• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    1MALALISTICKA: Hehe, to ona by se neostýchala si mňouknout. Ale ano, sem tam mluvím i s lidmi (výjimečně) :D
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    NELLAS: Automaticky jsem si představila, ze to říkáš Démonkovi. A ze je to tím pádem přece fuk. Nedošlo mi, že někdo mluví i na lidi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pravidelně říkám nebo mám chuť říct "kdyby to světlo bylo moc hlasité, tak řekni" místo moc jasné/ostré.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Chodim pro deti do skolky pres nadrazi,ze ktereho i jezdivam vlakem do prace. Dnes jdu vyzvednout deti, na nadrazi si kupuju u stanku kafe, prijizdi vlak, rychle beru kafe a kvapne odchazim do vlaku. No doslo mi to tesne pred nastupem, misto kroku do vagonu jsem se otocila na pate a zdrhla do podchodu.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Dnes přijdu dozadu na parkoviště v práci, hledám auto...auto nikde...tak zmateně pobíhám okolo, nechápu nic ...a pak si vzpomenu, že jsem zaparkoval u Albertu vedle, když jsem jel z pracovní schůzky a šel do onoho Albertu koupit technickej benzín, kterej úplně nepochopitelně neměli... možná to mě tak vykolejilo, že jsem šel do kanclu pěšky a zapomněl, že jsem tam přijel autem.. :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tohle jsou důležité zápisky člověka, který strčí so batohu nezavřenou termosku s kafem. Ještěže nesladím.

KAERI
    KAERI --- ---
    Dneska jsem šla kolem cedulek s nápisem "RYTÍŘ DERATIZACE" a strávila jsem docela slušnou dobu úvahami, jak je milé, že si i lidé vykonávající ve své podstatě smutné povolání dokážou zpestřit život a mají takové ty různé tituly, hodnosti, stupně kvalifikace nebo jak to říct. Následně jsem přešla k úvahám, jak asi vypadá pasování a přidružené obřady, a teprve pak jsem pochopila, že to zřejmě bude spíš název firmy, která tam někde po okolí nastražila návnady.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak jsem si koupila místenku do vlaku, ale moje kupé tam není. 30, 40 a pak až 70. Začala jsem se zabydlovat v tom 70 a pak mě napadlo se podívat do aplikace, moji místenku zrušili a přesunuli o tři vagóny dál. Naštěstí se dá probíhat vlaky vnitřkem. Jenže u kupé je úzká ulička, já široká, lidi proudili sem, já tam, způsobovala jsem chaos. Nakonec jsem svoje místo našla, chci si sundat batoh, jenže ho nemám. Běžím ty tři vagóny zpátky, další motání a chaos, batoh tam byl, běžím nazpátek. Zapomněla jsem, kde sedím. Chci se podívat do mobilu, jenže ho nemám. Tak běhám od kupé ke kupé. Nakonec jsem to našla a mobil ležel na sedačce, kam jsem odhodila, když jsem zjistila, že nemám batoh...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Jaký jackpot vám udělá největší radost? Zkuste ten s ocásky!
    wut?
    Zkuste ten od sazky...
    EKG
    EKG --- ---
    ATUARFIK: Ja jsem si po par vterinach vsiml, ze ta reakce je na neco jineho. A muj potmesily mozek byl trochu zklaman...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Několik vteřin můj mozek litoval ty nebohé topící se pejsky.

ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Já jezevčíky. Vyjde to na stejno ☺️
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    HEJSEK23: voe! jsi to privolal, ted sem lovil z hajzlu svoje sluchatka.. jeste, ze byl cistej ;))
    KURE
    KURE --- ---
    spolek vědomého házení telefonu do mísy.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Vím, o čem mluvíš. Ale radši sama. Nebo aspoň bez lidí :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: já mám kočky...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já teda na záchodě jsem radši sama...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MARKYSHA:
    DOCKINEZ:
    🤭
    díky! tak aspoň nejsem sám
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ano. Dvakrát. Jendou to iPhone nerozdejchal.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HEJSEK23: k tomu můžu říct jenom jedno...nejsi v tom sám;-)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: dál už bych tu nechutnost nerozmazával.
    (jen zázrakem to ten tel. přežil)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam