• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ulici Sjízdnou jsem zaměnila za Spojovací, ale ten správnej výdejní box u správnýho obchodního centra jsem nakonec našla. Že balík nešel vyndat, jak tam byl narvanej, považuju za error kurýrstva.
    A tu tyčku k větráku nemám. Magie nikde. :(
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja jsem dlouho neco hledala a rada bych vyuzila mistni magie, ale kdykoli jsem tu byla, nemohla jsem si vzpomenout, co hledam. Az jsem ted delala velky poradek v satne a z jednech kalhot na me vypadla nova baterka do kuchynske vahy....a to bylo ono, nasla jsem to. Pocita se to taky?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NOFNAK: Ste mali dat vediet skorej, ked som pol roka hladala stratrenu ctecku, prehrabala x krat cely byt a nakoniec ju nasla lezat pekne navrchu na pracovnom stole. :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Tune our new radiation!

radio station.... radio station... dozimetr vracim do suplete.
    KAERI
    KAERI --- ---
    NOFNAK: Hodinky byly v hrnku s přívěskama na krk. V tom hrnku, kam jsem celý týden chodila a brala si z něj věci. Hned navrchu. Od té doby jsem je ztratila ještě třikrát, ale tam se vynořily vždycky tak do hodiny.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já nevím, jestli už se našel ten výherní ticket Eurojackpotu, ale taky jsem jeden někam založila.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NOFNAK: BERUSKA_CA: KAERI:
    Funguje. Sluchátka byla v batohu (v kapse, kam vůbec nepatří, při mé obcesi v kombu s ADD jiná kapsa = neexistuje to.
    Od nynějška je tato stránka kouzelná studna, do které stačí vyslovit přání něco nalézt a předmět se objeví.
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Svěží dech z toho nemám, ale třeba mě nebudou bolet zuby.

Musím si v práci rozdělit věci v tubě do dvou různých zásuvek. Už se mi to stalo podruhé. Jsem docela ráda, že tu nemám třeba mastičku na hemeroidy :D

ELLIE
    ELLIE --- ---
    Ty věci se totiž někam teleportují a až když je takhle zakouzlíte nyxem, teleportují se zpět! Jak jinak si vysvětlit...
    Já: "Synu, tys na školním výletě někomu omylem sbalil kabel, ten není tvůj, ten je snad od IPhonu, ne?"
    Syn: "Jo, tohle. Ten jsme našli v lese."

WTF
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Dívám se na fotbal na mobilu. Vzpomenu si že jsem měl někomu napsat. Hledám mobil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Zase ti budou všichni oprávněně říkat, že vypadáš mladší :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PISKVOR: To ale jenza předpokladu, že se časem fázovej posun vynuluje. Pokud by rozdíl mezi skutečným věkem a tím domnělým zůstal konstantní, případně dokonce zvětšil, srovná se leda hovno.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SALVATOR: Stačí chvíli vydržet, ono se to srovná...
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    SALVATOR: Jen aby. Taky by ti treba kluci z kapely mohli rict, ze uz jednu holku mas)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Už týden s obavami pozoruju sud, do kterého je svod z největší části střechy, jak zůstává i přes vydatné srážky prázdný, a smiřuju se s tím, že budu muset zavolat někoho na čištění okapů (náš žebřík dosáhne jen do půlky druhého patra v cca pěti metrech, okapy sama nedám).
    V noci mi došlo, že když člověk sud v přípravách na vydatné srážky vypustí, měl by tu hadici na dolní výpust nasadit zase zpátky. A mně bylo divný, proč slepice každý den vypadají, jak když se vracejí ze zápasů v bahně. Obr. už po kompletaci, stačilo pár crcr nad ránem a je tam vody do dvou třetin.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    a frčíme dál! až při vaření resp vyndavání pekáče z trouby jsme si všimli, že nově zakoupené chňapky jsou obě pravé :)
    budou se hodit k těm levým holínkám ve kterých poslouchám desky s Poustevnikem od Bedřicha Nikodéma co hrajou jen do půlky a vestičkám bez knoflíku a dírek na knoflíky protože krejčí co je měl dělat se tak ožral... no ale nekupte to!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Právě jsem zapomněla, že jsem jeden člověk :-D
    Nastupuju do metra a říkám si "sakra, musím najít 4 sedačky u sebe, abych si mohla sednout." What???
    (Nejezdím s dětma, abych byla naučená hledat víc sedaček, ani jsem si nemyslela, že jsem tak tlustá, i když to tak může taky vyznít. Možná protože mám na sluchátkách podcast, kde mluví 3 lidí? Jsem velice zmatená)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Je mi o rok míň, než si už nějakou dobu myslim.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    byla sem vyzvednout neco v zasilkovne a du kolem mycky a rikam si "je hele mycka, a zrovna mam cas, to bych mohla konecne umejt to auto, ne?", kdybych nesla pesky....
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    [KOUDY @ Rano to smažu 2]
    Já: oni svážej mrtvý trolejbusem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam