• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    a frčíme dál! až při vaření resp vyndavání pekáče z trouby jsme si všimli, že nově zakoupené chňapky jsou obě pravé :)
    budou se hodit k těm levým holínkám ve kterých poslouchám desky s Poustevnikem od Bedřicha Nikodéma co hrajou jen do půlky a vestičkám bez knoflíku a dírek na knoflíky protože krejčí co je měl dělat se tak ožral... no ale nekupte to!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Právě jsem zapomněla, že jsem jeden člověk :-D
    Nastupuju do metra a říkám si "sakra, musím najít 4 sedačky u sebe, abych si mohla sednout." What???
    (Nejezdím s dětma, abych byla naučená hledat víc sedaček, ani jsem si nemyslela, že jsem tak tlustá, i když to tak může taky vyznít. Možná protože mám na sluchátkách podcast, kde mluví 3 lidí? Jsem velice zmatená)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Je mi o rok míň, než si už nějakou dobu myslim.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    byla sem vyzvednout neco v zasilkovne a du kolem mycky a rikam si "je hele mycka, a zrovna mam cas, to bych mohla konecne umejt to auto, ne?", kdybych nesla pesky....
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    [KOUDY @ Rano to smažu 2]
    Já: oni svážej mrtvý trolejbusem?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK: rozhodně je obojí možné:-))
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    [ALLOPSYCHOSIS @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]
    Četl jsem: Takže z letošního mrdu domrdaná obě kolena a teď i kyčel.
    Říkám si, že má holka vážně divoký intimní život.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vonná svíčka sic vonná stále zůstává hořící svíčkou! bacha z jaké vzdálenosti zkoušíte jak voní!
    na té mojí třeba píšou woody sage & sea salt ale já bych přísahal, že to smrdí jak spalený chlupy v nose...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    V jedne velikosti ma i DM ;)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NVT: malé celofánové sáčky jsem kupovala ve Spálené, ve výtvarných potřebách Altamira
    NVT
    NVT --- ---
    Tak já to taky zkusím: Někam jsem založil takový malý celofánový sáčky. Samozřejmě na místo, kde je zaručeně najdu, až je budu potřebovat.
    A teď si ani nemůžu vzpomenout, kde jsem je pořídil; nikde nejsou.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MARKYSHA: Ja i ten zelenej notes nakonec nasla!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: našla:-))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    S.O.S. někam jsem založila zdravotní posudky dětí na tábor:-(
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dejte si taky, já už jsem měla. :)
    [R_U_SIRIOUS @ Na co právě myslíte?]
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Jím zbraně!

...tak nakonec to není ultraortodoxní pacifistické hnutí, on jenom jí zdravě.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Musime setrit teplou vodou, protoze jsme na chate, kde je bojler. Setrila jsem usilovne, penu z obliceje jsem si nesplachla.
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    LAMIE: Tož jsem hledala sluchátka… Tak mě napadlo, že to napíšu sem, a že je hned najdu… A když jsem měla v ruce telefon, tak mi došlo že je vlastně umím najít pomocí toho telefonu 🙏🥳
    Děkuji 🍀
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PISKVOR: A co jiného by tam dělali? :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Jinak teda v pracovním chatu "dneska nepřijdu, šel jsem s X a Y na mtg" mi hlava velmi dlouho odmítala přepnout z "hrajou tam Magic The Gathering?!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam