• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KAERI
    KAERI --- ---
    KUBIIK:
    TRISSIE: Kostelec a Klášterec.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Sokolska a Sokolovska! Ale aspon jsou obe v Praze.
    JFM
    JFM --- ---
    KUBIIK: Já jel takhle autem z Prahy do Trutnova, a dojel jsem do Turnova. Ještě jsem si po cestě říkal, hele, támhle ten hrad na kopci vypadá jako Trosky, to je dobrý, kde ty by se tu asi vzaly, haha.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KUBIIK: Nejsi sám. Mně se to taky trošku plete, proto před každou cestou třkrát pečlivě ověřím, kam to vlastně jedu. Koloděje jsou větší prdel, nejezdí tam vlak.

Mně se teda pletou Říčany a Roztoky, oboje je těsně za Prahou a jmenuje se to nějak podle vody.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    NOFNAK: Koloděje a Kolovraty. To nikdy nedám.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MARKYSHA: Klíčenka nebyla klíčenka, ale airtag. Protože jsem airtag v životě neviděla, nedošlo mi to a předmět jsem odložila jako "ošklivou klíčenku".
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: hlásím mozkový eror - nechápu to:-))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Sedím a pracuju, a na mobilním telefonu mi každou chvíli objevím notifikace, že je poblíž neznámý airtag a chce se připojit. Protože je šest ráno a podél domu chodí pejskaři, nevěnuju tomu pozornost. Po několikáté notifikaci už mi to začne být divný, několikrát vybíhám z domu a snažím se vypátrat, odkud ten signál jde. Na ulici nikdo, u auta signál mizí, každopádně z toho mám hodně blbý pocit a googlím jak divá, jak zjistit, kde ten airtag je a kdo mi ho tam dal.
    No nic, v osm za mnou do obýváku přišlo dítě a zeptalo se, jestli si může vzít na hraní tu ošklivou klíčenku, kterou jsem kdysi dávno dostala jako upomínkový předmět v jedné firmě a která mi od té doby zavazí na stole.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    NOFNAK: To je jak ty moje nestastny z-boxy. Sjizdna vs Spojovaci. Je to marny, je to marny, je to marny. Uz jsem to zmastila asi 4x.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK: nemají:-))
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Z_RYBY_KOST: Jel jsem na nějaké vyšetření místo na Želivského jsem skončil na Zličíně... Přece mají obě stanice Z na začátku, žejo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak jsem zjistila, po nepříjemně dlouhé době, že můj notebook nemá touchscreen, a že tedy na šmatlání po obrazovce vůbec, ale vůbec nereaguje!

to jsou ty rizika, když jednou rukou spouštíte bankovnictví v mobilu a druhou si na počítači otevíráte došlej QR kód k platbě...
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NELLAS: jsou tam tři tlačítka - odemknutí, odemknutí kufru a zamknutí. Na zamknutí jsou dva výstupky.

Nějak takhle (nalezeno na webu, jsem líný jít fotit vlastní klíč):

Je to fajn, že se na klíč není nutné dívat, klidně mít ruku v kapse a po hmatu se na něm dá snadno zorientovat a snadno zamknout. Na to, že tenhle konkrétní klíč mám cca dva roky a vědomě to využívám, tak ten zkrat je o to lepší.
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Kdo si v autě přeřídil čas špatným směrem??
    NEI
    NEI --- ---
    Mě jednou poslala personální koordinátorka na pohovor do starého sídla firmy vzdáleného asi hodinu od sídla nového.
    Na recepci v hlavní budově o ničem nevěděli kam se firma odstěhovala, ale naštěstí se mi podařilo se dovolat.
    Myslela jsem si, že je to součástí přijímacího řízení, kde testují trpělivost a přizpůsobivost.
    Ale zaměstnávali lidi s invalidním důchodem, takže ...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    STARE_CASY: Co prosím odemykají ty dva výstupky? Kufr?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    STARE_CASY: pár kroků máš dobrý, já to četl natřikrát a furt hledal pointu někde v autě...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    V kancelari jsou dve konvice.
    Pochopili jste to naprosto spravne.
    Uvarila jsem vodu v jedne, zalila studenou vodou z druhe a v tom mi mechanik prinesl papir, at si udelam carku. Byl tam uctyhodnej les.
    Tak snad abyste radeji jeli na dovolenou lodi?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Věším prádlo na sušák a hlavou mi běží "neměl bych to dávat tak blízko k sobě, aby se mi to nespeklo dohromady".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Taky se někdy v zrcadle nepoznávám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam