• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NOFNAK: myslíš třeba jako Korunní a Korunovační? :) mně se tyhle věci nějak nepletou, ale zrovna tyhle dvě ulice velkýmu množství lidí okolo mě ano, a ty domluvy jsou takový náročný.
    - tak pak můžem do Stromovky!"
    - to když už, tak spíš do Riegráčů, ne? proč bysme jezdili do Stromovky..."
    - ???
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NOFNAK: tam jsou i lepsi chutovky, jako ze treba tam najdes stejny cislo popisny, jako je o kus dal cislo orientacni :-)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TRISSIE: Tak pojmenovat takto dvě ulice v jednom městě by mělo být snad trestné.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Čtu titulek "Kdo je připraven, není překvapen. Tasemnice vyzývá úřady..."

A teda na to jsem připraven nebyl.

Jo aha, TAJEMNICE!
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Vůbec mi nepřišlo divný, že ten med je nějakej tekutej a jsou v něm semínka, a dala jsem si do čaje lžičku domácího čili oleje. Ne, není to dobrý.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AXTHEB: Yetti!
    NEI
    NEI --- ---
    Jednou řidič Boltu předstíral, že mě nabral a v aplikaci bylo celou dobu vidět, že skutečně jede ke mně domů, takže mu ani nešlo zavolat, nic.
    Celou věc se mi dodnes nepodařilo reklamovat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TRISSIE: Já? ty!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: taky nechápu... Nejpozději k snídani se to ohřeje, jinak čau
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Nase standardni spotreba jsou tri pizzy. Mistni pizzerie ma ovsem system 3+1. Copak mohu odmitnout ctvrtou pizzu zdarma? :)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SALVATOR: ne kazdy je vlkodlak
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jak se kurva stane, že se nedojí pizza?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: My na tohle používáme ty skleněné mísy s víkem z Ikey. Skleněné proto, že se to líp myje Savem, když se ze tří dnů se stane týden. A dají se štosovat na sebe, takže nedojedenému řízku může v druhé krabičce dělat společnost lžíce bramborové kaše.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ten nedojedený poslední kousek pizzy je nezbytné pokaždé pečlivě umístit na talíř, přikrýt poklopem a dát do ledničky, abychom ho pravidelně za tři dny vyhazovali do koše v tom nejlepším možném stavu a zachovaný pro příští generace...
    KAERI
    KAERI --- ---
    TRISSIE: Když úklid, tak úklid!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AXTHEB: pokud to plánuješ brát až takhle od podlahy, tak v tom případě do koše patří jak zbytky talířů, tak zbytky skleniček, a pak vytřít tu podlahu, no :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    TRISSIE: jo, já si takhle jednou očistil ořechy, skořápky nechal na lince a očištěné ořechy vyhodil do koše :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TRISSIE: zbytky talířů do koše, zbytky skleniček do dřezu? Ehm, aha.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vzhledem k blížícím se Vánocům jistě mnohé z vás přepadne touha doma trochu poklidit, tak mám pro vás takové drobné doporučení:
    zbytky z talířů patří do odpadkového koše, zbytky ze skleniček do dřezu.
    pokud tyto postupy stejně jako já prohodíte, čeká vás navíc ještě mytí koše. ale tak aspoň budeme mít pořádně uklizeno!
    KAERI
    KAERI --- ---
    ILTU: Pokud ano, tak nevyšel (a ano, i tato teorie nás napadla :-). Někdo z dotázaných obyvatel Úval šťastnou (?) náhodou znal ulici, kterou jsme tam marně hledali, a věděl, že je v jiném městě, dokonce i ve kterém. Stihli jsme to o fousek, ale stihli :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam