• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: to ne, ale kartáč na čištění kol ano
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: To ne. Ale kniha ano.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: zcela chápu. když jedu za uherák vlakem, průběžně si cestou kontroluju v appce že se držíme trasy :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Kapesník dokáže vyprat každý, ale už se vám k prádlu přimotala špulka nitě?
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Jak jste již někdo psal ohledně nabíjení telefonu… u sluchátek to platí taky … ale tohle jsem musela vyfotit 🥳🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ve snaze co nejrychleji zchladit auto jsem teplotu vytocila na max a vetrak na min.
    Aneb heat stroke ve dvou jednoduchych krocich!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: A příští měsíc nezapomeň psát "říjnovec".
    KAERI
    KAERI --- ---
    GURBON: Dnes jsem v LIDLu potkala balení čokoládových rabínů. A dost mě zarazilo, proč na obrázku vypadají jako králíci...
    ILTU
    ILTU --- ---
    Něco mi říká, že by možná nebylo špatný se nejdřív podívat do ledničky, než otevřeme další krabici mlíka 😊

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kdo už odevzdal 3 závěrečné zprávy s titulní stranou, na které je uveden "zářín 2025"?
    Brzo už budu moci vydat kalendář podle Martiny...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Vidím 2 cedule vedle sebe "Kadeřnictví" "Srdeční masáže". Hmm ty maj fakt široký portf... cože?? Jo "Středeční masáže"
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jedem na nákup, parkuju, otáčím se mezi sedadla, pravou rukou se chci automaticky chytit opěradla spolujezdce, nějak jsem to nevyměřil a drapnul jsem manželku za zátylek.
    udivený pohled protože takové věci na veřejných parkovištích nepraktikujeme...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Udělal jsem čerstvej popcorn. Sundám poklici z hrnce, naberu rukou sůl, hodím do hrnce, protřepu. Chci ochutnat, jestli je to ok. Hádejte, čeho jsem si nabral plnou hrst a hodil si to do tlamy?

Podotýkám, že za střízliva, roztržitost je pro mě nebezpečnější než opilost.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Své pětileté dceři říkám láskyplně "mrňousku" nebo "prdko".
    Máme za sebou obě náročný týden, ona dnes odpoledne v autobuse usnula, mně šel mozek taky trochu do útlumu, takže když autobus zastavil, budila jsem ji zvučným "vstávej, mrdko, vystupujeme!"
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: tak do seznamu prikazovych aliasu pridavam:

alias dicker='docker'

moji ajtaci mi rozumeji...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    FB mi dnes pripomenul jeden par rokov stary error a zbytocnu hodinovu cestu z a do Basileje. Kamarat mal so mnou fakt svatu trpezlivost, ja bych sa davno prerazila. :)

Tak sme sadli na bus, smer letisko, aby sme už vo Francúzsku, asi 2 min od letiska, došli na to, že sme neposlali pohledy. Takže hurá naspäť na otočku zase do Švajčiarska :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    1KA: tak přeci v Sám doma 2 se to stalo, že Kevin odletěl do New Yorku místo do Miami! :-)
    1KA
    1KA --- ---
    TRISSIE: jsem šťastná, že nejsem jediná. Ještě v letadle jsem se PTALA LETUSKY, jestli opravdu letíme na Mallorcu:-)))
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Když už mluvíme o kamarádech:
    “Ráno” na festivalu se potkáme u stánku s kávou. K. si objedná presso, osladí, přileje mléko, zamíchá a labužnicky přivoní … načež z tašky vytáhne kartáček a pastu a tu dá na ten kartáček … kouká … já koukala taky jako cože??? … načeš praví: “jsem si chtěla dát cigáro, ale asi si skočím vyčistit zuby…” 🤷‍♀️😎🤣🤣🤣
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Stěžovala jsem si tady na kamarádku, která zmotala Wroclaw a Warsavu. Nicméně já včera rodičům tvrdila, že jedeme do Maďarska.
    Kam my dvě krávy dorazíme nechci předjímat, ale trochu se o nás bojím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam