• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ADELHAIDA: :)))))) OMG to jsem zapomněla! Nicméně, teta někdy skutečně má takovou kršňáckou povahu...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LUCYA: Jojo, takhle jsme jednou slavili na Slovensku v Revúcej kamarádovy narozeniny. Pravil, že dort přinese Kršna. Zaujalo mne to, coby Pražák pohybující se v centru jsem byla zvyklá na kršňáky tančící dvakrát denně od Národního muzea až do Klimentské, kde měli sídlo a krámek s pečivem. Snažila jsem se tudíž dopátrat, kdy Kršňáci přinesou dort, jaký bude a jestli u toho budou tančit a zpívat. No, KRSTNÁ teta měla ten dort přinést, co ti budu povídat.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Syna vyzvedává kamarád Štěpán, že jdou do kina.
    „Na co jdete, kluci?”, ptám se.
    „No, nevím vlastně, Srnky se to jmenuje, český, hraje tam Štěpán kozu..."
    „Štěpán kozu?"
    To je divné, ale tak chápu, něco uměleckýho a asi když byl malý, tak tam hrál kozu, tak teď to jdou kluci zkouknout.

Rozvíjím konverzaci na toto téma. Kluci divně koukaj.

Štěpán Kozub!!! Štěpán Kozub!
    NEI
    NEI --- ---
    já a moje schopnosti rozeznávat pravost věcí na internetech

PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Zimní střediska se připravují na nadcházející sezonu. Například v Karolince na Vsetínsku nahradí starý krvavý flek čtyřsedačková lanovka.

Co?

Jo kotvový vlek...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    na stole lezel telefon a elektronicka cigareta...
    myslim ze ted uz mate vsechny indicie abyste si domysleli z ceho jsem zkusil potahnout a co jsem si prilozil k uchu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Ani mechanický zámek od bytu.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TRISSIE: tak ovladač na světla mám dneska v kapse místo telefonu ;)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Jo, s čipy mám problém pořád [CAMELLA @ Mozkové errory renewed] a krom tohoto přidávám celkem pravidelnou snahu si čipem otevřít dveře na záchod. Funguje to, ale fungovalo by to i jen na ruku, protože máme dveře na senzor.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a víte, co na čipy vůbec, ale vůbec nereaguje? vypínač na světla!
    ono asi není krabička jako krabička, i když je u dveří :-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Jj, čip jako čip, akorát ten od baráku nefunguje ani na čtečce ve školce, ani v práci. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NVT: já se pravidelně snažím kartičkou přivolat výtah a on ne a ne přijet:-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NVT: BERUSKA_CA: Přesně, já se taky nevzdávám, jednou se ta Lítačka na pokladně v Lidlu chytí.
    NVT
    NVT --- ---
    BERUSKA_CA: Každou chvíli se pokouším projít v práci turniketem na základě toho, že mu ukážu klíč od bytu, doma zase fabce ukazuju přístupovou kartičku z práce. Nefunguje to, ale čas od času musím prověřit, jestli náhodou nezačalo, no ne?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ADELHAIDA: Na security se divili, ze misto ID prikladam platebni kartu. To tam jeste nikdo nepredvedl, platit firme za to, ze lezu do prace.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    koukám se na nějakou detektivku a večer u postele zvoní někomu telefon. pak dlouhej záběr na spícího člověka v posteli...až podezřele dlouhej, telefon už nezvoní a ten týpek se furt ani nehnul. říkám si, to mají teda odvahu tam dát takhle dlouhou pauzu...nebo že by byl mrtvej? ale vůbec nic se furt neděje....no napadlo by mě jistě ještě mnoho zajímavých vysvětlení, ale naštěstí jsem si všimla, že jsem si film omylem stopnula. takže žádná avantgarda v detektivce se nekoná, prostě to zvednul.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MORGYSZ: Ona spousta lidí hůř slyší a pomáhá jim odezírání, takže je to možný!
    Já se dneska v obchodě pokoušela platit pracovní kartičkou, kterou máme do kantýny.
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    MAR_TINA: Bez brýlí neslyším vůbec nic 😎
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Ale když si nasadím brýle, líp slyším 😊
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ale naopak to funguje. Dokud jsem nosivala bryle a zacal na me nekdo mluvit, kdyz jsem je zrovna mela sundane, musela jsem je nasadit, abych ho lépe slysela 😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam