• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    V kancelari jsou dve konvice.
    Pochopili jste to naprosto spravne.
    Uvarila jsem vodu v jedne, zalila studenou vodou z druhe a v tom mi mechanik prinesl papir, at si udelam carku. Byl tam uctyhodnej les.
    Tak snad abyste radeji jeli na dovolenou lodi?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Věším prádlo na sušák a hlavou mi běží "neměl bych to dávat tak blízko k sobě, aby se mi to nespeklo dohromady".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Taky se někdy v zrcadle nepoznávám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: čtvrtý. Dveře byly po třech. Moc šancí si nedávám.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: ale teď už máš v sobě kafe, takže to bude lepší! že jo? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: ale docela se jako stydím a bojím se cesty ven
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Před pár dny jsem se večer už fakt hodně unavenej vracel domů, vystoupil jsem z auta, zmáčkl tlačítko na klíči a říkal jsem si, jak to je od výrobce prozíravý, že zamykací tlačítko je vyznačené dvěma výstupky, takže to jde snadno najít hmatem. To mají určitě udělaný pro slepce, aby to mohli snadno používat... Pár kroků to trvalo, než mi to došlo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem šla do kavárny, prosklenýma dverma. Dávám přednost paní, co jde zevnitř ven a ona neotevírá ty dveře. A tu mi dojde, že je to můj odraz ve skle
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ILTU: návštěvníkům jsme nabídli prodloužený set kapely a hudebních kamarádů (impro jaxviňa), s divadlem jsme domluvili náhradní termín, kterej zařízl covid. A pak chcípl i festival (na vyluxování diváků akcemi ve stejném termínu a únavu orgů po 12 letech)
    ILTU
    ILTU --- ---
    NAMATHUR: Jak to dopadlo? Přijeli znova? Vraceli jste vstupné?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    na festival jsme pozvali divadelní soubor. S blížící se hodinou vystoupení jsme byli nervoznější stále víc. Nakonec jsme se dovolali, prej zrovna parkují a marně hledají na náměstí kino, že už chtěli volat. Aby ne, když byli v Brandýse, ale nad Orlicí
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MACSKA: Ale ty jsou kousek od sebe...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MACSKA: Ty jsou aspoň přes silnici od sebe. Takhle jsme měli nějakou velikou skupinovou mrzutost, kdy půlka čekala na Palačáku, a druhá na Pavláku ("wtf vás tohle napadlo, odjakživa je to ÍPák").
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    NELLAS: Teď už si pamatuju, že Karolína Světlá je tmavá, kdežto Eliška Krásnohorská je světlá, a rande na Karláku u sochy si radši nedomlouvám.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Je, ale ja mala pre nich prave ako darek vstup na vystavu orchidei :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    No, minulý týden jsme s přítelem šli na koncert naší oblíbené kapely a strašně jsme se divili, že nehrajou. Bodejť by hráli, když jsme místo Jazz Docku vyrazili do Jazz Republic.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Ale tá je tiež pekná :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    A tiez som nasich kedysi doviedla do blbej Botanickej. Ked sme nasli na Karlove len par orchidei, tak mi to konecne doslo. Hlavne, ze som ich brala MHD, ze to bude rychlejsie jak auto. Sme si spravili krasnu vyhliadkovu jazdu vtedy. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Z_RYBY_KOST: Ehm, ja uz taky dorazila na blbe miesto na rande. Po dost zmatenom rozhovore kde je, som pochopila, ze som blbo a utekala za nim na to spravne. Jako stretli sme sa este znovu, ale vyzeral vtedy dost rozladene.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: Naši si prý kdysi dali rande u nějakého z pražských mostů. Každý stál u jiného, oba trvají na tom, že stáli u toho správného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam