nastalo hrobové ticho. Dlouhé ticho. Potom decentní sedmdesátiletá paní děkanka s perlama suše povídá: zjišťujeme, jestli v té věci vidíte nějaký showstopper....