• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: ten taky nezlobi. Ani etika, etiketa, etnika, etologie, etiologie, ekologie, Etiopie, entropie...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: A co etnolog?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KUBIIK: entomolog a etymolg. Etologa jedine nepletu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    [ERRTU @ Polskie humory - 7,25 mln. kotów!]

Když si myslíte, že cibule se řekne anglicky "luk" (cibule rusky), tak taky vtip nepoberete 🤣
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DEADSLUT: úplně boží. V sauně jsem také měla konflikt s dveřmi.
    Šla jsem ze saunie, mají prosklené automatické dveře a byly skvěle vyleštěné. Ony se přede mnou z nějakého důvodu neotevřely a já je neviděla, nai odraz, vrazila do nich čelem a upadla z toho na záda.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Doufám, že jsi takhle nevydesila Delirium.
    EKG
    EKG --- ---
    Coventry a Corby. Coalville uz si skoro pamatuju.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MAR_TINA: Dnes jsem šla do páry v Podolí, přednost jsem nedala, protože přece muj odraz ve skle, a čelně jsme se nesrazily jen proto, že pani byla velmi pohotová. Zmateně vykoktaná omluva "pardon, já myslela, že jste já" to moc nezachránila. Takže se tímto asi přidávám do bizár historek o podolských divnolidech.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MONIOUS: no proto mě to donutilo to rozkliknou:-))) v hospodě udělala provaz:-)))
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MARKYSHA: no i tak je to dost divny :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    "Bára Štěpánová rozsáhlá nohy a natrhla si zadek"....no nenatrhla... natáhla:-)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TRISSIE: A pozor, poblíž Sokolovské bude zanedlouho ještě Sokolova. Místopisná komise něco zjevně hulí, protože Jana Sokola to prej bejt nemohlo.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: Trutnov a Turnov:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILTU: Únětice a Unhošť! (zdravím Axe).
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Ano, Říčany a Roztoky se mi taky pletou. A nic na tom nemění, že do Roztok už jsem mnohokrát jela cestou do Únětic.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEXIS: Na padesátém a Na padesátníku? :D
    Ale to jsem si zatím nespletla. A asi jsem to neměla říkat nahlas.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    TRISSIE: Háje a ulice V háji - jen 12 km (cca 35 minut MHD) rozdíl. :D
    KAERI
    KAERI --- ---
    KUBIIK:
    TRISSIE: Kostelec a Klášterec.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Sokolska a Sokolovska! Ale aspon jsou obe v Praze.
    JFM
    JFM --- ---
    KUBIIK: Já jel takhle autem z Prahy do Trutnova, a dojel jsem do Turnova. Ještě jsem si po cestě říkal, hele, támhle ten hrad na kopci vypadá jako Trosky, to je dobrý, kde ty by se tu asi vzaly, haha.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KUBIIK: Nejsi sám. Mně se to taky trošku plete, proto před každou cestou třkrát pečlivě ověřím, kam to vlastně jedu. Koloděje jsou větší prdel, nejezdí tam vlak.

Mně se teda pletou Říčany a Roztoky, oboje je těsně za Prahou a jmenuje se to nějak podle vody.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam