• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ILTU
    ILTU --- ---
    DEADSLUT: Tak nechtěli napsat "čů*áky", to je logické.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Cedule na hajzlu v hospodě - Hledáme nové penisy do týmu.
    Jo, to bych si celkem nechala poradit, jak se tohle dělá.
    Aha, posily, milej pane Freude, posily.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Dneska jsem jela kolem cedule " Kvetiny Bunny" a muj muzek z toho udelal "Kytky a buchny"
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    [PUSHERMAN @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)] četla jsem bankovky a říkalasi, že asi potřebuje hotovost:-)
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: jenže pak si přečtou na nyxu že to považovala za error ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: až se AI vzbouří, tebe nechaj na živu, za to, že jsi byla milá k jejich nejhloupějším bratřím! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem zaplatila v automatické pokladně a řekla jí děkuji a na shledanou
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ...v říjnu 935 totiž východoafrického krále Jindřicha I. Ptáčníka ranila mrtvice...
    tak ne, Sasko v desátém století Burundi, Tanzanii ani Rwandu fakt neokupovalo... východofrancký král to byl.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Nedivím se, že lidem fungují homeopatika. Uvařila jsem si nějaký odvodňovací čaj a krásně to funguje, lítám na záchod jak debil celé dopoledne. Az na to, ze by musel účinkovat uz jen svou vůní, protože jsem si ho ještě ani nenalila z konve do hrnku…
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    cestou do práce jezdím kolem opravované opěrné zdi.
    dneska jsem na to zálibně koukala, že už je to skoro hotový, a už by na to mohli dávat polystyrenovou izolaci!

tak určitě, aby té hlíně za tou zdí nebyla zima, že.
    ILTU
    ILTU --- ---
    STRAZCEMAJAKU: Hrnečku dost? 😊
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Syn půjde do tanečních a je z toho celé prázdniny nervózní. Dneska večer jsme si ještě ujasňovali, kdy to bude a on zjistil, že to je kurz jen na 3 měsíce, ne na celý 4 roky gymplu. Tak šťastný jsem to svoje dítě už dlouho neviděla!
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    Měl to být “Kvašáček”. Ach jo.

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Právě jsem si nalil do dřezu místo jaru olej, který stál vedle...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dělám si instantní nekafe, zbyla mi horká voda v konvici, tak si zaleju ještě do velkýho hrnku ovocnej čaj, že to akorát vystydne do rozumný teploty, než se nasnídám.

Vezmu z lednice mlíko, naleju ho do hrnku a říkám si 'tam se toho vejde nějak moc, a že je to tak světlý'.
    Napiju se kafe, opařím si pusu horkou černou vodou, a následně v hlubokém pochopení svého omylu plynule vylívám ovocnej čaj se zdrclým mlíkem do výlevky.

To mám z toho, že jsem alergická na kofein.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    chtěl jsem se podělit o smutnou příhodu ale z humanitárních důvodu se omezím na konstatování:
    chceš-li se vysmrkat, pomni, že máš roušku...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ATUARFIK: nemocnice homo&moto, pro volice motoristu po comming outu!
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vytahla sem kalkulacku abych si spocitala, kolik to vyjde za mesic, kdyz za rok je to 1200000..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: já je zdravím normálně, ale běžně si jejich jména pamatuju. Nebo aspoň nevím a ne že mi mozek vyplivne Celestýn.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Aspon to byla znama tvar!
    Ja takhle, taky velmi unavena, pekne uctive pozdravila plastovou pannu, co na ni v obchode vesi posledni modni kousky. A jeste jsem se divila, ze neodpovida, nezdvorak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam