• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    LAMIE: To takhle jeli tchani v lete do Slavkova u Brna a skoncili ve Slavkove u Opavy! 😬
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    bydlíme v lokalitě s ne úplně stabilní wifinou, takže prostě občas nemá signál. pravidelně v sobotu s dětma koukáme na nějaký streamovaný rodinný film a pravidelně se stává, že se wifina sekne a dokoukáváme to přes hotspot z mobilu. onehdá se to zase seklo, a já to okomentovala, že je to divný, že vždycky to nejdřív funguje OK a kolem desáté to fungovat přestane.

No... long story short, muž si vzpomněl, že v rámci opatření na ochranu spánku puberťáků všem přístrojům v domě krom mého a jeho mobilu a noteboooku nastavil na routeru večerku na 22:00 :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Zajíc obecný žije v lese, žije v lese, žije v lese...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CAMELLA: Představíš si zajíce na poli a skončíš v Brně. :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LEON_KOWALSKI: na tohle jsem měla vždycky pomůcku, že zvířata najdeš spíš na Dvoře než v Hradě (jasně, je to Hradec, ale fungovalo mi to :-) )
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ATUARFIK: no ještě tohle :-)

Já například vím, že safari je v něčem Králové, ale v čem, toť otázka :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SABRIEL13: LEON_KOWALSKI: V Králově Dvoře u Berouna už jste byli?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja mam tady v polabi dlouhodobe problem s obcemi Loučeň a Toušeň.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    SABRIEL13: Ja mám zase hokej v Dvůr Králové a Hradec Králové.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Na Vysočině, poblíž Havlbrodu jsou obce Pohled a Pohleď.

Pořádáte mezinárodní kurz a chcete po účastnících, aby vlakem samostatně dorazili jen najednu z nich. V podstatě je to loterie, kam jim české dráhy prodají jízdenku a kam kdo realně dorazí.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Taky mimochodem existuje Město Touškov a Ves Touškov. Jsou teda kousek od sebe.

Před 11 lety jsem se stěhovala ze Kbel (které jsou relativně nedaleko Brandýsa) do Brandýska (vesnice u Kladna). Hodně důkladně jsem stěhovákům vysvětlovala, že opravdu do Brandýska. Měla jsem obavy, protože k nám nejdřív netrefili, v těch Kbelích jsme totiž bydleli v Hornopočernické ulici a oni dvakrát přijeli do Hornoměcholupské. Ale jinak byli fajn a na Brandýsek nakonec taky trefili :-D
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Turnov a Trutnov už byli?

Kousek od Karlových varů je vesnice, kde je jedna malá škola a měla jsem tam jet školit psychohygienu a duševní poruchy na konci srpna v přípravném týdnu. Školení se domluvilo v červnu… V červenci jsem se v Itálii úplnou náhodou seznámila se skvělou ženou - učitelkou z té školy, která sice o školení nevěděla, ale hned jsme se domluvily, že nebudu spát na hotelu, ale u ní doma (jakože fakt to je jasný 👍) a o víkendu zapaříme ve Varech a vůbec super cool plán !!!

Až na to, že stejnojmenná vesnice je i u Plzně a školení bylo tam 👉

Jako kdybych jí nepotkala, tak jsem 100% odjela jinam ?!? 🫡
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Do kategorie pletu si tohle a tamto bych zařadila malou Sabriel: Karlovy Vary a Hradec Králové.

Oboje má dvě slova a oboje má něco s králem. Protože Karel IV. byl prostě nejkrálovitější král.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Zprávičky, poslouchám na půl ucha a jsem ŠOKOVÁN: "zoo v San Franciscu odchovala mládě tohoto primátora..."
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Další do série My coffee needs a coffee (brzo nám to tu vydá na knižní vydání). Já i děcka jsme nemocný, tak si asi dovedete představit moji mentální kapacitu po ránu.

Dělám ranní flat white a žena na mě mluví, tak jsem parní trysku neponořil do konvičky z mlíkem, ale do hrnku s espressem. Okolí kávovaru vypadá jak na Pollockově výstavě.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ty vase historky s dverma mi pripomnely historku myho bratra. v nejakym krame otviral dvere a poustel pani, co sla taky ven. par dni predtim mel nejakej uraz na palci u nohy a ty dvere se mu podarilo otevrit tak, ze si jima do toho palce dal strasnou ranu. Tim padem misto aby rekl "az po vas", nebo tak neco, tak zarval "DO PICI!!!!"
    Vyraz ty pani musel bejt k nezaplaceni :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GIRAFFKA: "People who confuse entomology and etymology bug me in ways I can't put into words."
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: ten taky nezlobi. Ani etika, etiketa, etnika, etologie, etiologie, ekologie, Etiopie, entropie...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: A co etnolog?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KUBIIK: entomolog a etymolg. Etologa jedine nepletu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam