• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    S2FI
    S2FI --- ---
    Mám jeden téměř 10 let starej. Po narození dcery jsem byl ženou poslán, abych vyzvedl rodný list. Už jsem v kanceláři, kde mi milá paní RL chtěla vydat oproti podpisu. Podala mi tedy jakési lejstro a žádala o podpis. Nedával jsem pozor/byl jsem společensky unaven/nevím proč, jsem si nebyl jist, kde přesně to mám podepsat. Tak jsem si to pořádně prohlédl a následně se zeptal, zda to mám "podepsat vedle té nuly". Na papíře bylo opravdu něco jako "0:_____________". Načež paní dostala záchvat smíchu a když se uklidnila, tak mi zcela vážným hlasem povídá: "To není nula, ale O jako otec".
    Následně jsem dostal záchvat smíchu já, podepsal se vedle nuly a odešel s RL. Tak nějak tuším, že se ten den zasmálo ještě několik dalších kanceláří.. Některé fonty by měly zakázat :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    minula prace: kancelarsky objekt, vstupni karty v rezii spravce nemonitosti, takze vytah fungoval stylem "prilozim karticku -> vytah prijede -> nastoupim, na nic nesaham -> vytah sam moudre vi ze me ma dovezt do pateho patra".

nova prace: klasicky tlacitkovy.

vysledek: desim lidi a oni me. stoupnu si do vytahu, nezmacknu tlacitko, cumim do mobilu a cekam ze se vytah samovolne rozjede. coz se pochopitelne nestane. naopak se casto stane ze za minutu nekdo k tomu stojicimu vytahu prijde, otevre... a vydesi se jak tam tise stojim, coz neni nic proti tomu jak se leknu ja :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Čtu si po ránu pro pobavení horoskoup: "Blížence zaujme historie a Kozy něco výhodně prodají...."
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Trump na Krtkově pohřbu..." Říkám si, hm, že by finanční problémy toho měcholupského zábavního parku měly odezvu i za oceánem?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KAERI: No, mne dosli lieky vdaka tomu. A to som si este hovorila, ze je divne, ze sa mam ozvat az za tak dlho. :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    SHARKIE: Stejně jako měsíc nemá 60 dní. Takže 90 tablet není zásoba na měsíc a půl :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Popíjela jsem zelený čaj bez čaj, tzn. horkou vodu a nepřišlo mi to divný.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    NANTHEI: Muj dalsi mozkovy error pri cteni - "...že nefunguje takovej ten hotelovej nástěnnej..."....ale CO, kurnik??? :D :D :

Lalalalalaaa.

No nic.

Já dneska klasicky zase s kafem, to uz je taky diagnoza pomalu. Namelu si rozkošnicky čerstvé kafe, vsypu do mokka konvičky. Konvičku pakvezmu a uklidím vedle mlýnku na linku na obvyklé místo.
    Jako netrvalo dlouho si to uvědomit, ale ...hm.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    14 dni prekvapivo nie su 3 tyzdne, jak som dneska zistila.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    to už není ani mozkovej error, ale nějaká porucha... štvalo mě v ubytování, že nefunguje fén, takovej ten hotelovej nástěnnej. říkala jsem si, že to potom napíšu majitelce, ať to nechá opravit, protože teda já jsem si myla vlasy jen jednou a venku bylo 26 stupňů.

druhej den jsem otočila hlavu, když jsem vedle toho fénu seděla, a... visel z něj přívodní kabel, samozřejmě. nezastrčenej do zásuvky. doteď absolutně nechápu, že jsem ho den a půl ignorovala, třeba jako když jsem ho s těma mokrýma vlasama pokusila zapnout... že jsem to ráno ještě neměla kafe, asi úplně neobstojí.

absolutně si neumim představit, že bych tý majitelce vážně napsala, to by byl největší trapas v mým dosavadním životě. "víte... a zkoušela jste ho zapojit do zásuvky?"
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ten error byl v tom oficiálním telefonátu

"nazdar, tedy na shledanou "

z druhé strany smích, tak ok
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Už je mám zpátky na účtu :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DRAGON: to jak jsi tu z legrace onehda psal, ze sis je nekam zalozil, tak zdejsi kouzlo zafungovalo vskutku dabelsky 🤔 twist jak hovado
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mně vám takhle jednou přišlo třicet litrů, ani nevim, odkud..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: there there... já si nechala poslat daňovou vratku (30k) na cizí účet. protože jsem vynechala jednu číslici zrovna na takový pozici, že to vygenerovalo validní číslo existujícího účtu.
    když to člověk pošle blbě sám, má nějaký možnosti vůči bance a tak, ale když ani není odesílatel peněz, je to o hodně složitější.
    ILTU
    ILTU --- ---
    A Iltu jede!
    Když si posíláte peníze z účtu na účet, zkontrolujte si VŠECHNY číslice účtu příjemce. Nestačí jen začátek, konec a číslo banky.
    Jsem zrovna poslala 30 papírů na účet školy, kam choděj dcery, páč se jejich číslo účtu liší jenom třema číslicema uprostřed!
    Naštěstí je paní hospodářka velmi milá a vstřícná osoba a mě to stálo jen vygenerování výpisu. Teda doufám, slíbila, že to hned pošle účetní a ta mi hned pošle peníze zpátky ;-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    A teda když se vám z auta začnou ozývat opravdu divné drnčivé zvuky, které se začaly ozývat, když jste naložili krabici s vertikutátorem, dost pomůže, když tu krabici vyndáte.
    Tři dny jsem se stresovala a sledovala, odkud se to ozývá, protože ta mrcha je těžká, já ji neunesu a manžel má naražená žebra, takže jsme ji hned nevyložili. 🤪
    ILTU
    ILTU --- ---
    DEADSLUT: Tak nechtěli napsat "čů*áky", to je logické.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Cedule na hajzlu v hospodě - Hledáme nové penisy do týmu.
    Jo, to bych si celkem nechala poradit, jak se tohle dělá.
    Aha, posily, milej pane Freude, posily.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Dneska jsem jela kolem cedule " Kvetiny Bunny" a muj muzek z toho udelal "Kytky a buchny"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam