• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Stěžovala jsem si tady na kamarádku, která zmotala Wroclaw a Warsavu. Nicméně já včera rodičům tvrdila, že jedeme do Maďarska.
    Kam my dvě krávy dorazíme nechci předjímat, ale trochu se o nás bojím.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: Já na dnešek taky :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEXIS: Zatím mě ten mobil pokaždé zvládl vzbudit (a dneska jsem se teda vzbudila sama a ten šok z 9 % mě teda i probral). Ale jednou kvůli tomuhle fakt zaspím.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NELLAS: ano, taky jsem na to přišla v pátek ráno. Ještě že mám furt v záloze nabitou powerbanku
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsem stresař, všechno kontroluju třikrát, důležité věci ještě víckrát.
    ovšem že poslední kontrola toho, ze kterého letiště mám odlétat, proběhla ve chvíli, kdy jsem si vypínala mobil, sedíc v letadle před startem, to už je fakt moc i na mě! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vy to všichni určitě víte, ale... A pokud chcete přes noc nabít mobil, je dobré strčit druhý konec nabíječky do zdi. Fakt.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ARGANNAH: Ja vim no :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Rekreační středisko… rekreace betonu? Aha, recyklační středisko a recyklace betonu. To už dává smysl. Holt léto a nedávná exkurze v retrokempu na mě zanechala následky.
    EKG
    EKG --- ---
    ARGANNAH: Oh my Freud
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ARGANNAH: Taky jsem se zarazil, že to je nějaký podivný eufemismus...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ARGANNAH: Cerny k tomu :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    PREKOTKA: Pes vyčuhující mezi nohama?!?!?! No fuj.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: jasný, ale zrovna dva metry osm vycuhuje v davu vic, nez pes mezi nohama...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Není. Já si třeba pamatuju lidi spíš podle psů než podle čeho jiného. Třeba vím, že ta paní kolem mě prošla před pěti minutama, protože na tohohle psa jsem dělala opičky.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Vyhlizim v metru kamose. Trva mu to, jako vzdycky. Hledam psa, stredni cernej, dobrej zachytnej bod. A pak mi dojde, ze vyhlizet chlapa, kterej meri 2 metry a 8 centimetrů v davu podle psa je fakt demence.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BERUSKA_CA: bylo-li to tak, přeju jí to a nechci o tom vůbec nic vědet :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ERRTU: Babicku by sice nemotivoval duchod, ale co takhle starik typu svihak lazensky?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    NELLAS: Awww, podlahovka reagující na teplotní preference uživatele. Realita: hackly by mi to kočky, zapnuly na 40° C a dožadovaly by se nonstop větrání i v mrazech
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Zrovna jsem se chtěla zeptat, proč má dlažba bluetooth.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    POZITRON: babička v duchoďáku měla dva krásné errory. jednou se před budíčkem vytratila na cigáro a po návratu se ihned ochotně zapojila do hledání ztracené důchodkyně která bez oznámení opustila pokoj :) trvalo asi půl hodiny než se zjistilo že hledá sebe...
    podruhé tam přijela máma a ředitelka si ji stáhla do kanclu, nalila oběma skleničku a povídá "nebudeme chodit kolem horké kaše, ztratili jsme vaší mámě zuby.".
    zařídila se nová protéza, dovezla se, za týden tam máma zase jede a paní ředitelka "tak teď trochu kolem horké kaše chodit budeme... našli se zuby. pod postelí.... jednoho pána.... na druhé straně objektu.... v jiném patře. nechápeme. každý den se tu zametá a vytírá". (babička a schody? ani kdyby jí nahoru položili důchod)
    zuby tři týdny tajně inkognito cestovaly po baráku. bůh ví kolik ubožáků je vyplivlo s "to nejšou moje žuby!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam