• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NANTHEI:
    NELLAS:
    DEADSLUT: našla jsem ji. čili nikdo z vás ji *pufff* ve skříni nenašel.

byla v krabici vystlaný recyklátem u dveří. ve zbytečně velký krabici, v který jsem tu dózu rozhodně nechtěla transportovat. tím pádem naprosto netušim, proč jsem ji tam tedy dávala, takže jsem ji logicky nemohla najít, když tam neměla co dělat.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DEADSLUT: no dneska mi zmizel makový koláček.... Ale tam je naprosto jisté kdo mi ho sežral a ke kafi po návratu z práce mi nechal jen jogurt!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Ty máš ale doma sprostou podezřelou, která to mohla nacpat do libovolné škvíry :D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ZUZKAOU: NANTHEI: prosímvás, jestli se to někdy rozuzlí, dejte vědět, začala jsem do toho bejt nějak emočně investovaná.
    (já jsem ve fázi, že jsem něco zoufale hledala v pátek, ale mezitím jsem zapomněla, co to bylo, jen že jsem kvůli tomu rozbordelila celou ložnici a uplně marně)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NELLAS: tam jsou dinosauři.
    no stále jsem ji nenašla, stejně jako ZUZKAOU cibulky.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    PRAASHEK: i Jenicek s Marenkou se museli napred vykrmit
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Nebo v batohu v satni skříni.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Já tipuju mrazák.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NANTHEI: V poradku, me vcera zmizelo kilo nakrájených jarnich cibulek. Vecer doma delam pripravu na kurz kimchi, pak to dotahnu na misto konani a cibulky nikde. Rozhidne jsem je koupila a pripravila (zde mam fotku jako dukaz), nakrajela a nejspis dala i do sacku. Ale proste nejsou, coz jsem pochopitelně zjistila v pulce kurzu. Ale hlavne nezustaly doma, proste tu nejsou a to jdou hledat i cichem…
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NANTHEI: Nenapínej. Byla ve sprše, že jo?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARKIE: umístit seniory do pece chce čas, to by trvalo každému
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    od začátku týdne se zjevně něco pokouší o moje mentální zdraví. včerejšek nekomentuju ani, a dneska jsem vyrážela předat zamluvený sklo, dávám pár vintage věcí pryč.
    sprcha, oblíkla jsem se, jdu vzít dózu, než se upravím a odejdu. a ona nikde. všechny zamluvený i nezamluvený kusy na předpokládaných místech, TAHLE dóza nikde. vím, že jsem ji pro R. dávala bokem. bydlím v garsonce. ta dóza tu není. není v koši. není v myčce. není v lednici. není v kuchyňských poličkách, na zemi, v kabelce, NIKDE.

je to mozkový error, důkaz existence paralelních realit nebo jsem se definitivně zbláznila?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nastoupila jsem na eskalátor – a najednou vidím, že v protisměru všichni na schodech sedí a koukají jim jenom hlavy. Že by nějaká performance? A ona to nebyla performance. Ona to byla školka.
    ALEA
    ALEA --- ---
    ERRTU: Zítra jedu k mamince na druhou fázi pečení cukroví a (pokud synovec něco nechal) malování perníčků.
    Rozhodně jedu těstíčku naproti :-D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ERRTU: to je skvělý! Hlavně kolem Vánoc by se rozhodně mělo jít těstíčku naproti. To je hodně promarněnej reklamní slogan k cukroví 8)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: člověk si má dávat cíle, kterých lze dosáhnout!
    nevím, kde hledat štěstíčko, ale těstíčko na obalování vánoční ryby zvládne každej! :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Napůl urvaný billboard mě Vánočně vyzval že je třeba jít
    "těstíčku naproti".
    Seplo mi to až za deset minut že tam chybí písmeno.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PISKVOR: Dost dlho mi to trvalo..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "dobry tipy treba na umisteni senioru nekam do pece—"

Cože, do pece?
    Aha.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: ano, na tebe sem mířila ;)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Ehm, ne ze by to neslo…pokud je tam neco, na cem se da pristat (800m rovne plochy, muze byt travnata ale bylo by dobry, kdyby tam nikdo nezapomnel hrabe a bez elektrickeho vedeni nad).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: tak je to Líska a Vísky. 200 km přesně. Asi si radši objednám letadlo :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jeden zákazník mi zadal dvě zakázky v obci Líska a v obci Víska, pěkné kilometry od sebe.
    Jedno z toho spěchá, která, řekl po telefonu. Asi mu radši zavolám znovu nebo napíšu, než tam pojedu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam