• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Um...

1KA
    1KA --- ---
    Letošní dovolená se dařila od začátku. Objednala jsem Europa kemping, v srdci Dolomit, zaplatila depozit. Přijedeme tam, vcelku pozdě večer, na recepci o nás nevěděli. Ok, se s nima chvíli dohaduju, ukazuju potvrzující email. Nakonec se ukázalo, že jsem objednala ubytování ve stejnojmenné kempu někde na Sicílii. :-))
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    NELLAS: pyzamko s muminky :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SEDELAVLOKALE: To jsou trenky s mumínky?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SEDELAVLOKALE: to máš ještě dobrý, já jsem vypráním klubka provazu docílila pěti kilo prádla v bondáži tak dokonalé, že by s ní měl problém i Houdini! :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jako, ze se obcas vypere zapomenuty papirovy kapesnik, ok, to je klasika. Ale ze si vyperu klubko provazku zapomenuteho v kapse a stane se z nej tohle....to teda ani ve snu..

1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Skládám prádlo ze sušičky a brblám ze ho není kam pokládat. Vezmu si židli, ale teda pokaždé do koupelny tahat židli to není praktické, to jsem měla při rekonstrukci nějak lépe vymyslet. No vymyslela. Mezi pračkou a sušičkou je takový ten spojovací díly s výsuvnou poličkou. A je tady od začátku a běžně užíván.
    ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: Uspávací?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vYbrace tyvole! další zářez autokorektoru:D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jako když už se nám debata rozhovnila, tak já bych zmínil že VŠECHNY pušky používající výmetnou náplň jsou nekrotizující. Po trase projektilu totiž v tkáni dochází k prudkým změnám tlaku a teploty a po kulce i když projde tzv čistě, zůstane tvz zástřel, což je díra v tkáni napůl spálená napůl zdrcená vybracema a okamžitě nekrotizující. Nic jako "jsem v pohodě, je to čistý průstřel" neexistuje :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Automatická oprava mi změnila slovo "podpal" na "podlap".
    Co je kurwa podlap?? Chycení zespoda? Nelegální lapení? Co se mi to z telefonu stálo za národního obrozence?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DRAGON: Vodní a uspávací.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    DRAGON: softwérová na softwérové kuličky :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ILTU: která není? flusbrok? vzduchovka?
    ILTU
    ILTU --- ---
    SALVATOR: Není.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Není vlastně každá puška nekrotizační?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ATUARFIK: už vstávají? je to tu? cisař kdě?

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Uprchlou vlčici se podařilo odchytit pomocí nekrotizační pušky."
    Drsný.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PIKKMA: Jen ať dumají! Jestli to neměla být zlomená tužka nebo mrtvá ryba. :-]
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PIKKMA: jeden dopis je ještě dobrej!
    Nejmenovaný stavební úřad rozesílal stavební povolení na rekonstrukci společné kotelny účastníkům řízení, aka všem zapsaným vlastníkům celého bloku osmipodlažních paneláků. Baj vočko 500 lidí, možná víc, posílá se to doporučeně s dodejkou.
    úřednice rozkopírovala a do obálek vložila pouze liché stránky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam