• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DRAGON: mne to tak jednou stalo 10k za letenku, kdyz jsem si myslel, ze odlitam az v sobotu a ejlhe, bylo to uz v patek. to byl ten duvod proc mi nesel udelat online checkin. trvalo mi to asi 30min, nez jsem na to prisel.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Psala jsem přípis na Policii, NPC a oslovení jsem nepodcenila:
    Vážená národní protidrogová centrálo:-))) Naštěstí jsem to neodeslala:-)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    vyplachovala jsem tmavou láhev, a proč bych si rozsvítila nad linkou, že... takže napustím vodu, protřepu, nic neslyším. napustím vodu, protřepu, nic neslyším. rozsvítím. láhev je samozřejmě zavřená. zopakuju s otevřenou a ZHASNU.

ale dám si trochu hrášku ještě, druhá půlnoční večeře, co? ježiši proč je to úplně černý?? no protože jsem skoro potmě místo hrášku otevřela barbecue fazole. proč bych si po prvním úspěchu na další činnosti rozsvěcela, že jo?
    tvl adoptujte mě někdo....
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Vyskočil na mě na Fb zajímavý bar, tak jsem si říkala, že kdyby muž nepřišel úplně moc pozdě, možná bych se tam mohla skočit podívat, když je to pět minut od domova. Pak jsem si uvědomila, že už rok bydlím v Úněticích, ne v Nuslích.
    ILTU
    ILTU --- ---
    NAMATHUR: To je škoda...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    nalákám na dnešní představení (nehraju v něm, naštěstí) ranec lidí, měsíc si říkám, že je rád uvidím, divadlo si užiju.
    několikrát zdůrazním, že je už od 18 h...
    ... a v průběhu času si vsugeruju, že je to od osmi ...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: jsem o level dal. stejna pointa, stejne auditko, akorat... jsem si mezitim odesel uvarit caj, zapomel ze jsem vubec neco hledal, mel okno zmenseny tak ze jsem videl jen text a ne autora, tudiz sebe... sednu zpatky, zacnu cist a rikam si "ty vole to husty, me se stalo uplne to samy!" :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SEDELAVLOKALE: Chápu :) ten kancl moc dobře znám:) Na Ngurah Rai na tohle speciálně čekají, aby dostali úplateček, Indo fakt jedna z nejzkorumpovanějších zemí v Asii, kde sem byl. Vsechno je problém, když seš bílej, dokud nevytáhneš peněženku, pak není nic problém. Jezdil sem jim ho tam platit kazdej mesic, 700k rupii :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DRAGON: tyjo takhle jsem stala v kancelari na letisti v Denpasaru a vysvetlovala dvema chlapkum, ze jsem opravdu jenom uplne blba a neumim pocitat. Sekla jsem se s koncem viz o den. Hodne neprijemna situace.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    vyndala jsem tu krabičku s pečeným králíkem, co jsem si přivezla, a přemýšlela jsem, že si kus toho křídla dám ještě dneska...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Sundala jsem si jednu nausnici, aby se mi dobre valelo u televize. Az moc dlouho jsem ted lezla kolem stolku a odsouvala kresla, abych nasla tu druhou, co mi zustala v uchu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KUBIIK: dětský nemoce :) Když už, tak pořádně: když sem letěl před dvaceti lety na Zéland tak sem mel platnost viza na určitou dobu, já si to blbě spočítal a měl sem odlet zpět až po konce platnosti visa, došlo mi to až když jsem měl za hodinu přistávat v Aucklandu. Začal sem to řešit s letuškou a ta kontaktovala airlinerky přes telefax a oznámila jim že nutně okamžitě potřebuju změnu return datumu. Takže domluveno, prý bude čekat s novou letenkou na letišti u imigračního. No nestála, takže imigrační oficír viděl moje visa, viděl moji letenku a řekl, že v žádným případě, zvedl telefon, požádal o asistenci a v tu chvíli si pro mě přišli fízlové a začali me odvádět na zadržovací celu než mě vyhostěj. Takže sem se v duchu rozloučil s krásnou přírodou, zážitky a asi necelejma sto litrama investice (v té době to bylo pro mě fakt jako že nonsense obrovský peníze).
    Asi tak 5 vteřin předtím, než mě pohltily dveře té cely, sem zaslechl někoho zakřičet moje příjmení, volání na ty fízly a dusot podpadků, letuška konečně dorazila s novou letenkou :)
    Od tý doby všechna data a výpočty dělám minimálně dvakrát. Krásně mě ta děsivá zkušenost vyškolila :)
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    TRISSIE: Přijel jsem přesně o měsíc dřív k soudnímu řízení.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Vybavila jsem si něco, co jsem kdysi někam napsala, ale nepamatovala jsem si, kde to bylo, a nemohla jsem to najít, tak jsem si vyfiltrovala svoje příspěvky v Co vás potěšilo a proskenovala to, a než jsem došla na konec, čtyřikrát mi cukla ruka, že něco lajknu. Ale tak ona je ta sebeláska důležitá.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: To nastesti nejde. Kdyby to, spolehlive bychom to tu a tam udelali :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: záleží, jestli si o hodinu dřív neodletěla.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Takze to, ze jsem vcera prisla do prace o hodinu driv je v podstate temer neviditelne?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jo a rovnou prihodim, bydlim na zacatku bloku, vchod z hlavni ulice. ale spousta kuryru mi vozila veci k zadnimu vchodu a na konec naseho bloku, coz je technicky o pul tramvajove zastavky dal. nechapal jsem jak je to mozny, moje gps byla vzdycky v pohode, i jsem zacal psat vsem woltum a alzakum poznamku ze "vchod je z hlavni, navigace vam lze!".
    a nedavno jsem pochopil proc se tak deje. vezl me domu uber. jak zahnul z hlavni tak jsem okamzite zpozornel, je to tu, konecne se dozvim tajemstvi bermudskeho trojuhelniku!
    no zkratka google maps, seznam a podobne internetove free navigace jsou bytostne presvedcene ze spojovaci chodnicek mezi hlavni a za barakem, ktery ma asi metr a pul sirku a uprostred ktereho je jeste pro sychr zabodnuty betonovy sloupek, je ve skutecnosti prujezdna dvouproudovka se semaforama!
    ten uzbek co me vezl jel do posledni chvile jako by veril ze to je jen fata morgana, zastavil dva cm od toho sloupku, otocil se na me a s vyrazem jako by videl ducha a tise vydechl "kde daroga?" :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    Mně takhle minulý týden volala logopedka, že se omlouvá, ale že zítra nemůže kvůli dovolené či co. To víte, že jsem to neměla v kalendáři a neplánovala jet z chalupy do Prahy 🤪
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SEDELAVLOKALE: jeste kdyz jsme bydleli s mamou a segrou tak se nam darili krasne errory:
    a) onehda jsme pevne verili, ze na chatu se znamyma jedem az o tyden pozdeji. vzbudili nas rano zvonenim ze jsou teda s autem pred barakem a muzeme nakladat. neverili byste kolikrat behem triceti minut pres sebe zvladnou zakopnout a upadnout tri lidi v prostornem tripokojovem byte.
    b) podruhe jsme si zas uz v nasem nalozenem aute na posledni chvili pri kontrole trasy na potvrzeni ubytka precetli, ze termin naseho vikendoveho pobytu je naopak az o tyden pozdeji...
    c) a jednou jsme k babice prijeli na nedelni obed zakarne uz v sobotu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam