• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    cestou do práce jezdím kolem opravované opěrné zdi.
    dneska jsem na to zálibně koukala, že už je to skoro hotový, a už by na to mohli dávat polystyrenovou izolaci!

tak určitě, aby té hlíně za tou zdí nebyla zima, že.
    ILTU
    ILTU --- ---
    STRAZCEMAJAKU: Hrnečku dost? 😊
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Syn půjde do tanečních a je z toho celé prázdniny nervózní. Dneska večer jsme si ještě ujasňovali, kdy to bude a on zjistil, že to je kurz jen na 3 měsíce, ne na celý 4 roky gymplu. Tak šťastný jsem to svoje dítě už dlouho neviděla!
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    Měl to být “Kvašáček”. Ach jo.

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Právě jsem si nalil do dřezu místo jaru olej, který stál vedle...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dělám si instantní nekafe, zbyla mi horká voda v konvici, tak si zaleju ještě do velkýho hrnku ovocnej čaj, že to akorát vystydne do rozumný teploty, než se nasnídám.

Vezmu z lednice mlíko, naleju ho do hrnku a říkám si 'tam se toho vejde nějak moc, a že je to tak světlý'.
    Napiju se kafe, opařím si pusu horkou černou vodou, a následně v hlubokém pochopení svého omylu plynule vylívám ovocnej čaj se zdrclým mlíkem do výlevky.

To mám z toho, že jsem alergická na kofein.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    chtěl jsem se podělit o smutnou příhodu ale z humanitárních důvodu se omezím na konstatování:
    chceš-li se vysmrkat, pomni, že máš roušku...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ATUARFIK: nemocnice homo&moto, pro volice motoristu po comming outu!
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vytahla sem kalkulacku abych si spocitala, kolik to vyjde za mesic, kdyz za rok je to 1200000..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: já je zdravím normálně, ale běžně si jejich jména pamatuju. Nebo aspoň nevím a ne že mi mozek vyplivne Celestýn.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Aspon to byla znama tvar!
    Ja takhle, taky velmi unavena, pekne uctive pozdravila plastovou pannu, co na ni v obchode vesi posledni modni kousky. A jeste jsem se divila, ze neodpovida, nezdvorak.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Přicházím po dlouhém dni domů a už za vrátky mě vítá náš malý černý kocour. Nadechuju se, chci ho pozdravit, říkám Ahoj... a v hlavě prázdno. Na další dvě nadechnutí ze sebe dostanu Ahoj Celestýne.

Kocour tu je asi rok a jmenuje se Claudius.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Doprdele mně se vynuloval telefon! Co jsem neměla zálohovaný? Přišla jsem o kontakty? Co všechno budu muset znova nainstalovávat?"

Aneb odbila půlnoc, můj telefon ukazuje 0:00. Myslím, že mi mozek říká, že je čas jít spát.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JDAG: Homotolka :)
    JDAG
    JDAG --- ---
    Nemocnice Na Homolce a Fakultní nemocnice v Motole spojí do jedné organizace...
    Nemocnice Homolka a Motolka
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    31.7. jsem tu vyvolávala pas svého syna. Dneska ráno si začal balit batoh na harmonizák, vzal si batoh, šáhl do kapsy a vyndal ten pas. Hledala jsem ho dva měsíce a tenhle batoh jsem prošmejdila asi tisíckrát, přesně tu kapsu, ve které pas našel. asi je to nějaká komora skryté potřeby a já jsem bohužel ten záporák, co ji nemá najít.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    VIDA: Ja radsi ne, jednou se mi z neceho uvolnilo nejaky hodne umely vlakno. Spulka ty nite urcite nebyla a ani ja, milovnice svazovani, jsem z toho nemela radost :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    PREKOTKA: Představuju si bondage prádla.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: Zustala nit na spulce, nebo byl maler horsi, jak s kapesnicky?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: to ne, ale kartáč na čištění kol ano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam